•    
  Actuele planetaire posities
  23-feb-2018, 19:30 UT/GMT
  Zon57'51"9s38
  Maan1116'50"17n27
  Mercurius1026'36"9s04
  Venus163'54"6s49
  Mars179'59"22s27
  Jupiter2256'39"17s22
  Saturnus655' 9"22s23
  Uranus2541'57"9n26
  Neptunus1336' 3"7s17
  Pluto2029'22"21s30
  Ware Knoop1447'35"16n24
  Cheiron2656'42"1n58
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Vince Sorrenti [Adb], geboren op 21 maart 1961
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Leeuw Ascendant *Zon in Ram *Zon in het Achtste Huis *Maan in Stier *Maan in het Negende Huis *Maan Conjunct Midhemel *Venus in Ram *Venus in het Achtste Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 21 maart 1961 om 16:00 in Sydney, Australia.

Je zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Leeuw en je Maan staat in Stier.

Vraag je jezelf af waarom je in dit rapport als Ram wordt afgeschilderd? Als je 9 uren 28 minuten vroeger was geboren viel je onder het voorgaande teken Vissen. Het exacte uur waarop de zon overgaat van het ene teken naar het volgende verschilt elk jaar.

naar boven

Leeuw Ascendant

Je bent graag het middelpunt en komt sterk, zelfverzekerd en soms dominant over, zelfs als iets je dwars zit.

Je neemt graag de leiding en dat kun je ook goed, zolang je maar niet vergeet dat leiderschap een voorrecht is dat verantwoordelijkheid en macht met zich meebrengt.

Je kunt je heel koppig opstellen, vooral als je trots is gekrenkt. Je bent idealistisch en mensen moeten hun integriteit eerst aan jou bewijzen.

Je omringt jezelf graag met kostbare en elegante zaken waarmee je in de buitenwereld kunt paraderen. Onthoud dat iets dat indruk maakt op anderen niet vanzelfsprekend goed is. Je moet het verschil leren zien.

Anderen kunnen je al dan niet knap of aantrekkelijk vinden, maar als je ouder wordt is het vooral je grootmoedige houding die anderen het gevoel geeft dat je betrouwbaar bent. Je bent geliefd bij heel veel mensen en de meesten zullen veel respect voor je hebben.

naar boven

Zon in Ram

Je bent heel energiek en gemotiveerd. Je reageert ongeduldig als dingen niet zo snel gaan als jij zou willen. Je kun helemaal opgaan in jezelf, maar leer ook genoeg rekening met anderen te houden. Je bent heel eigenzinnig en het kan je niets schelen of iemand het met je eens is of niet.

Je bent een haantje de voorste die vaak risico's neemt die anderen onverstandig vinden. Wees een beetje voorzichtig, dan voorkom je een hoop ellende. Probeer te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Het kan echt zo zijn dat ze je proberen te helpen.

Je ontvlamt snel, maar je bent niet wraakzuchtig. Wel kun je overhaast reageren in je woede en dingen zeggen waar je later spijt van krijgt.

In gesprekken met anderen ben je het liefst simpel en direct. Pas ervoor op dat je niet al te kort door de bocht gaat, want daardoor kun je de gevoelens van anderen kwetsen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Als serieus mens weet je dat je veel belangrijke veranderingen moet ondergaan om te kunnen groeien. Mysteries en de intense aspecten van het bestaan oefenen veel aantrekkingskracht op je uit.

In je jonge jaren heb je moeite om te onderscheiden wat van jou is en wat bij anderen hoort. Als volwassene heb je kans om carrière te maken in de sfeer van onderzoek, beheer of herstel, vooral van eigendommen of geld van andere mensen. Heb je de lessen in je jeugd begrepen, dan toon je uitzonderlijk verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft de zorg voor bezittingen - zowel die van jou als van anderen.

naar boven

Maan in Stier

Je houdt van warmte en comfort en van vertrouwde omstandigheden. Je bent heel liefdevol en affectief en snakt andersom ook naar de liefde en aandacht van de mensen om je heen.

Je hebt heel veel geduld en laat je niet snel op de kast jagen. Je bent hulpvaardig en steunt de mensen die dat nodig hebben.

Soms vind je het moeilijk om op gang te komen. Het kan je moeite kosten om een aangename situatie los te laten en erop uit te gaan omdat er werk aan de winkel is.

Emotioneel gezien ben je heel koppig.

Je bent gericht op geld en probeert altijd manieren te verzinnen om iets te verdienen, niet omdat je zelfzuchtig bent, maar omdat je zekerheid zoekt.

naar boven

Maan in het Negende Huis

Je bent voortdurend rusteloos en altijd uit op nieuwe ervaringen. Later in je leven krijg je veel behoefte om te reizen en zoveel mogelijk van de wereld te ervaren.

Jouw wereldbeeld wordt sterk gekleurd door je gevoelens waardoor je gedachtegang beïnvloedbaar en minder objectief en helder is.

De Maan geeft aan dat alles wat je leert enorme invloed op je heeft, dus wees zorgvuldig in welke kennis je opdoet. Wil je de wereld zien, laat je dan niet begrenzen door de ideeën die je hebt meegekregen in je vroege jeugd.

naar boven

Maan Conjunct Midhemel

Je emoties zijn heel krachtig en ook voor die van anderen ben je heel gevoelig. Alles wat je meemaakt in je jeugd zal van invloed zijn op en doorwerken in je toekomstige bestaan.

Is de relatie met je moeder niet goed, dan kan dat psychologische problemen veroorzaken die een ongunstige effect hebben op je werk, het beeld van jezelf en je levensdoel. Je hebt veel behoefte aan haar emotionele steun.

Waarschijnlijk krijg je later in je beroepsleven veel hulp van anderen, vooral van vrouwen, maar net als iedereen moet je hard werken om er iets van te maken.

Deze stand kan aangeven dat je in je carrière te maken krijgt met het grote publiek of grote groepen mensen.

naar boven

Venus in Ram

Je bent heel spontaan affectief naar anderen, maar je wilt niet dat er iemand beslag op je legt. Omdat je op dit gebied niet verlegen of gereserveerd bent toon je vrijelijk je gevoelens. Je wilt dan ook de ruimte en vrijheid hebben om van wie dan ook te houden. Je geeft niet gemakkelijk toe aan je partner, want je wilt altijd je eigen zin doordrijven. Dat kan een probleem vormen in je vriendschappen. Je kunt ook van nu af aan flexibel proberen te zijn en leren hoe je compromissen kunt sluiten met vrienden, familie en andere mensen.

Mensen mogen je meestal graag, vooral omdat je jezelf bent, niet speciaal om je charmes. Je weet wat je wilt en bent bereid om dat na te jagen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Achtste Huis

Je gebruikt je zintuigen graag intens en wilt de wereld zo levendig en compleet mogelijk ervaren. Je lijkt te zoeken naar verborgen dimensies van het bestaan die je wereld totaal kunnen transformeren. Vaak zoek je die dimensie in relaties met anderen, die zeer gepassioneerd en gevoelvol zullen zijn.

Probeer je vrienden niet te claimen of veranderen. Het is ook niet juist om ze enkel te kiezen op basis van de voordelen die hun vriendschap je kan opleveren.

In je jonge jaren moet je al leren op je gezondheid te letten door niet te veel te eten of drinken, geen riskante dingen uit te proberen en veel lichaamsbeweging te nemen.

naar boven

Mars in Kreeft

Je aanpak is sterk afhankelijk van hoe je jezelf voelt. Voel je jezelf positief en opgewekt dan ben je vol zelfvertrouwen en strijdvaardig. Ben je negatief gestemd of depressief, dan ben je veel terughoudender en snel geïrriteerd.

Probeer je boosheid niet zo te verbergen. Het is beter om die te uiten voor het stilletjes je hele stemming verpest.

Soms geeft deze stand van Mars moeilijkheden en onenigheid met je familie aan. Maar het is tegelijkertijd waarschijnlijk dat alles wat met je familie, je achtergrond en afkomst te maken heeft enorme loyaliteitsgevoelens oproept.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

Je bevindt je graag onder mensen die actief, dynamisch en onafhankelijk zijn. Je werkt hard en bent graag actief bezig met vrienden of geestverwanten, maar zonder verplichtingen, want je bepaalt je eigen strategie.

Het is heel belangrijk voor je om met mensen om te gaan die dezelfde doelen hebben als jij, want je hebt sterke overtuigingen die je met hand en tand verdedigt wanneer je wordt uitgedaagd door anderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Vince Sorrenti [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 21 maart 1961 kloktijd: 16:00
in Sydney, AUSTL U.T: 06:00
151e13, 33s52 sterrentijd: 03:58:56

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 0°23'30 in huis 8 direct
Maan Stier 27°33'54 in huis 9 direct
Mercurius Vissen 2°41'09 in huis 7 direct
Venus Ram 29°05'33 in huis 8 stationair (R)
Mars Kreeft 9°10'58 in huis 11 direct
Jupiter Waterman 1°02'13 in huis 6 direct
Saturnus Steenbok 27°56'17 in huis 6 direct
Uranus Leeuw 22°18'17 in huis 1 retrograde
Neptunus Schorpioen 10°56'11 in huis 3 retrograde
Pluto Maagd 6°16'21 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 5°59'09 in huis 1 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 16°11'28
2de huis Maagd 29°38'26
3de huis Schorpioen 5°02'15
Imum Coeli Boogschutter 1°50'09
5de huis Boogschutter 24°36'26
6de huis Steenbok 17°37'06
Descendant Waterman 16°11'28
8ste huis Vissen 29°38'26
9de huis Stier 5°02'15
Medium Coeli Tweelingen 1°50'09
11de huis Tweelingen 24°36'26
12de huis Kreeft 17°37'06

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 2°50
Zon Sextiel Jupiter 0°39
Zon Sextiel Saturnus 2°27
Zon Sextiel Midhemel 1°27
Maan Vierkant Mercurius 5°07
Maan Driehoek Jupiter 3°28
Maan Driehoek Saturnus 0°22
Maan Vierkant Uranus 5°16
Maan Conjunct Midhemel 4°16
Mercurius Sextiel Venus 3°36
Mercurius Oppositie Pluto 3°35
Mercurius Vierkant Midhemel 0°51
Venus Vierkant Jupiter 1°57
Venus Vierkant Saturnus 1°09
Mars Driehoek Neptunus 1°45
Mars Sextiel Pluto 2°55
Jupiter Conjunct Saturnus 3°06
Jupiter Driehoek Midhemel 0°48
Saturnus Driehoek Midhemel 3°54
Neptunus Sextiel Pluto 4°40
Neptunus Vierkant Ascendant 5°15
Pluto Vierkant Midhemel 4°26
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst