•    
  Actuele planetaire posities
  26-apr-2018, 08:38 UT/GMT
  Zon64'12"13n33
  Maan2036'25"6n40
  Mercurius927'49"1n27
  Venus21'31"21n12
  Mars2114'10"22s53
  Jupiter1956'20"r16s30
  Saturnus95'34"r22s14
  Uranus2855'49"10n36
  Neptunus1544'13"6s29
  Pluto2117' 2"r21s28
  Ware Knoop118' 1"r17n26
  Cheiron028'28"3n20
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ

Alle partner horoscopen in een oogopslag

Relaties en Partnerschap

Liefdesrelaties behoren tot de meest intense ervaringen van het leven. Maar ook veel andere soorten relaties - op het werk, in de familie, of onder vrienden - hebben een vormende invloed op uw leven. Weet u waarom u zich aangetrokken voelt tot de ene persoon en niet tot de andere? Deze horoscoopinterpretatie biedt een fascinerend inzicht.

Vrouw op Bank - © olly, fotolia.com In de Relatiehoroscoop toont Liz Greene op welke wijze u elkaar begrijpt, wat voor een soort karakter uw verhouding heeft of zal krijgen en wat beide partners kunnen transformeren in zichzelf. Zij beschrijft de liefde als een prachtig, krachtig iets, maar ook als complexe materie.
Gratis proefversie Volledige versie in de shop verkrijgbaar

kaarsen De korte versie van de Partnerhoroscoop door Robert Hand geeft een beknopte interpretatie van de kern en belangrijkste thema’s van een relatie. De geselecteerde onderwerpen geven zicht op het karakter van een verhouding.
Gratis horoscooprapport

AstroClick Partner AstroClick Partner is een aantrekkelijke interactieve horoscoop die u in staat stelt om alle aspecten van de partnerhoroscoop te onderzoeken - kostenloos! De interpretaties zijn gebaseerd op de korte versie van de PartnerHoroscoop van Robert Hand.
Gratis horoscooprapport

Astrologie voor Geliefden astrologie voor geliefden is een verrukkelijke horoscoop door Liz Greene. Haar beschrijvingen van de sterrenbeelden inzake liefde en relaties zijn zeer raak, amusant en nooit oppervlakkig!
Gratis horoscooprapport

Partnerhoroscoop De complete versie van de Partnerhoroscoop door Robert Hand, geeft een beeld van de relatie met uw partner, of het nu om een huwelijk en liefde of om vriendschap gaat, vanuit de astrologie. Stap voor stap worden de posities en de verbindingen van elke planeet in uw composiethoroscoop onderzocht.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Astro*Intelligence
Mehr anschauen
Horoskop
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst