•    
  Actuele planetaire posities
  22-mei-2017, 23:46 UT/GMT
  Zon23'16"20n34
  Maan2211'35"4n53
  Mercurius77' 3"10n50
  Venus1644'53"5n12
  Mars2131' 0"23n59
  Jupiter1340'48"r4s02
  Saturnus269'21"r22s01
  Uranus2634'24"9n43
  Neptunus146' 7"7s04
  Pluto198'58"r21s14
  Ware Knoop2834' 8"r11n58
  Cheiron2812' 2"2n47
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ

Alle liefde horoscopen in een oogopslag

Liefdesleven

Hoe beïnvloeden de sterren uw emotionele beleving? Wat voor een soort partner is geschikt voor u? Wat is uw houding ten aanzien van relaties? Deze en andere vragen worden besproken in de liefdeshoroscopen van Astrodienst.

Astrologie voor Geliefden astrologie voor geliefden is een verrukkelijke horoscoop geschreven door Liz Greene. Haar beschrijvingen van de sterrenbeelden, met betrekking tot liefde en relaties zijn raak, amusant en nooit oppervlakkig!
Gratis horoscoopinterpretatie

Vrouw op bank - © olly, fotolia.com In de Relatiehoroscoop toont Liz Greene wat u samenbrengt, waarom u elkaar begrijpt, welk karakter uw verhouding zal ontwikkelen en wat beide partners in zichzelf kunnen transformeren. Zij beschrijft de liefde als een prachtig, krachtig iets, maar ook als complexe materie.
Gratis proefversie Volledige versie in de shop verkrijgbaar

Kaarsen Liefde, Versieren en Seks door John Townley is de korte versie van de Liefdeshoroscoop. De positie van de Zon, de Maan, Venus, Mars, de Ascendant en enkele onderlinge aspecten worden uitgelegd.
Gratis horoscooprapport

Partnerhoroscoop De Liefdeshoroscoop door John is Townley, is een toegankelijke horoscoopinterpretatie over liefde, versieren en seks. Het beschrijft de invloed van de planeten in hun tekens, huizen en aspecten met andere planeten.
Volledige versie in de shop verkrijgbaar

AstroClick Liefde AstroClick Liefde is uw persoonlijke liefdeshoroscoop in een aantrekkelijke, interactieve vorm. De interpretaties zijn ingekort en overgenomen uit de Liefdeshoroscoop van John Townley.
Gratis horoscooprapport

liefde De Liefdeshoroscoop door Silvia Benz, is verwerkt in het abonnement voor de Uitgebreide Dagelijkse Horoscoop . Dit betaalbare abonnement geeft u toegang tot dagelijkse interpretaties van alle transits en is gericht op uw liefdesleven.
Abonnement in de shop

Astro*Intelligence
Mehr anschauen
Horoskop
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst