•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 14:05 UT/GMT
  Sol516'47"21n11
  Måne013'44"6s51
  Merkur232'37"17n29
  Venus823'48"24n57
  Mars343'25"21s48
  Jupiter1611'33"r15s30
  Saturn80'44"r22s19
  Uranus033'49"11n11
  Neptun1620'36"6s15
  Pluto211' 5"r21s33
  Sand Månek.84'43"r18n15
  Chiron145'18"3n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Robert Byrd [Adb], født 20 November 1917
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Fiskene *Solen i Skorpionen *Solen i 8. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 12. hus *Venus i Stenbukken *Venus i 11. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 20 November 1917 kl. 14:00 i Wilkesboro, North Carolina.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Fisk, og din Måne står i Vandbærer.

til top

Ascendanten i Fiskene

Du er meget sensitiv og kan hurtigt fornemme andres følelser, men på en sådan måde at disse følelser bliver dine egne. Derfor vil det være en god idé at undgå at omgås negativt indstillede mennesker, for ellers vil du også begynde at føle dig negativ. Du har tendens til idealisme, så det er vigtigt for dig at tro på noget ud over det, som du kan opfatte med dine sanser.

Din gode fantasi kan give dig talent for kunst eller musik, eller det dukker måske simpelthen op i form af en opfindsomhed og en kreativitet, som du kan anvende på mange områder af livet.

Du er meget forstående over for andre. Hvis nogen virkelig har brug for hjælp, så er du parat til at give den.

Du er ikke altid videre selvhævdende, og du kan måske misunde andre, som synes at have mere energi, eller som kan presse på for at få deres vilje. Lad være med at misunde dem, for verden har også brug for mennesker som dig, mere stille mennesker, som forsøger at gøre verden bedre for os alle.

til top

Solen i Skorpionen

Du er meget intens og har nogle særdeles stærke følelser, som du har svært ved at tale om, fordi de også er meget komplicerede. Når du mister besindelsen, bliver du ekstremt vred; heldigvis sker det ikke ret tit. Og når du er vred, har du ikke nemt ved at tilgive den person, som vakte dit raseri. Af den grund har du ambivalente følelser vedrørende mange mennesker. På den anden side er det også sådan, at når du elsker et menneske, er dine følelser også meget intense.

Du er meget sensitiv, og du bliver nemt såret følelsesmæssigt, men du løber ikke væk og gemmer dig, hvis nogen sårer dig. I stedet slår du igen og kæmper voldsomt.

Du har stor kærlighed til det mystiske og skjulte. Du ønsker også at vide, hvad der foregår i andre menneskers sind, så du bestræber dig på at lære mest muligt om den menneskelige natur.

Sommetider kan andre mennesker have svært ved at forstå dig, og af den grund knytter du ikke nemt venskabelige bånd. Men de venskaber, som du rent faktisk har, er gode og vil formentlig holde hele livet.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Som det alvorlige menneske du er, kommer du til at gennemgå mange vigtige forandringer i løbet af din opvækst. Du bliver tiltrukket af mysterier og ønsker at lære selv de dybeste sider af tilværelsen at kende.

Som ung er du måske ikke i stand til at skelne mellem, hvad der er dit, og hvad der tilhører andre. Men som voksen vil du muligvis gøre det til en karriere at håndtere andre menneskers ejendele eller penge; hvis du har lært din ungdoms lektie, vil du være usædvanligt ansvarlig vedrørende håndteringen af ejendom - din egen såvel som andres.

til top

Månen i Vandbæreren

Du sætter friheden meget højt og kræver retten til at gøre, hvad du har lyst til til hver en tid.

Du kan lide at befinde dig i en gruppe, især en gruppe af venner, fordi din egen måde at være på og dine egne ønsker giver større mening, hvis du kan dele dem med andre.

Når det lykkes dig at slappe af over for følelserne, vil du helt spontant udtrykke dem over for andre, og du kan endda blive utålmodig med mennesker, som forsøger at skjule deres følelser. Du må lære at blive tolerante over for disse og andre forskelle mellem dig og andre mennesker.

til top

Månen i 12. hus

Du er temmelig uvillig til at tale med andre om dine følelser, for du regner ikke med, at de vil kunne forstå dig, eller måske tror du, at de ikke vil tænke pænt om dig. Ofte føler du, at ingen bør se dit sande jeg, men det er ikke rigtigt.

Du har et stort behov for følelsesmæssig tryghed, men du fornemmer ofte, at du ikke vil få den. Men selvom du har svært ved at stole på andre mennesker rent følelsesmæssigt, så kan du godt lide at hjælpe andre. Måske foregiver du, at du i virkeligheden slet ikke er så gavmild og hjælpsom, men det er du faktisk.

Ofte vil denne placering betyde, at du holder af at dagdrømme og fantasere.

til top

Venus i Stenbukken

Du holder dine følelser under kontrol, og til tider kan du have svært ved at få venner. Det skyldes, at du udtrykker dine følelser mere alvorligt end de fleste andre på din alder. Men sørg for at dine forhold ikke udelukkende er baserede på, hvad andre kan gøre for dig.

Du forkæler ikke dig selv, og du er ganske god til at styre dit begær. Du vil omhyggeligt planlægge, hvordan du kan udvise en vis nøjsomhed. Du har det bedst med at gøre alting med måde.

til top

Venus i 11. hus

Du er et meget selskabeligt anlagt menneske, som virkelig nyder et godt samvær og en fornøjelig stund. Du har det bedst i grupper, og du er en glimrende holdspiller i alle de aktiviteter, du måtte engagere dig i.

Du holder af at være sammen med venner, som er varme og omgængelige.

Uanset hvem dine venner er, vil du sikkert nyde dem. Gennem hele livet vil venskaber være en kilde til glæde og morskab for dig.

Annoncering
Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 10 og tolkes derfor i hus 11.

til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Robert Byrd [Adb] (mand)
født den 20. november 1917 lokaltid: 14:00
i Wilkesboro, NC (US) U.T.: 19:00
81w10, 36n09 sid. tid: 17:32:12

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 27°54'19 i hus 8 direkte
Måne Vandbærer 12°57'56 i hus 12 direkte
Merkur Skytte 7°34'00 i hus 9 direkte
Venus Stenbuk 14°50'54 slutningen af hus 10 direkte
Mars Jomfru 9°37'11 i hus 6 direkte
Jupiter Tvilling 7°34'36 i hus 3 retrograd
Saturn Løve 14°30'50 i hus 6 stationær (R)
Uranus Vandbærer 19°59'10 i hus 12 direkte
Neptun Løve 7°04'37 i hus 5 retrograd
Pluto Krebs 5°09'27 i hus 4 retrograd
Sand Måneknude Stenbuk 1°56'44 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Fisk 18°57'21
2.Hus Tyr 1°03'58
3.Hus Tvilling 0°25'38
Imum Coeli Tvilling 23°37'09
5.Hus Krebs 15°49'51
6.Hus Løve 11°50'58
Descendant Jomfru 18°57'21
8.Hus Skorpion 1°03'58
9.Hus Skytte 0°25'38
Medium Coeli Skytte 23°37'09
11.Hus Stenbuk 15°49'51
12.Hus Vandbærer 11°50'58

Større aspekter
Sol Kvadrat Uranus 7°55
Måne Sekstil Merkur 5°24
Måne Trigon Jupiter 5°23
Måne Opposition Saturn 1°33
Måne Konjunktion Uranus 7°01
Måne Opposition Neptun 5°53
Merkur Kvadrat Mars 2°03
Merkur Opposition Jupiter 0°01
Merkur Trigon Neptun 0°29
Merkur Kvinkuns Pluto 2°25
Venus Trigon Mars 5°14
Venus Kvinkuns Saturn 0°20
Venus Sekstil Ascendant 4°06
Mars Kvadrat Jupiter 2°03
Mars Sekstil Pluto 4°28
Jupiter Sekstil Neptun 0°30
Saturn Opposition Uranus 5°28
Uranus Sekstil Medium Coeli 3°38
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt