•    
  Actuele planetaire posities
  21-apr-2018, 00:58 UT/GMT
  Zon053' 7"11n47
  Maan615'27"20n24
  Mercurius66' 3"0n49
  Venus2532'55"19n32
  Mars1837'10"23s04
  Jupiter2033'35"r16s39
  Saturnus98'30"r22s14
  Uranus2837'33"10n30
  Neptunus1535'19"6s32
  Pluto2117'12"21s28
  Ware Knoop1116'12"r17n24
  Cheiron011'55"3n13
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Matthew R. Kennedy [Adb], geboren op 4 oktober 1980
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Leeuw *Maan in het Vierde Huis *Maan oppositie Midhemel *Venus in Maagd *Venus in het Vierde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Zesde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 4 oktober 1980 om 21:34 in Boston, Massachusetts.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Leeuw.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Het belangrijkste voor jou is dat je jezelf kunt zijn. Je hebt er een hekel aan om je aan te moeten passen aan maatstaven die niet de jouwe zijn. Je houdt van competitie en hebt een hoop energie.

Je neemt het leven serieus, maar het is ook een feestelijk spel. Je wilt een succesvolle rol kunnen spelen. Omdat je zo trots bent, word je heel kwaad wanneer iemand je beledigt.

Als je probeert om in elke groep het middelpunt te zijn, kun je in de problemen komen met mensen die ook vechten voor die plaats.

Omdat je zo openhartig en eerlijk bent hebben mensen respect voor je. Mits je over die enigszins kinderachtige opschepperij heengroeit, vinden ze je echt aardig want je bent een hartelijk, affectief mens.

naar boven

Maan in Leeuw

Je vindt jezelf belangrijk en wilt dingen doen waardoor andere mensen trots op je kunnen zijn. Maar, je wilt vooral trots zijn op jezelf.

In een groep probeer je hoe dan ook op te vallen. Je neemt je gevoelens heel serieus en hebt de neiging ze te benadrukken of overdrijven wanneer je met anderen in gesprek bent.

Bovenal heb je de behoefte om jezelf te kunnen zijn en je gedraagt je dan ook niet zomaar zoals anderen dat zouden willen.

Emotioneel gezien ben je heel temperamentvol en als je iemand aardig vindt steek je dat niet onder stoelen of banken. Zelf heb je ook liefde en aandacht nodig en vooral bevestiging. Hoe beter je gevoel over jezelf, hoe minder je behoefte om op te scheppen.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

Om op je best te zijn moet je een ontspannen thuisbasis hebben, want dat biedt jou emotionele zekerheid. Wanneer je sterk bent en stevig in je schoenen staat ben je uiterst vriendelijk en sta je open voor andermans emoties. Voel je jezelf somber of onzeker, dan heb je de neiging je terug te trekken in je eigen wereldje.

Je moeder is heel belangrijk voor je en een goede band met haar heeft veel invloed op je.

Je bent geïnteresseerd in het verleden en duikt later wellicht fanatiek in de geschiedenis, met name de achtergronden en afkomst van je eigen familie.

naar boven

Maan oppositie Midhemel

Je bent heel sterk verbonden met je thuissituatie, je familie en je jeugd. Je moet het gevoel hebben dat je ergens thuishoort, dat geeft je emotionele veiligheid.

Is je leven nu verwarrend en onzeker, dan is het heel moeilijk voor je om die invloed later weg te werken. Je zult je waarschijnlijk nooit 'goed genoeg' voelen naar de buitenwereld en vaak innerlijke strijd ervaren omdat je emoties tegenwerken.

Is het thuis goed en veilig, dan groei je uit tot een warm, liefdevol en zorgzaam mens. Je zult in staat zijn je gevoelens krachtiger te uiten dan de meeste mensen en innerlijk vertrouwen met je meedragen waarmee je anderen steunt, waar je ook bent.

naar boven

Venus in Maagd

Je doet de mensen om wie je geeft graag een plezier, want door dienstbaarheid toon je ondermeer liefde en vriendschap. Het enige probleem in je relaties is dat je gelooft dat mensen van je houden om wat je doet en niet om wie je bent. Je onderschat wellicht je eigenwaarde en ziet niet in waarom anderen om je geven. Leer net zoveel van jezelf te houden als van anderen.

Je stelt hoge eisen, maar die overheersen nooit je gevoel voor stijl en vorm.

Leer om in relaties niet alles en iedereen die niet aan jouw hoge eisen van schoonheid en plicht beantwoordt, af te wijzen.

Je bent heel gedisciplineerd.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Zesde Huis

Je werkt graag hard, zolang je maar je eigen aanpak kunt bepalen. Je hebt vrij veel discipline wat je werkwijze betreft en je werkt niet graag met mensen die dat niet kennen. Heb je respect voor de mensen die boven je staan en hebben die aangetoond dat zij meer weten en jou iets kunnen leren, dan ben je een uitstekende werknemer. Naarmate je ouder wordt, zal je werklust beter uit de verf komen als je eigen baas bent.

Probeer jezelf niet te kritisch op te stellen in samenwerkingsverband, vooral niet als jij de leider bent. Met deze stand is het heel belangrijk dat je je woede leert uiten, anders gaat die ten koste van je gezondheid.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Matthew R. Kennedy [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 4 oktober 1980 kloktijd: 21:34
in Boston, MA (US) U.T: 01+34
71w04, 42n22 sterrentijd: 21:45:16

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 11°58'02 in huis 5 direct
Maan Leeuw 27°36'16 in huis 4 direct
Mercurius Schorpioen 6°19'17 eind van huis 5 direct
Venus Maagd 0°07'03 in huis 4 direct
Mars Schorpioen 24°54'29 in huis 6 direct
Jupiter Maagd 25°24'48 in huis 5 direct
Saturnus Weegschaal 1°41'06 in huis 5 direct
Uranus Schorpioen 23°18'17 in huis 6 direct
Neptunus Boogschutter 20°13'04 in huis 7 direct
Pluto Weegschaal 21°18'12 in huis 5 direct
Maanskn.(t) Leeuw 19°05'16 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 20°02'54
2de huis Kreeft 10°35'20
3de huis Leeuw 0°35'08
Imum Coeli Leeuw 24°00'19
5de huis Maagd 25°22'48
6de huis Schorpioen 7°25'37
Descendant Boogschutter 20°02'54
8ste huis Steenbok 10°35'20
9de huis Waterman 0°35'08
Medium Coeli Waterman 24°00'19
11de huis Vissen 25°22'48
12de huis Stier 7°25'37

Majeure aspecten
Maan Conjunct Venus 2°31
Maan Vierkant Mars 2°42
Maan Vierkant Uranus 4°18
Maan Driehoek Neptunus 7°23
Maan Sextiel Pluto 6°18
Maan Sextiel Ascendant 7°33
Maan Oppositie Midhemel 3°36
Venus Vierkant Mars 5°13
Mars Sextiel Jupiter 0°30
Mars Conjunct Uranus 1°36
Mars Vierkant Midhemel 0°54
Jupiter Sextiel Uranus 2°07
Jupiter Vierkant Neptunus 5°12
Jupiter Vierkant Ascendant 5°22
Jupiter Inconjunct Midhemel 1°24
Uranus Vierkant Midhemel 0°42
Neptunus Sextiel Pluto 1°05
Neptunus Oppositie Ascendant 0°10
Neptunus Sextiel Midhemel 3°47
Pluto Driehoek Ascendant 1°15
Pluto Driehoek Midhemel 2°42
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst