•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 05:03 UT/GMT
  Zon131'22"0n36
  Maan2944'28"15n16
  Mercurius1651'55"9n36
  Venus1853'34"6n37
  Mars234'29"23s31
  Jupiter2257'24"r17s19
  Saturnus833'35"22s17
  Uranus2657'16"9n53
  Neptunus1435'42"6s54
  Pluto212'36"21s27
  Ware Knoop1346'57"r16n41
  Cheiron2829'39"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Hans-Jorg Walter [Adb], geboren op 2 juni 1925
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Ram *Zon in Tweelingen *Zon in het Tweede Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Zesde Huis *Maan oppositie Ascendant *Venus in Tweelingen *Venus in het Derde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 2 juni 1925 om 2:15 in Zurich,.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat in Weegschaal.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Ram

Met deze stand bent u vrij daadkrachtig in relaties. U hebt de neiging initiatieven en de leiding te nemen als het gaat om ontwikkelingen binnen de relatie.

Uw belangrijkste doel is fysiek of psychisch tot de kern van de zaak te komen. Fysiek voorspel is voor u niet zo belangrijk, maar probeert u wat dit betreft niet al te ongeduldig te zijn tegenover uw geliefde.

Deze stand geeft aan dat u in een kamer vol mensen nog opvalt. Voor een vaste relatie kunt u beter zoeken naar iemand die kalm en gereserveerd is zodat uw dominante trekken evenwichtiger worden.

U past het beste bij iemand die u het initiatief laat nemen.

naar boven

Zon in Tweelingen

In aanleg bent u iemand die een scala aan seksuele ervaringen op wil doen. Dat betekent niet dat u een hele serie geliefden nodig hebt om gelukkig te zijn. Het is verstandig om een partner te kiezen die experimenteren weet te waarderen, of die bereid is te leren en openstaat voor wat u allemaal verzint.

Voor u is seks eerder ontspanning dan een persoonlijke verklaring. U hebt behoefte aan een partner met net zo'n luchtige benadering, iemand die ook op andere manieren bij u betrokken is.

Het is buitengewoon belangrijk voor u dat uw geliefde ook met u bevriend is, want alleen seks is nu eenmaal niet voldoende. De momenten waarop u intens contact hebt met uw geliefde geven u het meeste voldoening en die vinden niet alleen plaats in de slaapkamer.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tweede Huis

Uw aanpak in de liefde is heel concreet en u bespaart kosten nog moeite om uw geliefde tastbare bewijzen te geven van uw genegenheid.

U zoekt mooie eigenschappen in een geliefde en de mooiste zijn voor u trouw en loyaliteit, precies wat u ook graag wilt laten zien wanneer u eenmaal hebt gekozen voor iemand die bij u past.

Het kost even tijd voor u zich in een relatie hebt genesteld. Maar zodra het zover is, bent u een toonbeeld van vastberadenheid.

Wat het lot ook brengen gaat, uw doorzettingsvermogen sleept elke relatie door de moeilijkste perioden, opdat u uw belangrijkste doel kunt bereiken; een solide, duurzame vereniging van zielen.

naar boven

Maan in Weegschaal

U verstaat de kunst andermans problemen op te lossen omdat u beide kanten van een situatie helder ziet.

Binnen een relatie bent u wellicht voortdurend aan het poetsen en verbeteren, maar dat is maar tot op bepaalde hoogte goed. Concentreert u zich alleen op moeilijkheden die de relatie actief in de weg staan.

U verbetert de algemene omstandigheden door zowel fysieke zaken te rangschikken als sociale situaties aan te pakken, waardoor u schoonheid en balans creëert.

De wereld is doorlopend een interessante uitdaging voor u, vooral als u een partner hebt die net zo bereid is als u om de waarheid onder ogen te zien en die er direct en helder mee kan omgaan.

naar boven

Maan in het Zesde Huis

Met veel fantasie creëert u de liefdesstructuren waaraan een affaire voor u moet voldoen om echt bevredigend te werken.

Zodra u ervaring hebt opgedaan in de liefde, bent u een zeer begripvolle en zorgzame geliefde, die als raadgever en lover een jonger iemand kan binnenleiden in de geheimen van het liefdesspel. In dat geval kan het moeilijk zijn voor uw geliefde om de overstap te maken van student naar gelijke, maar dat moet wel gebeuren als u een duurzame relatie voor ogen hebt.

naar boven

Maan oppositie Ascendant

Het is te allen tijden belangrijk voor uw persoonlijke expressie om een geliefde of intieme vriendschap te hebben, zonder dat voelt u zich emotioneel leeg.

Via een partner leert u uw emoties naar anderen over te brengen, vooral om dat te uiten waar u moeite mee hebt.

Hoe langer u een relatie aanhoudt, hoe zelfbewuster u wordt. Uw partner laat u aspecten van uzelf zien die u nooit hebt begrepen en brengt u op een hoger plan van emotioneel zelfinzicht.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

Adverteren
naar boven

Venus in het Derde Huis

Verliefde praatjes en een geliefde die verbaal affectief is zijn heel belangrijk voor u. Complimentjes en lief gefluister, naast een dialoog tijdens het liefdesspel, vertegenwoordigen voor u een belangrijk deel van seksueel genot.

Probeer een geliefde te vinden die net zoveel kennis van seks heeft als u en die bereid is om die kennis goed te gebruiken. Uw partner moet zeer communicatief zijn en met u over de liefde willen praten.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Als geliefde bent u zorgzaam en attent en gunt u uw partner een allesomvattende seksuele ervaring. In het liefdesspel weet u een bepaalde intimiteit en geborgenheid over te brengen en dat is niet voor veel mensen weggelegd.

Om deze kwaliteiten te benadrukken moet u uw liefde in bepaalde vertrouwde, veilige omstandigheden uiten, dat past bij uw stijl.

Al is uw seksuele techniek vrij fundamenteel, uw manier van liefhebben is krachtig en uw partner hoeft maar te kikken om op u te kunnen terugvallen. U bent het meest in uw element met een partner die u als een soort ouderfiguur ziet, maar dat moet natuurlijk niet het enige zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Hans-Jorg Walter [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 2 juni 1925 kloktijd: 2:15
in Zurich, Switzerlan U.T: 01:15
8e32, 47n23 sterrentijd: 18:29:07

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 10°59'07 in huis 2 direct
Maan Weegschaal 6°53'30 in huis 6 direct
Mercurius Stier 21°46'15 in huis 1 direct
Venus Tweelingen 21°21'50 in huis 3 direct
Mars Kreeft 14°38'34 in huis 4 direct
Jupiter Steenbok 21°44'19 in huis 10 retrograde
Saturnus Schorpioen 8°50'44 in huis 7 retrograde
Uranus Vissen 25°08'34 in huis 12 direct
Neptunus Leeuw 20°04'06 in huis 5 direct
Pluto Kreeft 12°14'51 in huis 4 direct
Maanskn.(t) Leeuw 6°17'00 in huis 5 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 14°51'32
2de huis Stier 24°08'29
3de huis Tweelingen 17°27'22
Imum Coeli Kreeft 6°41'01
5de huis Kreeft 27°07'28
6de huis Leeuw 25°13'15
Descendant Weegschaal 14°51'32
8ste huis Schorpioen 24°08'29
9de huis Boogschutter 17°27'22
Medium Coeli Steenbok 6°41'01
11de huis Steenbok 27°07'28
12de huis Waterman 25°13'15

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 4°06
Zon Inconjunct Saturnus 2°08
Zon Sextiel Ascendant 3°52
Maan Vierkant Mars 7°45
Maan Vierkant Pluto 5°21
Maan Oppositie Ascendant 7°58
Mercurius Driehoek Jupiter 0°02
Mercurius Sextiel Uranus 3°22
Mercurius Vierkant Neptunus 1°42
Venus Inconjunct Jupiter 0°22
Venus Vierkant Uranus 3°47
Venus Sextiel Neptunus 1°18
Mars Driehoek Saturnus 5°48
Mars Conjunct Pluto 2°24
Mars Vierkant Ascendant 0°13
Jupiter Sextiel Uranus 3°24
Jupiter Inconjunct Neptunus 1°40
Saturnus Driehoek Pluto 3°24
Neptunus Driehoek Ascendant 5°13
Pluto Vierkant Ascendant 2°37
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst