•    
  Actuele planetaire posities
  18-maa-2018, 11:04 UT/GMT
  Zon2747'45"0n53
  Maan847'49"0n22
  Mercurius1530'43"8n34
  Venus1414'56"4n44
  Mars026'21"23s28
  Jupiter235'15"r17s21
  Saturnus823'12"22s18
  Uranus2645'29"9n49
  Neptunus1427'23"6s57
  Pluto2058'57"21s28
  Ware Knoop1413'32"r16n34
  Cheiron2816'14"2n27
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ

Astrodienst Newsletter

Verlangen naar licht is inherent aan het leven. (Henrik Ibsen)

Licht en donker staan centraal in elke mythe en religie van de mensheid. Kerstmis is dan ook een lichtfeest: we vieren de terugkomst van het licht.

Image: Light and ShadowDe astrologische basis van Kerst is het winterpunt. Op het noordelijk halfrond bereikt de zon haar laagste punt, waarna de dagen weer langer worden. Het licht haalt het donker in. Dit jaar krijgt dit thema extra nadruk, want tijdens de zonnekeer staan de Zon en Saturnus conjunct. Deze tijd staat in het teken van ieders verantwoordelijkheid voor het innerlijke "licht", ofwel de eigen essentie.

De interpretaties van onze horoscopen bieden waardevolle support in dit proces. De teksten zijn veelbetekenend, inspirerend en voor iedereen leesbaar omdat ze geen astrologiejargon bevatten. Horoscoopinterpretaties helpen om uw huidige situatie te doorgronden, meer begrip te krijgen voor een liefdesrelatie, of plannen voor het komende jaar te maken.

EEN HOROSCOOP ALS EEN GESCHENK

Horoscoopcadeaus zijn verkrijgbaar in zowel een digitale vorm als zorgvuldig geprint en ingebonden. Ontdek dit ideale persoonlijke kerstgeschenk voor goede vrienden en familie. Bezoek onze Shop en zie dat u kunt kiezen uit een uitgebreide reeks thema's. U vindt vast en zeker het juiste cadeau.

Wanneer u vóór 20 december een bestelling plaatst, kunt u dej Jaarhoroscoop en de Relatie Horoscoop door Liz Greene met een korting van EUR 8.00 aanschaffen. Deze aanbieding geldt voor zowel de ingebonden horoscopen als de online uitgaven.

Lees de bestelinformatie onderaan deze e-mail. Elke aankoop in de Astrodienst Shop wordt beloond met advertentievrije website account.


Uw bonus code is: (expired)


GOED OM TE WETEN

En ook dit jaar kunt u het Kinderziekenhuis Kantha Bopha in Cambodia steunen met een donatie, samen met Astrodienst.

We danken u voor uw vertrouwen en loyale klandizie. Graag weer tot spoedig ziens bij www.astro.com.

Hartelijke groeten van Het Astrodienst Team

 


HOE TE BESTELLEN:
De kortingsbon van EUR 8.00 is geldig voor de Jaarhoroscoop en de Relatie Horoscoop door Liz Greene en in te wisselen tot en met 20 december 2017. Kies een horoscoopinterpretatie, klik op "Bestellen" en vul uw couponnummer in op de volgende pagina (Astro Shop: Voeg Item Details toe).
Astro*Intelligence
Mehr anschauen
Horoskop
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst