•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 03:04 UT/GMT
  Sol526'53"9s31
  Måne1543'40"18n11
  Merkur112'16"8s48
  Venus1627'32"6s39
  Mars1721'17"22s29
  Jupiter2257'25"17s23
  Saturn656'39"22s23
  Uranus2542'43"9n26
  Neptun1336'46"7s17
  Pluto2029'51"21s30
  Sand Månek.1447'46"16n24
  Chiron2657'46"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Andre Villain [Adb], født 4 April 1899
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Vædderen *Solen i 11. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 8. hus *Venus i Fiskene *Venus i 9. hus *Mars i Krebsen *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 4 April 1899 kl. 10:00 i Pommiers (Indre), France.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Krebs, og din Måne står i Stenbuk.

til top

Ascendanten i Krebsen

Du er et meget følsomt menneske og meget knyttet til velkendte omgivelser. Når du møder nye mennesker, er du venlig nok, men du giver dig ikke til at tale om dine indre følelser, før du har fået et godt kendskab til personen. Men når først du har besluttet dig for at stole på et menneske, så nærer du fuldkommen tillid til vedkommende.

Det sted, hvor du bor som barn og ung, vil altid være vigtigt for dig.

Hvis du føler en indre tryghed og selvtillid, kan du være et gavmildt menneske, som altid er villigt til at give af sig selv.

På de områder, hvor du mangler selvtillid, er det et alvorligt problem. Din sensitivitet gør det svært for dig at modtage kritik eller hårde ord fra nogen, især fra dem du holder af. Når du bliver såret, trækker du dig ind i dig selv og undgår andre.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Du er meget social og nyder at være sammen med venner frem for at være alene. Du forsøger at finde og betone de ting, som du selv og andre har til fælles, i stedet for at lade dig fange af forskellighederne. Du er en holdspiller, som ved, hvordan man yder det bedst mulige bidrag til gruppens funktion. Du er fuldkommen i stand til at fungere som leder, fordi du forstår, hvad der er bedst for alle parter, ikke bare for dig selv, og du er også i stand til at få andre til at samarbejde med dig om gruppens målsætning.

Du er også en idealist og har store forhåbninger til tilværelsen.

Dit mest positive træk er din interesse for dem, der står dig nær, samt for mennesker i al almindelighed.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 10 og tolkes derfor i hus 11.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Fiskene

Som den drømmende og fantasifulde person du er, holder du af bøger, som appellerer til din romantiske sans for eventyr. Ofte virker dine private fantasier langt mere interessante og smukkere end virkeligheden, men du bliver nødt til at lære også at håndtere virkelighedens verden.

Det positive ved dette er, at du har en meget kreativ fantasi, som kan være særdeles nyttig ved alle former for kunstnerisk arbejde eller design.

Du er meget uselvisk over for mennesker, som du holder af. Du ønsker det bedste for dem og vil give af dig selv, når som helst en ven har brug for hjælp. Dit eneste problem er, at du måske bruger en masse energi og opmærksomhed på mennesker, som ikke rigtig er det værd. Det ville være godt, om du kunne være en smule mere omhyggelig, når du vælger dine venner.

Annoncering
til top

Venus i 9. hus

Du nyder alle aktiviteter, som giver dig mulighed for at udvide arten og omfanget af dine oplevelser. Du nyder at rejse til nye og anderledes steder og få kendskab til tankegange, som adskiller sig fra dem, du kender.

Du holder også af at sammenholde forskellige ideer og begreber med hinanden ud fra en sans for harmoni, fordi de synes at høre sammen, og ikke blot fordi de er forbundet logisk med hinanden. Du tiltrækkes udelukkende af tankegange, som også involverer det menneskelige følelsesliv. For dig er skønhed en grundlæggende side af tilværelsen, sådan som denne burde være.

til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 2. hus

Når du ser noget, som du har lyst til at eje, ønsker du dig det rigtig meget og arbejder hårdt for at få det. Du føler, at det bør stå dig frit for at øde dine resurser eller penge bort, hvis du ønsker det, eller at være sparsommelig og forsigtig, såfremt du ønsker det. Men på grund af dette tvangsbetonede træk hos Mars vil du med langt større sandsynlighed være uforsigtig i den slags sager. Planlæg derfor omhyggeligt hvad du virkelig har brug for, og køb det så først efter grundige overvejelser.

Alle, der provokerer din stærke ejendomsfølelse, vækker din vrede. Det er ikke, fordi du er specielt selvisk, men du ønsker at give din gaver frivilligt og på egen foranledning.

I det lange løb må du lære at være mindre besiddende over for de ting, som du ejer. Ellers vil dine ejendele give dig større smerte end glæde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Andre Villain [Adb] (mand)
født den 4. april 1899 lokaltid: 10:00
i Pommiers (Indre), FR U.T.: 09:50:40
1e37, 46n32 sid. tid: 22:47:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 14°24'49 slutningen af hus 10 direkte
Måne Stenbuk 26°23'49 i hus 8 direkte
Merkur Vædder 26°35'24 i hus 11 retrograd
Venus Fisk 3°26'01 i hus 9 direkte
Mars Krebs 26°03'16 i hus 2 direkte
Jupiter Skorpion 7°55'19 i hus 5 retrograd
Saturn Skytte 23°40'48 i hus 6 stationær (R)
Uranus Skytte 7°49'06 i hus 6 retrograd
Neptun Tvilling 22°15'57 i hus 12 direkte
Pluto Tvilling 13°57'25 i hus 12 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 2°57'10 i hus 6 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 7°58'24
2.Hus Krebs 25°43'53
3.Hus Løve 15°17'16
Imum Coeli Jomfru 10°15'40
5.Hus Vægt 15°04'35
6.Hus Skorpion 29°00'48
Descendant Stenbuk 7°58'24
8.Hus Stenbuk 25°43'53
9.Hus Vandbærer 15°17'16
Medium Coeli Fisk 10°15'40
11.Hus Vædder 15°04'35
12.Hus Tyr 29°00'48

Større aspekter
Sol Trigon Uranus 6°36
Sol Sekstil Neptun 7°51
Sol Sekstil Pluto 0°27
Sol Kvadrat Ascendant 6°26
Måne Kvadrat Merkur 0°12
Måne Opposition Mars 0°21
Merkur Kvadrat Mars 0°32
Merkur Trigon Saturn 2°55
Merkur Sekstil Neptun 4°19
Venus Trigon Jupiter 4°29
Venus Kvadrat Uranus 4°23
Venus Trigon Ascendant 4°32
Mars Kvinkuns Saturn 2°22
Jupiter Trigon Ascendant 0°03
Jupiter Trigon Medium Coeli 2°20
Saturn Opposition Neptun 1°25
Uranus Kvinkuns Ascendant 0°09
Uranus Kvadrat Medium Coeli 2°27
Pluto Kvadrat Medium Coeli 3°42
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt