•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 13:28 UT/GMT
  Sol027' 0"20n15
  Måne2240'57"15n08
  Merkur1328'15"14n06
  Venus224'21"25n03
  Mars20'37"21s55
  Jupiter1647' 5"r15s39
  Saturn816'36"r22s18
  Uranus018'37"11n05
  Neptun1616'24"6s17
  Pluto215'22"r21s32
  Sand Månek.824' 8"18n10
  Chiron134'55"3n48
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Richard Egan [Adb], født 29 Juli 1921
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Fiskene *Solen i Løven *Solen i 6. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 3. hus *Venus i Tvillingerne *Venus i 4. hus *Venus i opposition til MC *Mars i Krebsen *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 29 Juli 1921 kl. 21:00 i San Francisco CA, Alaska.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Fisk, og din Måne står i Tvilling.

til top

Ascendanten i Fiskene

Du er meget sensitiv og kan hurtigt fornemme andres følelser, men på en sådan måde at disse følelser bliver dine egne. Derfor vil det være en god idé at undgå at omgås negativt indstillede mennesker, for ellers vil du også begynde at føle dig negativ. Du har tendens til idealisme, så det er vigtigt for dig at tro på noget ud over det, som du kan opfatte med dine sanser.

Din gode fantasi kan give dig talent for kunst eller musik, eller det dukker måske simpelthen op i form af en opfindsomhed og en kreativitet, som du kan anvende på mange områder af livet.

Du er meget forstående over for andre. Hvis nogen virkelig har brug for hjælp, så er du parat til at give den.

Du er ikke altid videre selvhævdende, og du kan måske misunde andre, som synes at have mere energi, eller som kan presse på for at få deres vilje. Lad være med at misunde dem, for verden har også brug for mennesker som dig, mere stille mennesker, som forsøger at gøre verden bedre for os alle.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

Annoncering
til top

Solen i 6. hus

Du er en smule sky, og du foretrækker at arbejde i stilhed ude på sidelinjen. Men alt hvad du gør, ønsker du at gøre virkelig godt. Du har nogle høje normer og ønsker, at alt dit arbejde skal være næsten så perfekt som muligt.

Måske har du svært ved at forsvare dig over for aggressive personer. Men hvis ikke du lærer dette, kan de forsøge at styre dit liv. Du har brug for større selvtillid og en mindre grad af selvkritik.

Du er meget optaget af langtrækkende mål og mere disciplineret end de fleste andre på din alder med hensyn til at fastholde disse mål.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 5 og tolkes derfor i hus 6.

til top

Månen i Tvillingerne

Dine følelser skifter meget hurtigt, og du er temmelig rastløs. Du kommer hurtigt til at kede dig, og tankerne har tendens til at vandre, hvis du er tvunget til at fastholde opmærksomheden for længe ved én bestemt ting. Men du er meget nysgerrig og ivrig efter at prøve alle nye oplevelser.

Du nyder at rejse, fordi det giver mulighed for nye oplevelser. Og du har det på samme måde med nye ideer, for du ønsker at vide alt, der er at vide.

Et meget positivt aspekt ved denne Måne-placering er, at du formentlig vil lære at lade intellektet styre følelserne. I situationer hvor andre handler vildt og følelsesladet, bevarer du roen og er i stand til at se, hvad der i virkeligheden foregår.

til top

Månen i 3. hus

Dine følelser påvirker dine beslutninger i en sådan grad, at det bliver umuligt at være objektiv, medmindre du gør en rigtig stor indsats for det. Du har dog en god forståelse af, hvad der er rigtigt for dig og hvad ikke, og efterhånden som du vokser op, vil du lære at kende forskel på at bedømme noget ud fra et emotionelt lune og at bedømme med ægte intuition.

På den anden side er du god til at tale om dine følelser.

Dine vaner har en meget stærk indvirkning på, hvordan du tænker og agerer. Vær på vagt over for fordomme og forestillinger, som andre har lært dig.

til top

Venus i Tvillingerne

Du holder af at møde mange mennesker og have så mange venner som muligt, for du elsker variation. Jo flere mennesker du kender, desto mindre keder du dig, så du handler ganske venligt og åbent.

Du udtrykker dig selv på en levende måde, og andre vil formentlig nyde din humor og dit interessante vid.

Denne Venus-placering betyder, at du vil være interesseret i kunst og poesi, når du bliver ældre.

Selvom du godt kan lide at vide en masse om mange forskellige mennesker, så er du ikke interesseret i at komme på nært hold af dem eller blive indblandet i deres liv. Du har muligvis vanskeligt ved at knytte dig tæt til nogen.

Annoncering
til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Venus i opposition til MC

Dit nuværende hjem burde være et sted præget af varme, kærlighed og venlighed, og mens du er ung, vil din tilværelse formentlig være ganske fredfyldt. Som følge heraf vil du under opvæksten have et glimrende forhold til dine forældre, og du vil føle dig fuld af selvtillid. Du er i stand til at give og modtage kærlighed på en uanstrengt måde og få andre til at mærke din personlige varme.

Du nyder at have venner, som kommer i dit hjem, for du kan godt lide at dele din personlige verden med andre og få dem til at føle sig lige så godt tilpas i den, som du selv gør.

Du elsker at være omgivet af elegance og ynde.

til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 5. hus

Du har et stort behov for at udtrykke dig og helt åbent at være dig selv. Du fortæller, hvad du tænker, og lader alle vide, hvilket humør du er i. Af den grund har du ry for at være ærlig, om ikke ligefrem taktfuld.

Du lægger stor energi i alle dine aktiviteter, men især det, du gør for morskabs skyld. Det er svært for dig at være låst fast i noget i for lang tid, for du bliver rastløs, hvis du ikke virkelig nyder dit arbejde. Grundlæggende foretrækker du leg frem for arbejde. Men som voksen vil det måske lykkes dig at finde en karriere, som virkelig er 'sjov' for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Richard Egan [Adb] (mand)
født den 29. juli 1921 lokaltid: 21:00
i San Francisco CA, USA U.T.: 05+00
122w25, 37n46 sid. tid: 17:19:30

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 6°28'12 slutningen af hus 5 direkte
Måne Tvilling 2°30'41 i hus 3 direkte
Merkur Krebs 16°56'17 i hus 5 direkte
Venus Tvilling 22°57'50 i hus 4 direkte
Mars Krebs 27°14'47 i hus 5 direkte
Jupiter Jomfru 18°04'17 i hus 7 direkte
Saturn Jomfru 21°48'56 i hus 7 direkte
Uranus Fisk 8°51'38 i hus 12 retrograd
Neptun Løve 13°12'52 i hus 6 direkte
Pluto Krebs 9°08'02 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Vægt 21°15'43 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Fisk 13°32'14
2.Hus Vædder 27°21'54
3.Hus Tyr 27°29'32
Imum Coeli Tvilling 20°41'47
5.Hus Krebs 12°26'21
6.Hus Løve 7°30'38
Descendant Jomfru 13°32'14
8.Hus Vægt 27°21'54
9.Hus Skorpion 27°29'32
Medium Coeli Skytte 20°41'47
11.Hus Stenbuk 12°26'21
12.Hus Vandbærer 7°30'38

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 3°58
Sol Kvinkuns Uranus 2°23
Sol Konjunktion Neptun 6°45
Måne Sekstil Mars 5°16
Måne Kvadrat Uranus 6°21
Merkur Sekstil Jupiter 1°08
Merkur Sekstil Saturn 4°53
Merkur Trigon Ascendant 3°24
Venus Kvadrat Jupiter 4°54
Venus Kvadrat Saturn 1°09
Venus Opposition Medium Coeli 2°16
Mars Sekstil Saturn 5°26
Jupiter Konjunktion Saturn 3°45
Jupiter Opposition Ascendant 4°32
Jupiter Kvadrat Medium Coeli 2°37
Saturn Kvadrat Medium Coeli 1°07
Uranus Trigon Pluto 0°16
Uranus Konjunktion Ascendant 4°41
Neptun Kvinkuns Ascendant 0°19
Pluto Trigon Ascendant 4°24
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt