•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 05:23 UT/GMT
  Sol05'41"20s08
  Måne432'57"11s30
  Merkur1239'30"23s28
  Venus242'22"20s37
  Mars266'29"18s33
  Jupiter1950'58"16s39
  Saturn335' 2"22s30
  Uranus2442'17"9n03
  Neptun1224'15"7s45
  Pluto1925'56"21s37
  Sand Månek.1455' 6"16n21
  Chiron2515'17"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for John Lennon [Adb], født 9 Oktober 1940
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Vægten *Solen i 6. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Månen i Vandbæreren *Månen i 11. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 6. hus *Mars i Vægten *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 9 Oktober 1940 kl. 18:30 i Liverpool, England.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vædder, og din Måne står i Vandbærer.

til top

Ascendanten i Vædderen

Du er en fri ånd, som kan lide at gøre tingene på din egen måde og være først, når dette er muligt. Du forsøger altid at handle energisk, aktivt og selvhævdende.

Du kan lide at konkurrere med andre. Samarbejde kan til tider være et problem, fordi du er så selvstændig.

Andre vil kunne lide dig for den positive energi, du udstråler. Samtidig kan din tankeløse holdning til dine egne følelser gøre det svært for dig at finde sympati, når du virkelig har brug for det.

Du har tendens til at være forhastet og impulsiv, idet du handler først og tænker bagefter. Lær at give dine handlinger lidt større omtanke.

Du vil kæmpe for de ting, du tror på, så det er vigtigt, at du grundigt overvejer, hvad du tror på, så din energi går til en god sag.

til top

Solen i Vægten

Du er varm og kærlig, og du nyder at være sammen med mennesker. Du er imidlertid ikke tilbageholdende, faktisk har du en ganske stærk vilje og er ofte den i en gruppe, som får tingene til at ske.

Du holder af smukke ting og føler mishag ved alt, der er grimt. Din forkærlighed for skønhed gælder ikke kun dig selv. Du foretrækker smukke hjem og møbler, behagelige omgivelser og endda kunst og musik, hvor din smag kan være usædvanligt veludviklet.

Når du skal træffe en afgørelse, har du meget tit rigtig svært ved at beslutte dig. Det skyldes, at du ser begge sider af en sag meget klart, og du har svært ved at vælge mellem dem. Din evne til at se begge sider af en sag gør dig til en vældig god fredsmægler, når andre kommer op at skændes, for du kan også få dem til at se tingene fra begge sider.

til top

Solen i 6. hus

Du er en smule sky, og du foretrækker at arbejde i stilhed ude på sidelinjen. Men alt hvad du gør, ønsker du at gøre virkelig godt. Du har nogle høje normer og ønsker, at alt dit arbejde skal være næsten så perfekt som muligt.

Måske har du svært ved at forsvare dig over for aggressive personer. Men hvis ikke du lærer dette, kan de forsøge at styre dit liv. Du har brug for større selvtillid og en mindre grad af selvkritik.

Du er meget optaget af langtrækkende mål og mere disciplineret end de fleste andre på din alder med hensyn til at fastholde disse mål.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Du har et stort behov for at omgås intimt med andre mennesker. Mange med dette aspekt kan lide at indlede et skænderi og endda ende i klammeri, som om de udelukkende er i stand til at finde sig selv ved hjælp af konflikter med andre. Du bør vælge at kappes med andre på en mindre voldsom måde og alligevel lære dig selv at kende ud fra, hvordan du klarer dig over for andre.

Det er dog mere sandsynligt, at du vil foretrække at arbejde tæt sammen med et andet menneske i et partnerskab. Eftersom du udtrykker dig klarere, når du er sammen med andre, er du ualmindeligt social.

til top

Månen i Vandbæreren

Du sætter friheden meget højt og kræver retten til at gøre, hvad du har lyst til til hver en tid.

Du kan lide at befinde dig i en gruppe, især en gruppe af venner, fordi din egen måde at være på og dine egne ønsker giver større mening, hvis du kan dele dem med andre.

Når det lykkes dig at slappe af over for følelserne, vil du helt spontant udtrykke dem over for andre, og du kan endda blive utålmodig med mennesker, som forsøger at skjule deres følelser. Du må lære at blive tolerante over for disse og andre forskelle mellem dig og andre mennesker.

til top

Månen i 11. hus

Du har et stærkt behov for venner, som støtter dig i alt, hvad du foretager dig, og som gør dig bedre tilpas ved dig selv.

Dit humør vil have en stærk indflydelse på forløbet af dine venskaber. Men pas på ikke at optræde inkonsekvent over for dine venner og gøre dem forvirrede med hensyn til dine følelser for dem.

De mål, du sætter dig i livet, vil være stærkt påvirkede af de holdninger, du lærer som ung. Pas på at du ikke låses alt for fast i dine holdninger, for det kan forhindre dig i at udnytte dine forskellige muligheder, når du bliver ældre.

til top

Venus i Jomfruen

Du kan godt lide at gøre mennesker, som du kan lide, en tjeneste, for det at tjene andre er en af de måder, hvorpå du udtrykker kærlighed og venskab. Det eneste problem vedrørende dit forhold til andre kan være, at du måske tror, at andre kan lide dig for de ting, du gør, og ikke på grund af den person du er. Måske undervurderer du dit eget værd og forstår ikke, hvorfor andre mennesker kan lide dig. Lær at holde af dig selv såvel som af andre.

Du stiller høje krav om perfektion, men du lader dem ikke overskygge din sans for ynde og form.

Du bør dog lære ikke at afvise alt og alle, som ikke lever op til dine høje normer for skønhed eller forpligtelser i forbindelse med forhold til andre.

Du har en god sans for disciplin.

til top

Venus i 6. hus

Denne Venus-placering er sædvanligvis et tegn på et så godt helbred, at du måske ligefrem kan slippe af sted med at misbruge din krop en smule og alligevel forblive sund og rask.

Du føler, at kærlighed er en form for tjenesteydelse, og jo mere du kan gøre for et menneske, du holder af, desto bedre har du det med det. Men du har muligvis ikke helt så nemt ved til gengæld at tage imod gunstbevisninger fra andre. Måske føler du, at du ikke er værdig til andres sympati, og i så fald bør du prøve ihærdigt på at finde ud af, på hvilke områder du er god, sympatisk og værdifuld.

Denne placering kan betyde, at du, efterhånden som du bliver ældre, vil vælge en karriere inden for et Venus-domineret område, såsom underholdning, kunst eller kunsthåndværk, rådgivning eller arbejde, som indebærer skønhed eller rekreation.

til top

Mars i Vægten

Denne Mars-placering kan have to helt forskellige virkninger. Formentlig foretrækker du at arbejde sammen med andre, for du har en stærk sans for samarbejde. Dit ønske om at få din vilje modificeres af dit behov for at komme godt ud af det med andre.

På den anden side er nogle mennesker med denne placering meget kappelystne. I det tilfælde vil du opfatte ethvert møde med et andet menneske som en chance for at konkurrere, i en venlig eller en uvenlig atmosfære.

Du har en stærk sans for retfærdighed og hader at se nogen blive behandlet urimeligt.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for John Lennon [Adb] (mand)
født den 9. oktober 1940 lokaltid: 18:30
i Liverpool, ENG (UK) U.T.: 17:30
2w55, 53n25 sid. tid: 18:31:03

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 16°16'04 i hus 6 direkte
Måne Vandbærer 3°32'48 i hus 11 direkte
Merkur Skorpion 8°33'30 i hus 7 direkte
Venus Jomfru 3°12'56 i hus 6 direkte
Mars Vægt 2°39'45 i hus 6 direkte
Jupiter Tyr 13°41'31 i hus 1 retrograd
Saturn Tyr 13°12'54 i hus 1 retrograd
Uranus Tyr 25°33'07 i hus 1 retrograd
Neptun Jomfru 26°01'48 i hus 6 direkte
Pluto Løve 4°11'17 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Vægt 11°01'27 i hus 6 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 19°54'11
2.Hus Tyr 29°37'23
3.Hus Tvilling 20°18'04
Imum Coeli Krebs 7°07'38
5.Hus Krebs 25°22'33
6.Hus Løve 22°11'44
Descendant Vægt 19°54'11
8.Hus Skorpion 29°37'23
9.Hus Skytte 20°18'04
Medium Coeli Stenbuk 7°07'38
11.Hus Stenbuk 25°22'33
12.Hus Vandbærer 22°11'44

Større aspekter
Sol Kvinkuns Jupiter 2°35
Sol Opposition Ascendant 3°38
Måne Kvadrat Merkur 5°01
Måne Kvinkuns Venus 0°20
Måne Trigon Mars 0°53
Måne Trigon Uranus 8°00
Måne Trigon Neptun 7°31
Måne Opposition Pluto 0°38
Merkur Sekstil Venus 5°21
Merkur Opposition Jupiter 5°08
Merkur Opposition Saturn 4°39
Merkur Kvadrat Pluto 4°22
Merkur Sekstil Medium Coeli 1°26
Venus Trigon Medium Coeli 3°55
Mars Sekstil Pluto 1°32
Mars Kvadrat Medium Coeli 4°28
Jupiter Konjunktion Saturn 0°29
Uranus Trigon Neptun 0°29
Pluto Kvinkuns Medium Coeli 2°56
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt