•    
  Actuele planetaire posities
  30-maa-2017, 09:27 UT/GMT
  Zon952' 4"3n54
  Maan1050'28"10n31
  Mercurius2830'53"13n03
  Venus155'30"r7n51
  Mars1434' 3"16n33
  Jupiter1920'13"r6s06
  Saturnus2745'23"22s05
  Uranus2337' 1"8n39
  Neptunus1245' 0"7s34
  Pluto1917'13"21s09
  Ware Knoop251' 6"r10n27
  Cheiron2536'59"1n43
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Menu

Astrodienst Newsletter

"Kwaliteit is geen methode. Het is het doel waarnaar de methode streeft." (Robert M. Pirsig)
Aanbieding voor de Feestdagen November 2016

Het einde van een jaar vol onzekerheden nadert en over een paar weken beginnen de feestdagen alweer. Velen zullen de vakantietijd als adempauze verwelkomen. Een tijd om stil te staan, terug te kijken en misschien uit te kijken naar de toekomst. Ieder van ons streeft ernaar om het eigen leven kwaliteit, betekenis en waarde te geven.

Astrologie gaat altijd over speciale kwaliteit: de mysterieuze kwaliteit van tijd. Of het nu over het geboortemoment gaat, dat zich een leven lang blijft ontwikkelen in een persoon, of om een huidig of toekomstig ogenblik: een horoscoop geeft aan hoe de kwaliteit van de tijd een stempel drukt op de levensloop.

EEN PERSOONLIJKE HOROSCOOP CADEAU GEVEN

Image: StarDe interpretaties van Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs geven u diepgaand inzicht in uw persoonlijke tijdskwaliteit. Zij helpen u om uw huidige situatie beter te begrijpen, een liefdesrelatie te doorgronden of een jaar vooruit te plannen. De teksten zijn diepgaand, inspirerend en geformuleerd zonder astrologiejargon.

De horoscopen van Astrodienst kunnen als e-horoscoop worden besteld of als gedrukte, ingebonden boekjes - een ideaal geschenk voor goede vrienden of familie tijdens de feestdagen. Neem een kijkje in onze winkel en ontdek het grote aanbod van actuele horoscoopinterpretaties. U zult vast en zeker een geschikt presentje vinden.

FEESTELIJKE BONUS

Tot en met 20 december 2016 geven wij EUR 7.00 korting op de Psychologische Horoscoop Analyse en de Kinderhoroscoop door Liz Greene. Dit geldt voor zowel de gedrukte als de online versies.


Uw bonus code is: (expired)


Zie de bestelinformatie onderaan deze e-mail. Elke aankoop in de AstroShop wordt daarbij beloond met maar liefst 12 maanden lang advertentievrij websitebezoek. Zoals elk jaar kunt u, in navolging van Astrodienst, het Kinderziekenhuis in Kantha Bopha, Cambodja steunen met een donatie. Meer informatie hierover vind u op onze schenkingenpagina.

Dank voor uw vertrouwen in ons en voor uw trouwe klandizie. Wij zien uit naar uw volgende bezoek aan www.astro.com en wensen u bijzonder prettige feestdagen.

Hartelijke groeten van
Het Astrodienst Team

 


HOE TE BESTELLEN: De kortingsbon van EUR 7.00 is geldig voor de Psychologische Horoscoop Aanalyse en de Kinderhoroscoop door Liz Greene en in te wisselen tot en met 20 december 2016. Kies een horoscoopinterpretatie, klik op "Bestellen" en vul uw couponnummer in op de volgende pagina (Astro Shop: Voeg Item Details toe).

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst