•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 05:57 UT/GMT
  Sol232'53"10s34
  Måne559'58"8n36
  Merkur538'23"11s04
  Venus1251'39"8s04
  Mars1537'57"22s16
  Jupiter2249'41"17s21
  Saturn642'42"22s23
  Uranus2535'47"9n23
  Neptun1330'17"7s19
  Pluto2025'17"21s31
  Sand Månek.1449'28"r16n23
  Chiron2648' 5"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Homeless 36008 [Adb], født 20 Marts 1954
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tvillingerne *Solen i Fiskene *Solen i 10. hus *Månen i Vægten *Månen i 5. hus *Venus i Vædderen *Venus i 11. hus *Mars i Skytten *Mars i 6. hus *Mars i opposition til Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 20 Marts 1954 kl. 10:30 i San Pedro CA, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tvilling, og din Måne står i Vægt.

I det tilfælde, at du undrer dig over, at du bliver kaldt Fisk i denne rapport: Hvis du var blevet født 9 ur 24 minutter senere, ville din Sol have stået i det efterfølgende tegn Vædder. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra det ene tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Tvillingerne

Med Ascendanten i Tvillingerne har du talent for variation i dine personlige relationer, og du kan have fornøjelse af mange forskellige slags elskere. En partner, der står i stampe, og som kan lide det samme hver gang, ville være meget kedsommelig for dig.

Da du er en opfindsom elsker, har du brug for en meget følsom partner, som kan reagere på din forfinede berøring og levende fantasi. Fantasi er faktisk nøgleordet, når det gælder din stil.

til top

Solen i Fiskene

Gør en særlig indsats for at klargøre grænserne mellem din partners og din egen personlighed, for med dine medfødte psykiske og indfølende evner kan du i den grad blive blandet sammen med din partner, så du mister taget i dig selv.

Du bør lede efter en partner, som virkelig har benene på jorden, og som kan give dig en fast base, hvorfra du kan udfolde din kærlighed.

I et velafbalanceret forhold kan du blive fuldkommen opslugt af kærligheden, og kærlighedsaktens totale karakter er en oplevelse, som forvandler og opløfter din personlighed.

Annoncering
til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Vægten

Du har et særligt talent for at løse andres problemer, for du ser begge sider af en situation tydeligt.

I et forhold kan du befinde dig på en konstant oprydnings- og forbedringskampagne, som er gavnlig, men kun indtil et vist punkt. Koncentrer dig om de vanskeligheder, som aktivt plager jeres forhold.

Du forbedrer det generelle miljø ved at flytte om på tingene, både fysiske genstande og sociale situationer, og dermed skabe skønhed og en bedre balance.

Verden vil blive ved med at være en interessant udfordring for dig, især hvis du finder en partner, som er lige så villig til at konfrontere sandheden, som du er, og rede til at håndtere den direkte og klart.

til top

Månen i 5. hus

Du besidder en smittende evne, som sætter dig i stand til at lede andre i gode tider.

Det er derfor nemt for dig at blive involveret i et kærlighedsforhold, alene på grund af den glæde og fornøjelse det giver. Men du kan være uvillig til at konfrontere de mere alvorlige eller problematiske aspekter af et forhold, fordi du ikke er tilbøjelighed til at engagere dig i den slags komplikationer.

Normalt tager du føringen, når det handler om at gøre elskovskunsten til en smilende kunstform, hvor du kan nyde hvert eneste fornøjeligt øjeblik og føre dansen mod større højder.

til top

Venus i Vædderen

Din appetit efter kærlighed bliver hurtigt skærpet, og du ønsker at besidde genstanden for din hengivenhed uden udsættelse.

På den anden side bliver dit begær mættet usædvanlig hurtigt. Dette gør dig i stand til grundigt at nyde en kortvarig, men hed affære. Men i et længerevarende forhold vil du måske føle, at din partner mangler den intensive lidenskab, som du ønsker.

Du skal muligvis gøre en indsats for at styre tempoet i dit begær og få din smag til at passe mere vedholdende til din partners. Selvom det kan tage tid at udvikle sådan et forhold, vil du blive lykkeligst sammen med en tålmodig og forstående kæreste, som kan tilpasse sig din timing.

til top

Venus i 11. hus

Du foretrækker en kæreste, som er velkoordineret fysisk, følelsesmæssigt og socialt, en du stolt kan vise frem for dine venner.

På dette felt bør din vurderingsevne dog være uhyre skarp, så du kan skelne sand substans fra det overfladiske eller modebetonede. Undlad at plage din kæreste unødigt med detaljer vedrørende påklædning, ydre fremtoning og social accept.

Dette er særlig vigtigt, fordi du ønsker, at din partner skal være en nær og kær ven, hvis kærlighed vil række længere end til det belejlige eller øjeblikkets nødvendighed. Ved at være tålmodig vedrørende mindre ting kan du derfor cementere et varigt forhold, som vil virke opløftende på jer begge.

Annoncering
til top

Mars i Skytten

Du er tilbøjelig til at nærme dig ethvert engagement, seksuelt eller af anden karakter, med veloplagthed og uden videre springe direkte ud i det, der foregår.

Du har et særligt talent for at bringe en overdrevent eftertænksom eller melankolsk kæreste op af hullerne og ud i en glædesstrålende kærlighedsakt i kraft af din egen åbne og positive tilgang.

Din seksuelle stil nærmer sig det atletiske og er en meget energisk og sund måde at holde dig i form på. Men pas på, at du ikke negligerer de blidere former for kærlighedsudveksling.

Sørg for, at din partners og dine egne fantasier ikke forbliver urealiserede. En kæreste, som kan udfylde detaljerne i dit seksuelle udtryk, ville være ideel.

til top

Mars i 6. hus

Din elskovsstil er noget speciel, idet indhold og teknik er ret tæt knyttet sammen.

Du kan til tider mangle spontanitet, og faktisk har du det bedst, når du kan trække på dette hos din partner.

Du nyder sandsynligvis nogle helt specifikke og detaljerede fantasi-scenarier og vil være mest tilfreds med en partner, som kan deltage i sådanne lege med kreativitet og veloplagthed. Tag dig ikke af, hvis dine fantasier ligger uden for rammerne af såkaldt normal udfoldelse. Først når hele din seksualitet bliver fuldkommen levende, vil du finde den tilfredsstillelse og selvindsigt, som du søger.

til top

Mars i opposition til Ascendanten

Din fysiske energi kan komme og gå, men når den er lavest, kan du komme til at dræne din partner for energi og inspiration. En kæreste kan også få dig til at målrette energien, for du har mere lyst til at foretage dig ting i et parforhold.

Du vil muligvis også opleve, at din kæreste er den, der tager initiativ til elskov eller til andre aktiviteter, om end ikke på nogen overdrevent aktiv eller dominerende måde.

Du bør forsøge at holde lidt igen på energien. Du er tilbøjelig til at kaste dig ud i alle mulige aktiviteter, hvilket kan gøre dig alt for udmattet til, at du kan nyde nattens glæder.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Homeless 36008 [Adb] (mand)
født den 20. marts 1954 lokaltid: 10:30
i San Pedro CA, USA U.T.: 18:30
118w17, 33n44 sid. tid: 22:27:52

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 29°36'42 i hus 10 direkte
Måne Vægt 13°12'07 i hus 5 direkte
Merkur Fisk 3°26'53 slutningen af hus 9 direkte
Venus Vædder 11°46'00 i hus 11 direkte
Mars Skytte 20°15'58 i hus 6 direkte
Jupiter Tvilling 18°44'45 i hus 12 direkte
Saturn Skorpion 8°31'42 i hus 5 retrograd
Uranus Krebs 19°01'16 i hus 2 retrograd
Neptun Vægt 25°22'01 i hus 5 retrograd
Pluto Løve 22°59'13 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Stenbuk 21°25'02 i hus 8 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 24°12'50
2.Hus Krebs 16°16'15
3.Hus Løve 8°44'07
Imum Coeli Jomfru 5°08'12
5.Hus Vægt 8°23'39
6.Hus Skorpion 17°17'12
Descendant Skytte 24°12'50
8.Hus Stenbuk 16°16'15
9.Hus Vandbærer 8°44'07
Medium Coeli Fisk 5°08'12
11.Hus Vædder 8°23'39
12.Hus Tyr 17°17'12

Større aspekter
Sol Kvadrat Ascendant 5°24
Måne Opposition Venus 1°26
Måne Sekstil Mars 7°04
Måne Trigon Jupiter 5°33
Måne Kvadrat Uranus 5°49
Merkur Trigon Saturn 5°05
Mars Opposition Jupiter 1°31
Mars Kvinkuns Uranus 1°15
Mars Sekstil Neptun 5°06
Mars Trigon Pluto 2°43
Mars Opposition Ascendant 3°57
Jupiter Sekstil Pluto 4°14
Jupiter Konjunktion Ascendant 5°28
Neptun Sekstil Pluto 2°23
Neptun Trigon Ascendant 1°09
Pluto Sekstil Ascendant 1°14
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt