•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 09:37 UT/GMT
  Sol442'59"9s47
  Måne530'25"16n22
  Merkur940' 5"9s24
  Venus1533' 3"7s01
  Mars1655'14"22s26
  Jupiter2255'36"17s22
  Saturn653'11"22s23
  Uranus2540'57"9n25
  Neptun1335' 7"7s17
  Pluto2028'43"21s30
  Sand Månek.1447'29"16n24
  Chiron2655'18"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Georg Leber [Adb], født 7 Oktober 1920
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vægten *Solen i 12. hus *Månen i Løven *Månen i 10. hus *Månen i konjunktion med MC *Venus i Skorpionen *Venus i 1. hus *Mars i Skytten *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 7 Oktober 1920 kl. 8:20 i Obertiefenbach (Beselich), Germany.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Løve.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Vægten

Du er varm og kærlig, og du nyder at være sammen med mennesker. Du er imidlertid ikke tilbageholdende, faktisk har du en ganske stærk vilje og er ofte den i en gruppe, som får tingene til at ske.

Du holder af smukke ting og føler mishag ved alt, der er grimt. Din forkærlighed for skønhed gælder ikke kun dig selv. Du foretrækker smukke hjem og møbler, behagelige omgivelser og endda kunst og musik, hvor din smag kan være usædvanligt veludviklet.

Når du skal træffe en afgørelse, har du meget tit rigtig svært ved at beslutte dig. Det skyldes, at du ser begge sider af en sag meget klart, og du har svært ved at vælge mellem dem. Din evne til at se begge sider af en sag gør dig til en vældig god fredsmægler, når andre kommer op at skændes, for du kan også få dem til at se tingene fra begge sider.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Som det sky menneske du er, foretrækker du at holde dig i baggrunden, så vidt dette er muligt; faktisk kan du godt lide at gemme dig.

Du har større medfølelse med andre mennesker end de fleste andre unge. Du elsker mysterier og hemmeligheder, forestillinger og fantasier.

Måske havde du en ekstremt smertefuld oplevelse som barn. Er dette tilfældet, så tænker du måske, at det var en straf på grund af noget, du havde gjort, og du er muligvis bange for, at det skal ske igen. Men det, der skete, var faktisk et uheld, som ingen kan klandres for. Du er ikke et dårligt menneske, og der er ingen grund til, at det skal ske igen.

Når du bliver voksen, vil du muligvis opnå en usædvanlig grad af indsigt i det overnaturlige.

Dette at stille sig op foran et publikum vil sikkert aldrig blive nemt for dig, selvom du godt kan lære at gøre det, hvis du virkelig ønsker det.

til top

Månen i Løven

Du anser dig selv for betydningsfuld og ønsker at foretage dig ting, som gør andre mennesker stolte af dig. Men først og fremmest skal du selv føle stolthed.

I en gruppe vil du på enhver måde forsøge at være den, der bliver lagt mærke til. Du tager dine egne følelser meget alvorligt og er tilbøjelig til at betone eller overdrive dem, når du taler med andre.

Frem for alt har du behov for at være dig selv, og du har ikke nemt ved at optræde sådan, som andre ønsker det.

Du er følelsesmæssigt meget varm, og hvis du kan lide et menneske, lader du vedkommende det vide. Men du har også selv behov for kærlighed og hengivenhed og frem for alt bekræftelse. Jo bedre du har det med dig selv, desto mindre behov har du for at prale.

til top

Månen i 10. hus

Din mor vil have stor indflydelse på dit liv, forme dine grundlæggende holdninger og dine forestillinger om, hvilke værdier der betyder noget, og hvad der er værd at beskæftige sig med i livet. Hun vil også påvirke dig til at være meget sensitiv over for dine egne og andre menneskers følelser, og du vil kunne bruge denne følsomhed i din karriere senere i livet. Fordi du forstår, hvordan mennesker føler og reagerer, vil du kunne få succes i en karriere, som anbringer dig foran et publikum.

Muligvis vil du komme til at rejse en del i forbindelse med dit erhverv.

Du bør være på vagt over for en tendens til at gruble over andre menneskers følelser, for den afholder dig fra at være dig selv.

til top

Månen i konjunktion med MC

Dine følelser er meget stærke, og du er også ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. De ting, der hænder, mens du er ung, vil have en meget stor indvirkning på din fremtid.

Hvis dit forhold til din mor ikke er godt, kan dette hele livet skabe psykiske problemer, som vil påvirke dit arbejde og din målsætning i livet på en meget dårlig måde. Du har i høj grad brug for hendes følelsesmæssige støtte.

Du vil formentlig modtage en hel del hjælp fra andre, især kvinder, men ligesom alle andre må du arbejde for at få mest muligt ud af det.

Denne placering kan indikere, at du karrieremæssigt vil komme til at arbejde med offentligheden eller med store grupper af mennesker.

til top

Venus i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser over for mennesker; enten kan du vældig godt lide dem eller også slet ikke.

Kun dybe forhold giver mening for dig. Du har en smule vanskeligt ved at fortælle en person, at du kan lide ham eller hende, for du er bange for at blive afvist. Du har svært ved at sætte ord på følelserne, fordi de forekommer så komplicerede. Og det forholder sig da også sådan, at ikke alle vil kunne forstå dig og dine følelser, men det bliver du bare nødt til at acceptere.

Annoncering
til top

Venus i 1. hus

Dette er en meget gunstig placering, for den sætter dig i stand til at gøre et godt indtryk på andre og blive vellidt. Du lægger stor vægt på dit udseende, for du hader at virke sjusket. Du vil muligvis udvikle et vist kunstnerisk talent, som vil blive støttet af din sans for form og design.

Du bestræber dig meget på at komme godt ud af det med andre, og sædvanligvis forsøger du at vinde diskussioner med diplomati og takt frem for styrke. Du må lære at være selvhævdende, når det er nødvendigt, og forsvare din ret, om nødvendigt kraftfuldt. Du kan bibringe verden megen skønhed, og du vil præsentere denne mest effektivt, hvis du lærer at kombinere charme med styrke.

til top

Mars i Skytten

Dine handlinger er motiverede af dine idealer. Du er villig til at arbejde hårdt for at forbedre verden i overensstemmelse med dine idealer og mindre optaget af at få din vilje. Hvis du arbejder sammen med andre, ønsker du at befinde dig i forreste linje, hvor handlingen foregår.

At være udendørs giver dig en følelse af frihed og giver en god kanal for din rigelige, fysiske energi. Denne frihedsfølelse er meget vigtig for dig. Du vil gøre oprør imod alle former for restriktioner.

Du har en stærk retfærdighedssans og er ikke villig til at se nogen blive behandlet uretfærdigt.

til top

Mars i 2. hus

Når du ser noget, som du har lyst til at eje, ønsker du dig det rigtig meget og arbejder hårdt for at få det. Du føler, at det bør stå dig frit for at øde dine resurser eller penge bort, hvis du ønsker det, eller at være sparsommelig og forsigtig, såfremt du ønsker det. Men på grund af dette tvangsbetonede træk hos Mars vil du med langt større sandsynlighed være uforsigtig i den slags sager. Planlæg derfor omhyggeligt hvad du virkelig har brug for, og køb det så først efter grundige overvejelser.

Alle, der provokerer din stærke ejendomsfølelse, vækker din vrede. Det er ikke, fordi du er specielt selvisk, men du ønsker at give din gaver frivilligt og på egen foranledning.

I det lange løb må du lære at være mindre besiddende over for de ting, som du ejer. Ellers vil dine ejendele give dig større smerte end glæde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Georg Leber [Adb] (mand)
født den 7. oktober 1920 lokaltid: 8:20
i Obertiefenbach (Beselich), GER U.T.: 07:20
8e07'30, 50n27'28 sid. tid: 08:55:03

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 13°43'04 i hus 12 direkte
Måne Løve 13°36'19 i hus 10 direkte
Merkur Skorpion 2°46'53 i hus 1 direkte
Venus Skorpion 9°12'44 i hus 1 direkte
Mars Skytte 21°55'25 i hus 2 direkte
Jupiter Jomfru 8°37'49 i hus 10 direkte
Saturn Jomfru 18°37'11 i hus 11 direkte
Uranus Fisk 2°14'25 i hus 4 retrograd
Neptun Løve 13°18'58 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 8°55'02 i hus 9 stationær (R)
Sand Måneknude Skorpion 6°43'50 i hus 1 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 1°08'41
2.Hus Skorpion 28°41'08
3.Hus Stenbuk 2°57'05
Imum Coeli Vandbærer 11°18'11
5.Hus Fisk 14°58'35
6.Hus Vædder 11°05'56
Descendant Tyr 1°08'41
8.Hus Tyr 28°41'08
9.Hus Krebs 2°57'05
Medium Coeli Løve 11°18'11
11.Hus Jomfru 14°58'35
12.Hus Vægt 11°05'56

Større aspekter
Sol Sekstil Måne 0°07
Sol Sekstil Neptun 0°24
Sol Kvadrat Pluto 4°48
Sol Sekstil Medium Coeli 2°25
Måne Kvadrat Venus 4°24
Måne Konjunktion Neptun 0°17
Måne Konjunktion Medium Coeli 2°18
Merkur Sekstil Jupiter 5°51
Merkur Trigon Uranus 0°32
Merkur Konjunktion Ascendant 1°38
Venus Sekstil Jupiter 0°35
Venus Kvadrat Neptun 4°06
Venus Trigon Pluto 0°18
Venus Kvadrat Medium Coeli 2°05
Mars Kvadrat Saturn 3°18
Jupiter Sekstil Pluto 0°17
Uranus Trigon Ascendant 1°06
Neptun Konjunktion Medium Coeli 2°01
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt