•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 15:49 UT/GMT
  Zon2728'57"20s40
  Maan336'52"18s20
  Mercurius856'15"23s27
  Venus2928'51"21s16
  Mars2431'19"18s09
  Jupiter1930' 9"16s34
  Saturnus318' 1"22s31
  Uranus2440' 6"9n02
  Neptunus1219'43"7s46
  Pluto1920'44"21s37
  Ware Knoop1454'32"r16n22
  Cheiron259'24"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Alfred Werner [Adb], geboren op 12 december 1866
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Boogschutter *Zon in het Vierde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Derde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 12 december 1866 om 23:59 in Mulhausen,.

Uw zonneteken is Boogschutter. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Waterman.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Boogschutter

Het is heel belangrijk voor u om persoonlijk betrokken te raken bij een geliefde. Voor u is fysieke seks een vorm van intimiteit en communicatie en niet slechts de bevrediging van lusten, hoe sterk die ook zijn. U bent dan ook het gelukkigste als u met uw partner intellectuele interesses kunt delen in een blijvende relatie.

Zoek een partner die seks niet al te serieus neemt, iemand die seks beschouwt als iets vriendelijks en niet als een doel op zich. Een geliefde met wie u veel tijd kunt doorbrengen, zowel samen werkend als samen spelend, past bij u.

Het sleutelwoord voor uw houding ten aanzien van de liefde is delen; hoe inniger, intiemer en hechter bevriend u bent in een liefdesrelatie, hoe gelukkiger u zich voelt.

naar boven

Zon in het Vierde Huis

U kunt net zoveel liefde kwijt in de sfeer en entourage die u creëert, als in fysieke seksualiteit. U gaat alleen met iemand in zee met wie u eerst hecht bevriend bent geraakt en bij wie u zich thuisvoelt.

U bent meer op uw gemak wanneer u de liefde kunt bedrijven in een vertrouwde omgeving waarop u vat hebt. Dat is gedeeltelijk te wijten aan een bepaalde onzekerheid, maar het is ook omdat liefde geven voor u veel meer inhoudt dan de fysieke daad.

Het is dan ook verstandig uit te kijken naar een geliefde die als verzetje liever een intiem avondje thuis doorbrengt, dan een bruisende kroegentocht organiseert.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Maan in Waterman

Al is uw temperament vrij gelijkmatig, u hebt de aanleg om eindeloos afwisselend op uw geliefde te reageren. In elke situatie reageert u inventief en creatief, als een gelijkwaardige partner in de emotionele en seksuele oprechtheid van de relatie.

U geeft de voorkeur aan een partner die een bepaalde uitdaging met zich meebrengt en niet een die een kant en klaar plaatje voor de affaire uittekent.

Een geliefde die verbaal intelligent is, zou voor u ideaal zijn. U bent het gelukkigst in een relatie die ruim de tijd krijgt voor ontwikkelingen. Wat liefdesaangelegenheden betreft is de tijd gelukkig op uw hand.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

U hebt bepaalde, aanstekelijke eigenschappen waarmee u anderen veel plezier bezorgt.

U belandt dan ook met gemak in liefdesrelaties, al is het maar om de vreugde en het plezier die u met u meebrengt. U hebt wellicht niet zo'n zin in de serieuze of problematische aspecten van een relatie omdat u niet van plan bent om daardoor te worden opgeslokt.

Normaalgesproken bent u iemand die glimlachend van de liefde een kunstvorm maakt waarin u elk vreugdevol moment koestert en het spel tot grote hoogten opzweept.

naar boven

Venus in Boogschutter

Seksueel vuurwerk staat voor u de onmisbare liefdescommunicatie maar in de weg. Het leidt u af van de warmte en vriendschap die ware, vervullende seksualiteit voor u met zich meebrengt.

U experimenteert eerder wat betreft uw geliefden, dan in de manier waarop u de liefde bedrijft. Uw geliefden zijn over het algemeen ook expressief, gedreven en wispelturig, maar minder behoedzaam dan u. U moet zo nu en dan maar de rol van stabilisator op u nemen.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Alfred Werner [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 12 december 1866 kloktijd: 23:59
in Mulhausen, Germany U.T: 23:29:40
7e20, 47n45 sterrentijd: 05:24:43

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Boogschutter 20°46'55 eind van huis 3 direct
Maan Waterman 24°33'22 in huis 5 direct
Mercurius Boogschutter 9°14'49 in huis 3 retrograde
Venus Boogschutter 18°41'03 in huis 3 retrograde
Mars Kreeft 29°23'56 in huis 11 retrograde
Jupiter Waterman 2°29'10 in huis 5 direct
Saturnus Schorpioen 19°08'01 in huis 3 direct
Uranus Kreeft 6°59'42 in huis 10 retrograde
Neptunus Ram 10°02'47 in huis 7 retrograde
Pluto Stier 13°32'44 in huis 8 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 28°35'27 in huis 1 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 23°29'37
2de huis Weegschaal 17°28'06
3de huis Schorpioen 17°06'36
Imum Coeli Boogschutter 21°53'49
5de huis Steenbok 27°18'48
6de huis Waterman 28°07'54
Descendant Vissen 23°29'37
8ste huis Ram 17°28'06
9de huis Stier 17°06'36
Medium Coeli Tweelingen 21°53'49
11de huis Kreeft 27°18'48
12de huis Leeuw 28°07'54

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 3°46
Zon Conjunct Venus 2°06
Zon Vierkant Ascendant 2°43
Maan Sextiel Venus 5°52
Maan Vierkant Saturnus 5°25
Maan Inconjunct Ascendant 1°04
Mercurius Inconjunct Uranus 2°15
Mercurius Driehoek Neptunus 0°48
Venus Vierkant Ascendant 4°49
Mars Oppositie Jupiter 3°05
Mars Sextiel Ascendant 5°54
Saturnus Oppositie Pluto 5°35
Saturnus Sextiel Ascendant 4°22
Uranus Vierkant Neptunus 3°03
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst