•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 15:48 UT/GMT
  Sol2830' 1"20s27
  Måne1534'12"16s13
  Merkur1022'38"23s28
  Venus044'14"21s01
  Mars258'25"18s18
  Jupiter1938'21"16s36
  Saturn324'40"22s30
  Uranus2440'55"9n02
  Neptun1221'28"7s46
  Pluto1922'46"21s37
  Sand Månek.1454' 7"16n22
  Chiron2511'39"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Erik Bruhn [Adb], født 3 Oktober 1928
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Vægten *Solen i 10. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Skorpionen *Venus i 11. hus *Mars i Krebsen *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 3 Oktober 1928 kl. 11:30 i Copenhagen,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Tvilling.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skytten

For dig udgør kærligheden en mulighed for uendelig morskab, munterhed og fornøjelse, som skal tages med gavmild hjælp og veloplagthed.

Det er ikke så meget kærlighedens metode eller teknik, der tænder dig, men mere den simple glæde ved den gensidige udveksling med partneren.

Husk, du har sikkert en langt større udholdenhed end de fleste andre, så du kan uden at vide det komme til at trætte din partner med din overflod af energi. Find ud af, præcist hvad din partner kan lide og ikke kan lide, således at du ikke utilsigtet forvilder dig ind på forbudt territorium.

til top

Solen i Vægten

Det, du begærer mest i et forhold, er bestandig vækst og udvikling.

Derfor bør du undgå en kæreste, som ønsker at slå sig til ro i et varmt, hyggeligt, trygt forhold. Søg efter en mere eventyrglad person, som altid er på udkig efter nye metoder til at krydre forholdet og holde det i bevægelse.

Den egentlige prøve på et lykkeligt forhold handler om, hvorvidt I begge forstår at vælge den rette kurs mellem udvikling og stabilitet og undgå revene på begge sider.

Hvis I kan holde kursen, vil I helt sikkert blive et par, som udforsker følelsernes og den gensidige kommunikations verden, og I vil lære langt mere end de fleste andre om, hvad det er, der gør et forhold godt eller dårligt.

Hvis du og din kæreste er kreative og gensidigt lydhøre i jeres forhold, vil jeres kærlighed bliver et varigt og spændende eventyr.

til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Tvillingerne

Din kærlighedsstil er smidig og tilpasningsvillig; du deltager lykkeligt i alle former for kærlighed, som glæder din partner.

Lad ikke seksualitetens fysiske elementer hæmme eller overmande den følelsesmæssige side af kærligheden.

Du har formentlig ingen problemer med at diskutere sex fuldkommen åbent for at finde ud af, hvordan din partners smag er indrettet, og hvordan I bedst kan fornøje hinanden.

Du bør vælge en partner, som ikke er alt for besiddende, for du har brug for at vide, at du har din frihed, også selvom du måske vælger at undlade at udøve den. Vær forsigtig med at binde dig, for en kæreste kan tage det mere højtideligt, end det er ment, hvilket utilsigtet kan volde skade.

til top

Månen i 7. hus

Du har nemt ved at give af dig selv og er altid rede til at være ven med en, der deler dine interesser.

Du vil muligvis ofte komme til at opleve, at du har den vejledende rolle i et forhold, da din partner måske ikke er helt så sikker på benene og kan have brug for at støtte sig til din klogskab for at klare sig i forholdet. Du bør lede efter en kæreste, som er sensitiv nok til at vide, hvornår vedkommende skal søge dit råd og følge dine forslag.

Selv bør du også vide, både hvornår du ikke skal give råd, og hvornår du skal give dem. Det er din opgave at lære tålmodighed og vedholdenhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

For dig er det at have en kæreste eller en nær ven omkring dig hele tiden afgørende for din følelsesmæssige udfoldelse, og uden en sådan kan du føle dig emotionelt steril.

Din partner vil hjælpe dig med at formidle dine følelser til andre og med at få de budskaber igennem, som du har svært ved at give udtryk for.

Jo længere tid du dyrker et forhold, desto mere selvbevidst vil du blive. Din partner vil lære dig om sider af dig selv, som du ikke tidligere har forstået, og føre dig frem til en højere grad af følelsesmæssig selvindsigt.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

til top

Venus i 11. hus

Du foretrækker en kæreste, som er velkoordineret fysisk, følelsesmæssigt og socialt, en du stolt kan vise frem for dine venner.

På dette felt bør din vurderingsevne dog være uhyre skarp, så du kan skelne sand substans fra det overfladiske eller modebetonede. Undlad at plage din kæreste unødigt med detaljer vedrørende påklædning, ydre fremtoning og social accept.

Dette er særlig vigtigt, fordi du ønsker, at din partner skal være en nær og kær ven, hvis kærlighed vil række længere end til det belejlige eller øjeblikkets nødvendighed. Ved at være tålmodig vedrørende mindre ting kan du derfor cementere et varigt forhold, som vil virke opløftende på jer begge.

til top

Mars i Krebsen

Din seksualitet har muligvis en meget ujævn rytme, idet den kan blive bygget op gennem nogen tid uden at komme til udfoldelse og derefter bryde ud med betydelig intensitet. Du vil have langt større mulighed for at få en tilfredsstillende respons, hvis du på forhånd fortæller din kæreste om dine hensigter, så han eller hun er fuldkommen rede til dig.

Ligeledes bør du ikke forsøge at være overbeskyttende over for din kæreste. Du vil næsten ubevidst kunne spinde et net af beskyttelse rundt om din partner, og selvom det udelukkende bliver gjort af kærlighed, så kan det blive alt for begrænsende.

til top

Mars i 7. hus

Du hælder muligvis mod nogle temmelig intense, ihærdige forhold, hvor både du og din partner giver og kræver en stor mængde energi.

Du bør være særligt omhyggelig med, at jeres respektive roller i forholdet er tydelige, for at undgå stridigheder med hensyn til hvilke områder, der hører under hvem.

Men du har det bedst med en konstant partner, som er til stede meget af tiden, for du får en stor del af din energi og lyst fra partneren, om så også blot i form af inspiration.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Erik Bruhn [Adb] (mand)
født den 3. oktober 1928 lokaltid: 11:30
i Copenhagen, Denmark U.T.: 10:30
12e35, 55n40 sid. tid: 12:07:51

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 9°57'29 i hus 10 direkte
Måne Tvilling 3°14'05 i hus 7 direkte
Merkur Skorpion 5°23'34 i hus 11 direkte
Venus Skorpion 5°05'08 i hus 11 direkte
Mars Krebs 0°06'56 i hus 7 direkte
Jupiter Tyr 8°33'19 i hus 5 retrograd
Saturn Skytte 14°15'38 i hus 1 direkte
Uranus Vædder 5°13'17 i hus 4 retrograd
Neptun Jomfru 0°22'50 i hus 9 direkte
Pluto Krebs 18°20'00 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Tvilling 1°40'27 i hus 7 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 1°07'17
2.Hus Stenbuk 5°21'41
3.Hus Vandbærer 22°26'53
Imum Coeli Vædder 2°08'22
5.Hus Vædder 28°30'04
6.Hus Tyr 16°50'58
Descendant Tvilling 1°07'17
8.Hus Krebs 5°21'41
9.Hus Løve 22°26'53
Medium Coeli Vægt 2°08'22
11.Hus Vægt 28°30'04
12.Hus Skorpion 16°50'58

Større aspekter
Sol Trigon Måne 6°43
Sol Kvinkuns Jupiter 1°24
Sol Sekstil Saturn 4°18
Sol Opposition Uranus 4°44
Måne Kvinkuns Merkur 2°09
Måne Kvinkuns Venus 1°51
Måne Sekstil Uranus 1°59
Måne Kvadrat Neptun 2°51
Måne Opposition Ascendant 2°07
Merkur Konjunktion Venus 0°18
Merkur Trigon Mars 5°17
Merkur Opposition Jupiter 3°10
Merkur Kvinkuns Uranus 0°10
Merkur Sekstil Neptun 5°01
Venus Trigon Mars 4°58
Venus Opposition Jupiter 3°28
Venus Kvinkuns Uranus 0°08
Venus Sekstil Neptun 4°42
Mars Kvadrat Uranus 5°06
Mars Sekstil Neptun 0°16
Mars Kvinkuns Ascendant 1°00
Uranus Trigon Ascendant 4°06
Neptun Kvadrat Ascendant 0°44
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt