•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 20:08 UT/GMT
  Sol2732' 5"23n25
  Måne646'33"11n28
  Merkur127'45"24n50
  Venus544' 6"20n46
  Mars849'21"22s00
  Jupiter143'25"r14s57
  Saturn629'37"r22s25
  Uranus135' 1"11n32
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2034'45"r21s39
  Sand Månek.631' 8"18n38
  Chiron218'21"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ

Alle horoskoper et overblik

Tidens kvalitet

Hvad vil de kommende dage og uger bringe, hvad med det kommende år? Står skæbnen skrevet i stjernerne? Et fremtidshoroskop kan hjælpe dig med at opdage karakteren af den tid, der kommer. På den måde er du bedre klædt på til at håndtere kriser og vanskelige perioder i livet og få det bedste ud af de muligheder, der måtte opstå.

Når du læser et fremtidshoroskop, må du huske, at du selv er den, der beslutter, hvordan du vil forholde dig til de emner, der gennemgås i rapporterne. Din alder og dit køn, din økonomiske situation, uddannelse, dine omgivelser, din grad af udvikling og bevidsthed og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du håndterer tidens udfordringer. Planeterne tvinger dig ikke til at gøre eller være noget bestemt. Du har en fri vilje, og det er dig, der afgør, hvordan du vil leve dit liv.

dagshoroskop Det Personlige dagshoroskop er det mest populære horoskop på www.astro.com. Her finder du dit personlige tema for i dag, i går og i morgen – hver eneste dag. Du får også en oversigt over alle transitter, inklusiv alle horoskoptegninger.
Gratis horoskoprapport

dagshoroskop Det billige Abonnement på det udvidede dagshoroskop giver dig frit valg af transitter for en periode på fem år, adgang til Kærlighedshoroskopet , til planettider og mundane konstellationer for hele den pågældende periode. Noget alle astrologientusiaster bare MÅ HAVE!
Abonnement i shoppen

Årsanalyse Årsanalysen af Liz Greene viser dig, at hver eneste ydre begivenhed har en mening, en forbindelse til et indre tema. Denne rapport fokuserer på den indre forvandling og udvikling af bevidstheden – den dybere mening bag dit meget personlige år (12 måneder fra en hvilken som helst startmåned).
Gratis prøveversion Fuld version i shoppen

Fremtiden Den korte prognose horoskop af Robert Hand tolker nogle udvalgte, centrale transitter for de kommende måneder. De vigtigste temaer for de kommende 6 måneder bliver beregnet på ny ved hver måneds begyndelse.
Gratis horoskoprapport

Langtidsanalyse Liz Greene's Langtidsanalyse for seks år giver dig et indblik i din psykes langvarige og mere komplekse processer. Dette er et ideelt horoskop til mennesker, som ønsker at blive mere bevidste om deres selvudviklings- og selvrealiseringsproces.
Fuld version i shoppen

Årshoroskop Hvad betyder skæbnens omskiftelser? Årshoroskopet af Robert Hand kaster lys over fremtidens mystiske mørke og viser dig, hvilke emner der vil være relevante for dig i årets løb.
Fuld version i shoppen

øje Den Personlige Horoskopkalender af Robert Hand er en 200 sider lang tekstsamling, sammensat specielt til dig ud fra en valgt personlig transittekst for hver dag. Teksterne er de samme som i det Personlige Dagshoroskop – den ideelle idé til en 'ferie' fra internettet.
Fuld version i shoppen

Horoscope
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap