•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 12:24 UT/GMT
  Sol610'20"21n20
  Måne128'24"10s40
  Merkur2454'28"18n05
  Venus930' 8"24n53
  Mars41'15"21s47
  Jupiter165'11"r15s28
  Saturn757'36"r22s19
  Uranus036'34"11n11
  Neptun1621'17"6s15
  Pluto210'14"r21s33
  Sand Månek.755'23"r18n17
  Chiron147' 6"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Allegra Gucci [Adb], født 27 Januar 1981
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vandbæreren *Solen i 3. hus *Månen i Vægten *Månen i 12. hus *Venus i Stenbukken *Venus i 3. hus *Mars i Vandbæreren *Mars i 4. hus *Mars i opposition til MC

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 27 Januar 1981 kl. 1:35 i Milan, Italy.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Vægt.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Vandbæreren

Du kan lide nye ting og nye ideer og keder dig ved gamle måder at tænke og handle på. Du er en individualist og en fri ånd, men samtidig har du brug for at arbejde og dele dit liv med andre.

Men selvom du bliver tiltrukket af nye ideer, ændrer du ikke uden videre indstilling, hvis du først har truffet en beslutning.

På grund af din forkærlighed for nye ideer nyder du at studere videnskab, teknologi og andre emner, som sætter mennesker i stand til at styre verden på en eller anden måde. Efterhånden som du bliver ældre, kan du blive tiltrukket af nogle mere ukonventionelle emner såsom astrologi og okkultisme.

Når du er sammen med en gruppe af venner, tænker du mere på den samlede gruppe end blot på dig selv. Dette kan give dig problemer, hvis dine egne behov kommer i konflikt med gruppens behov. Du vil forsvare enhver, som ikke bliver behandlet retfærdigt.

Annoncering
til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Månen i Vægten

Du holder af, at livet er smukt, og foretrækker at lade være med at tænke på ting, som ikke er behagelige. Du er kærlig, varm og venlig, men du kan overse fejl hos andre, som du burde være opmærksom på. Du er en fredselskende person og bryder dig ikke om at indlede stridigheder med nogen.

Du kan vældig godt lide at være sammen med en gruppe af venner, hvor du kan tale med alle og være venlig over for alle. Men når der er et stykke arbejde, der skal gøres, vil du muligvis forsøge at snakke dig fra det eller få en anden til at gøre det. Alligevel vil folk kunne lide dig, ikke for den charme du bruger til at komme ud af vanskelighederne, men for din faktiske tiltrækningskraft. For du er virkelig et venligt og kærligt menneske, og du bør forsøge at udvikle denne side af dig selv.

til top

Månen i 12. hus

Du er temmelig uvillig til at tale med andre om dine følelser, for du regner ikke med, at de vil kunne forstå dig, eller måske tror du, at de ikke vil tænke pænt om dig. Ofte føler du, at ingen bør se dit sande jeg, men det er ikke rigtigt.

Du har et stort behov for følelsesmæssig tryghed, men du fornemmer ofte, at du ikke vil få den. Men selvom du har svært ved at stole på andre mennesker rent følelsesmæssigt, så kan du godt lide at hjælpe andre. Måske foregiver du, at du i virkeligheden slet ikke er så gavmild og hjælpsom, men det er du faktisk.

Ofte vil denne placering betyde, at du holder af at dagdrømme og fantasere.

til top

Venus i Stenbukken

Du holder dine følelser under kontrol, og til tider kan du have svært ved at få venner. Det skyldes, at du udtrykker dine følelser mere alvorligt end de fleste andre på din alder. Men sørg for at dine forhold ikke udelukkende er baserede på, hvad andre kan gøre for dig.

Du forkæler ikke dig selv, og du er ganske god til at styre dit begær. Du vil omhyggeligt planlægge, hvordan du kan udvise en vis nøjsomhed. Du har det bedst med at gøre alting med måde.

til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

Annoncering
til top

Mars i Vandbæreren

I stedet for at arbejde efter et fastlagt mønster ønsker du at finde din egen måde at gøre tingene på, som du håber vil være bedre. Som følge heraf er du ganske opfindsom og original.

Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive optaget af det, der er godt for samfundet i bredere forstand. Du er fuldstændig i stand til at rette din indsats imod nogle mål, som ikke vil gavne dig personligt, men som vil gavne andre. Selv som ung vil du hade autoriteter.

Hvis du er overbevist om betydningen af en sag, arbejder du bedre i en gruppe end alene.

til top

Mars i 4. hus

Du har muligvis problemer med hensyn til at omgås den ene af dine forældre. Det er meget vigtigt, at I åbent drøfter alle de problemer, I måtte have med hinanden, så I kan nå frem til et ægte kompromis. Selvom du måske har svært ved at omgås dem, betyder de meget for dig, og du har i høj grad brug for deres billigelse.

Denne Mars-placering betyder, at du nærer et stærkt ønske om at være den styrende person i hjemmet, hvilket er vanskeligt på grund af din alder. Men du bør lære at omgås de mennesker, som du bor sammen med, for ellers kan det også blive et problem i dit hjem, når du bliver voksen. En måde at afhjælpe situationen på kunne bestå i at være mest muligt dig selv.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

til top

Mars i opposition til MC

Denne placering kan have to meget forskellige virkninger. På den ene side kan du være et offer for et tvangsbetonet begær og ønske om at foretage dig ting uden anden særlig grund end din egen stædighed. Dine forældre bør forsyne dig med et støttende hjem, hvor du kan føle, at du bliver accepteret som den, du er.

Hvis du har tillid til, at din familie elsker og accepterer dig, vil du opleve energien i dette aspekt helt anderledes. Du vil træffe beslutninger vedrørende din kurs i livet meget direkte og i ud fra dine egne indre behov og impulser.

Måske får du succes i din karriere, måske ikke, men det vil ikke betyde nær så meget for dig som din indre tilfredsstillelse. Mens du er barn og ung, bør dine forældre forstå dette og hjælpe dig til at erkende dine egne behov i stedet for at tvinge dig til at tilpasse dig andre menneskers forventninger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Allegra Gucci [Adb] (kvinde)
født den 27. januar 1981 lokaltid: 1:35
i Milan, ITALY U.T.: 00:35
9e12, 45n28 sid. tid: 09:36:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 6°59'22 i hus 3 direkte
Måne Vægt 24°26'28 i hus 12 direkte
Merkur Vandbærer 23°39'34 i hus 4 direkte
Venus Stenbuk 19°41'50 i hus 3 direkte
Mars Vandbærer 21°21'18 slutningen af hus 3 direkte
Jupiter Vægt 10°22'53 i hus 11 stationær (R)
Saturn Vægt 9°43'19 i hus 11 stationær (R)
Uranus Skorpion 29°29'52 i hus 1 direkte
Neptun Skytte 23°55'25 i hus 2 direkte
Pluto Vægt 24°20'44 i hus 12 stationær (R)
Sand Måneknude Løve 10°54'37 i hus 9 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 10°43'38
2.Hus Skytte 9°43'43
3.Hus Stenbuk 14°32'57
Imum Coeli Vandbærer 21°47'13
5.Hus Fisk 24°27'02
6.Hus Vædder 20°17'12
Descendant Tyr 10°43'38
8.Hus Tvilling 9°43'43
9.Hus Krebs 14°32'57
Medium Coeli Løve 21°47'13
11.Hus Jomfru 24°27'02
12.Hus Vægt 20°17'12

Større aspekter
Sol Trigon Jupiter 3°24
Sol Trigon Saturn 2°44
Sol Sekstil Uranus 7°30
Sol Kvadrat Ascendant 3°44
Måne Trigon Merkur 0°47
Måne Kvadrat Venus 4°45
Måne Trigon Mars 3°05
Måne Sekstil Neptun 0°31
Måne Konjunktion Pluto 0°06
Måne Sekstil Medium Coeli 2°39
Merkur Konjunktion Mars 2°18
Merkur Kvadrat Uranus 5°50
Merkur Sekstil Neptun 0°16
Merkur Trigon Pluto 0°41
Merkur Opposition Medium Coeli 1°52
Venus Kvadrat Pluto 4°39
Venus Kvinkuns Medium Coeli 2°05
Mars Sekstil Neptun 2°34
Mars Trigon Pluto 2°59
Mars Opposition Medium Coeli 0°26
Jupiter Konjunktion Saturn 0°40
Neptun Sekstil Pluto 0°25
Neptun Trigon Medium Coeli 2°08
Pluto Sekstil Medium Coeli 2°34
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt