•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 04:09 UT/GMT
  Zon550'32"21n17
  Maan745'25"9s18
  Mercurius2412'55"17n52
  Venus95'37"24n55
  Mars354'43"21s47
  Jupiter167'32"r15s29
  Saturnus758'46"r22s19
  Uranus035'33"11n11
  Neptunus1621' 2"6s15
  Pluto210'33"r21s33
  Ware Knoop758'58"r18n16
  Cheiron146'26"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Homicidal Male 1171 [Adb], geboren op 25 januari 1960
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Leeuw Ascendant *Zon in Waterman *Zon in het Zesde Huis *Zon oppositie Ascendant *Maan in Steenbok *Maan in het Vijfde Huis *Venus in Boogschutter *Venus in het Vijfde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 25 januari 1960 om 17:35 in Buffalo NY, Alaska.

Je zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Leeuw en je Maan staat in Steenbok.

naar boven

Leeuw Ascendant

Je bent graag het middelpunt en komt sterk, zelfverzekerd en soms dominant over, zelfs als iets je dwars zit.

Je neemt graag de leiding en dat kun je ook goed, zolang je maar niet vergeet dat leiderschap een voorrecht is dat verantwoordelijkheid en macht met zich meebrengt.

Je kunt je heel koppig opstellen, vooral als je trots is gekrenkt. Je bent idealistisch en mensen moeten hun integriteit eerst aan jou bewijzen.

Je omringt jezelf graag met kostbare en elegante zaken waarmee je in de buitenwereld kunt paraderen. Onthoud dat iets dat indruk maakt op anderen niet vanzelfsprekend goed is. Je moet het verschil leren zien.

Anderen kunnen je al dan niet knap of aantrekkelijk vinden, maar als je ouder wordt is het vooral je grootmoedige houding die anderen het gevoel geeft dat je betrouwbaar bent. Je bent geliefd bij heel veel mensen en de meesten zullen veel respect voor je hebben.

naar boven

Zon in Waterman

Je houdt van nieuwe dingen en unieke ideeën. Platgetreden paadjes en denkwijzen vervelen je. Je bent een individualist met een vrije geest, maar tegelijkertijd besef je dat je wel je leven en werk met andere mensen moet delen.

Al trekken nieuwe ideeën je aan, je verandert niet zomaar weer van gedachten wanneer je eenmaal een besluit hebt genomen of een beeld hebt gevormd.

Door je voorliefde voor nieuwe zaken ben je dol op wetenschap, technologie en andere onderwerpen die mensen de mogelijkheid bieden de wereld op een bepaalde manier te beheersen. Minder gangbare studies, zoals astrologie en occulte zaken, kunnen je later in je leven gaan fascineren.

Ben je met een groep vrienden, dan denk je eerder aan de groep als geheel dan enkel en alleen aan jezelf. Dat kan, als jouw behoeften in strijd zijn met de behoeften van de rest van de groep, problemen opleveren. Je komt altijd fel op voor iedereen die onrechtvaardig wordt behandeld.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zesde Huis

Je bent een beetje verlegen en blijft het liefst op de achtergrond. Maar, wat je ook aanpakt, je wilt alles heel precies en goed doen. Je stelt zeer hoge eisen en probeert al het werk dat uit je handen komt zo goed als perfect te laten zijn.

Je bent niet goed bestand tegen agressieve mensen. Toch moet je leren om voor jezelf op te komen anders gaan zij je leven beheersen. Probeer meer zelfvertrouwen op te bouwen en minder zelfkritiek te hebben.

Je bent vooral bezig met doelen op de lange termijn en bezit meer inzet en vastberadenheid om je daaraan te houden dan de meeste mensen van jouw leeftijd.

naar boven

Zon oppositie Ascendant

Je hebt heel veel behoefte aan nauw contact met anderen. Veel mensen die dit aspect hebben, steggelen en bekvechten graag, alsof zij zichzelf pas zien wanneer zij met anderen in conflict zijn. Je kunt ervoor kiezen minder fel te reageren en jezelf te leren kennen door juist de positieve dingen die je aan anderen opvallen te benadrukken.

je geeft waarschijnlijk de voorkeur aan een creatieve samenwerking in de vorm van een partnerschap. Wanneer je met iemand anders samen bent, kun je jezelf beter uiten en dat maakt je opvallend sociaal.

naar boven

Maan in Steenbok

Je bent serieus en een beetje verlegen. Je wilt graag iets presteren en dingen voor elkaar krijgen, want het geeft je een goed gevoel te bedenken dat je iets zinvols hebt gedaan.

Je kunt niet gemakkelijk met gevoelens omgaan. Het zijn vreemde sensaties voor je en lijken niet bij je te passen. Ze vormen eerder een bron van moeilijkheden dan van plezier. Je laat je gevoel niet gemakkelijk zien, maar toch heb je net zoveel behoefte aan liefde als iemand anders.

Je bent heel praktisch en ambitieus. Wanneer je ouder wordt zul je een belangrijke positie in de wereld willen bereiken en hard werken om in je beroep succesvol te zijn.

Een van de lessen die je moet leren is niet zo hard te zijn voor jezelf.

Onthoud dat je behoefte aan troost, veiligheid en liefde oprecht zijn en dat je er niet gelukkig van wordt als je die alsmaar opzijschuift.

naar boven

Maan in het Vijfde Huis

Je laat zien wie je bent door je gevoelens te tonen, die heel sterk en levendig zijn.

Je snakt naar plezier en als ontspanning houd je van spelletjes, verhalen en televisieprogramma's, kortom, alles wat je emoties raakt.

Je maakt van je hart geen moordkuil en laat merken waarvan of van wie je houdt of een hekel hebt. Het is belangrijk voor je om eerlijk je emoties te kunnen tonen.

Soms kun je in een dwaze optimistische bui risico's nemen die echt zot zijn. Ook kunnen je gevoelens soms met je op de loop gaan, iets waar anderen niet goed raad mee weten.

naar boven

Venus in Boogschutter

Je probeert heel eerlijk en oprecht om te gaan met al je vrienden.

Je stelt je meestal heel vriendelijk en toegankelijk op. Je verstopt je gevoelens niet voor anderen en bent een open boek wat emoties betreft. Dat trekt mensen aan dus heb je hoogstwaarschijnlijk een grote vriendenkring. Je houdt echter niet van bezitterige types of mensen die de vriendschap gebruiken om je te claimen.

Je bent dol op de natuur, het buitenleven en natuurlijke thema's in de kunst.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vijfde Huis

Je bent dol op vertier en amusement, vooral als het je niet veel fysieke inspanning kost. Je bent verzot op activiteiten die je zintuigen strelen en je een goed gevoel geven. Naarmate je ouder wordt, zul je ongekend sterk door potentiële liefdesrelaties worden aangetrokken. Heb je artistieke aanleg, dan helpt deze stand je om er ook daadwerkelijk iets mee te doen. Het zal veel voldoening geven.

naar boven

Mars in Steenbok

Voor een jong mens ben je behoorlijk ambitieus en bereid hard te werken voor iets dat oprecht belangrijk voor je is. Je bent eerder praktisch dan idealistisch en werkt graag aan tastbare resultaten. Omdat je vrij gedisciplineerd bent voor je leeftijd kun je heel veel verantwoordelijkheid aan.

Je hebt een hoop lef, maar zult niet vechten voor iets waarvan je de zin niet heel helder voor ogen hebt. Het enige wat je moet zien te vermijden is dat je de waarde van mensen bepaalt op basis van hun inkomen of maatschappelijk aanzien.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.

Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.

NB: Mars staat technisch gezien op de grens van huis 5 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 6.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Homicidal Male 1171 [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 januari 1960 kloktijd: 17:35
in Buffalo NY, USA U.T: 22:35
78w53, 42n53 sterrentijd: 01:36:26

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 4°58'40 in huis 6 direct
Maan Steenbok 2°51'05 in huis 5 direct
Mercurius Waterman 4°30'24 in huis 6 direct
Venus Boogschutter 28°28'04 in huis 5 direct
Mars Steenbok 8°42'37 eind van huis 5 direct
Jupiter Boogschutter 23°57'01 in huis 5 direct
Saturnus Steenbok 12°21'13 in huis 6 direct
Uranus Leeuw 19°37'35 in huis 1 retrograde
Neptunus Schorpioen 9°04'27 in huis 4 direct
Pluto Maagd 5°36'52 in huis 2 retrograde
Maanskn.(t) Maagd 25°55'57 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 9°11'32
2de huis Leeuw 29°22'44
3de huis Maagd 24°20'30
Imum Coeli Weegschaal 26°00'09
5de huis Boogschutter 3°01'39
6de huis Steenbok 8°54'49
Descendant Waterman 9°11'32
8ste huis Waterman 29°22'44
9de huis Vissen 24°20'30
Medium Coeli Ram 26°00'09
11de huis Tweelingen 3°01'39
12de huis Kreeft 8°54'49

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 0°28
Zon Vierkant Neptunus 4°06
Zon Inconjunct Pluto 0°38
Zon Oppositie Ascendant 4°13
Maan Conjunct Venus 4°23
Maan Conjunct Mars 5°52
Maan Sextiel Neptunus 6°13
Maan Driehoek Pluto 2°46
Maan Driehoek Midhemel 6°51
Mercurius Vierkant Neptunus 4°34
Mercurius Inconjunct Pluto 1°06
Mercurius Oppositie Ascendant 4°41
Venus Conjunct Jupiter 4°31
Venus Driehoek Midhemel 2°28
Mars Conjunct Saturnus 3°39
Mars Sextiel Neptunus 0°22
Mars Driehoek Pluto 3°06
Mars Inconjunct Ascendant 0°29
Jupiter Driehoek Uranus 4°19
Jupiter Driehoek Midhemel 2°03
Saturnus Sextiel Neptunus 3°17
Neptunus Sextiel Pluto 3°28
Neptunus Vierkant Ascendant 0°07
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst