•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 23:56 UT/GMT
  Sol2819'46"0n40
  Måne1554' 6"2n04
  Merkur1549'19"8n47
  Venus1454'48"5n00
  Mars044'45"23s29
  Jupiter234'17"r17s21
  Saturn824'46"22s17
  Uranus2647' 9"9n50
  Neptun1428'35"6s57
  Pluto2059'30"21s28
  Sand Månek.149'25"r16n35
  Chiron2818' 9"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Barbara Hutton [Adb], født 14 November 1912
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Skorpionen *Solen i 8. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 11. hus *Venus i Skytten *Venus i 9. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 8. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 14 November 1912 kl. 14:25 i New York, New York.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vædder, og din Måne står i Stenbuk.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vædderen

Med denne placering er du formentlig ret aggressiv i et forhold. Du er tilbøjelig til at føre an i udforskningen og udviklingen af forholdet.

Det vigtigste for dig er at nå ind til det væsentlige i et forhold, fysisk eller følelsesmæssigt. Det fysiske forspil er ikke så vigtigt for dig, men du må forsøge ikke at være utålmodig med din kæreste i den forbindelse.

Denne placering betyder, at du gør dig bemærket i et lokale fuldt af mennesker. Men når det gælder en varig partner, bør du finde en, som er mere stille og fåmælt for at skabe balance til din egen tendens til dominans.

Du passer bedst sammen med en, som lader dig tage initiativet.

til top

Solen i Skorpionen

Af alle soltegn er dit tegn det, der identificerer sig mest med seksualiteten. Det skyldes, at du føler livet intenst og har behov for at udtrykke dine lidenskaber i alt, hvad du foretager dig.

Du vil blive meget fristet til at bruge din seksuelle udstråling til at drage materiel eller psykologisk fordel af din kæreste. Af den grund vil du måske foretrække nogle mindre sofistikerede partnere, hvis naivitet giver dig mulighed for at overtage styringen.

Du er sædvanligvis meget klar med hensyn til, hvad du begærer, og du ved, at det betaler sig at vente længe på at få det, der tilfredsstiller dig.

Du vil være tilbøjelig til at synke fuldkommen ned i et forhold, blive forandret af det og så til sidst gøre dig fuldkommen fri af det. Når først et kærlighedsforhold er ovre, er det for dig slut for altid. Men hverken du eller din partner vil være den samme som dengang, I traf hinanden.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Denne placering giver seksualiteten en meget fysisk form og gør håndgribelig intimitet meget vigtig for dig.

På grund af dit talent for intuition kan du have en betydelig ubevidst magt over andre, således at du kan styre dem uden deres vidende. Du bør altid være forsigtig med din brug af denne "dyriske udstråling," som kan være mere eller mindre "overnaturlig," så du ikke uretmæssigt udnytter din partner eller kaster jer ud i en unødvendig magtkamp.

Du kan blive tiltrukket af en partner, som er betydeligt ældre eller yngre end dig, en situation, hvor den ene part er en hel del mere erfaren og underviser den anden. Men uanset hvem du involverer dig med, så er intensitet dit nøglebegreb.

til top

Månen i Stenbukken

Du er ikke et mennesker, der kaster sig overilet ud i et forhold, men sædvanligvis bakker du heller ikke ud af et.

Det, du ønsker, er en partner, som grundlæggende binder sig til dig, således at du ved, at du arbejder med noget reelt og varigt.

For dig er oprigtighed det vigtigste aspekt ved det seksuelle udtryk.

Du har en betydelig evne til at sublimere seksualiteten over i andre kærlighedsområder. Du kan finde stor følelsesmæssig tilfredsstillelse ved at drage omsorg for din partner på en måde, som ikke er fysisk seksuel. Det bedste forhold for er et, der er langvarigt, så du får rige muligheder for at udtrykke din kærlighed gennem en længere periode.

til top

Månen i 11. hus

Du vil føle dig mest tiltrukket af en kæreste, som har en god portion klasse og dannelse, og du vil gøre alt, hvad du kan, for at hjælpe den person, du elsker, med at blive mere succesrig i livet. Din egen tilstedeværelse og stil har faktisk i sig selv denne virkning.

Du har et vist talent for at skabe social harmoni blandt meget forskellige mennesker og kan omdanne et kedeligt selskab til en god fest. Det er helt fint, at du nyder den slags sociale situationer, men forsøm ikke de intime øjeblikke alene sammen med din partner.

Hele livet kan du blive ved med nu og da at forny dine forhold til gamle flammer.

til top

Venus i Skytten

For dig er det seksuelle fyrværkeri tilbøjeligt til at komme i vejen for den nødvendige, kærlige kommunikation, hvilket kan aflede begge parter fra den varme og det venskab, som en virkelig ægte, tilfredsstillende seksualitet betyder.

Dine eksperimenter gælder snarere den kæreste, du vælger, end jeres måde at elske på. Af den grund er dine kæreste som regel mere udadvendte og flagrende, men mindre forsigtige, end du er. Derfor må du fra tid til anden spille rollen som stabiliserende faktor.

til top

Venus i 9. hus

Du udviser en medfødt værdsættelse af alt nyt og specielt i et forhold, og sex er for dig i bedste fald et konstant eventyr. Det, du ønsker, er en bestandigt ny, følelsesmæssig indstilling til kærligheden, som ikke kører fast i et bestemt spor.

Du vil muligvis kunne finde denne kvalitet i et forhold, som i sig selv er et eventyr og en læreproces. En udenlandsk kæreste eller en, der kulturelt adskiller sig fra dig, kan muligvis være spændende og udfordrende.

Annoncering
til top

Mars i Skorpionen

Du går og gemmer på et behov i lang tid, før du giver det lov til at komme til udbrud, og da er det meget intenst. Af denne grund er din kæreste måske ikke helt klar over karakteren eller omfanget af dine behov. Det vil være klogt af dig at udtrykke dig verbalt på forhånd, så der ikke opstår nogen ubalance for din partners vedkommende.

På grund af denne temmelig stærke, dominerende energi vil du ofte komme til at styre et forhold, direkte eller indirekte, især i fysisk henseende. Du har brug for en partner, som er åben over for seksuelle eventyr og selvovergivelse, en der er i stand til at leve med i din form for seksualitet.

Det vil tage jer nogen tid at udvikle en ægte kommunikation, men er den først etableret, vil båndene mellem jer være meget dybe og ikke nemme at bryde.

til top

Mars i 8. hus

Du kan godt lide at opretholde en vis fornemmelse af mysterium vedrørende din stil og din motivation i forbindelse med seksualitet, og dette kan føje både magt og tiltrækning til dit image, sådan som andre ser det. For at bevare kontrollen med dine til tider komplekse og underjordiske indre kræfter må du gøre en ekstra indsats for at udforske dem og nå frem til et niveau præget af en effektiv selverkendelse.

Seksuel aktivitet har en meget oplivende indvirkning på din konstitution.

På grund af din egen beskaffenhed er du ret god til at udrede de rodede forviklinger i andre menneskers personlige tilværelse. I et kærlighedsforhold er du i stand til at forfølge de tilsyneladende godt skjulte motiver, som afslører din partners særlige behov, og derefter tilfredsstille dem.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Barbara Hutton [Adb] (kvinde)
født den 14. november 1912 lokaltid: 14:25
i New York, NY (US) U.T.: 19:25
74w00, 40n43 sid. tid: 18:03:05

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 22°04'40 i hus 8 direkte
Måne Stenbuk 28°50'14 i hus 11 direkte
Merkur Skytte 13°36'46 i hus 9 direkte
Venus Skytte 25°50'37 i hus 9 direkte
Mars Skorpion 19°03'44 i hus 8 direkte
Jupiter Skytte 18°57'43 i hus 9 direkte
Saturn Tvilling 1°18'02 i hus 2 retrograd
Uranus Vandbærer 0°04'16 i hus 11 direkte
Neptun Krebs 25°56'48 i hus 5 retrograd
Pluto Tvilling 29°42'32 slutningen af hus 3 retrograd
Sand Måneknude Vædder 11°34'21 i hus 1 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 1°20'39
2.Hus Tyr 12°29'11
3.Hus Tvilling 9°11'34
Imum Coeli Krebs 0°42'32
5.Hus Krebs 22°20'30
6.Hus Løve 19°28'12
Descendant Vægt 1°20'39
8.Hus Skorpion 12°29'11
9.Hus Skytte 9°11'34
Medium Coeli Stenbuk 0°42'32
11.Hus Stenbuk 22°20'30
12.Hus Vandbærer 19°28'12

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 6°46
Sol Konjunktion Mars 3°01
Sol Sekstil Uranus 8°00
Sol Trigon Neptun 3°52
Måne Trigon Saturn 2°28
Måne Konjunktion Uranus 1°14
Måne Opposition Neptun 2°53
Måne Kvinkuns Pluto 0°52
Måne Sekstil Ascendant 2°30
Merkur Konjunktion Jupiter 5°21
Venus Kvinkuns Neptun 0°06
Venus Opposition Pluto 3°52
Venus Kvadrat Ascendant 5°30
Saturn Trigon Uranus 1°14
Saturn Sekstil Neptun 5°21
Saturn Sekstil Ascendant 0°03
Uranus Opposition Neptun 4°07
Uranus Kvinkuns Pluto 0°22
Uranus Sekstil Ascendant 1°16
Neptun Trigon Ascendant 5°24
Pluto Kvadrat Ascendant 1°38
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt