•    
  Planetpositioner
  31-Okt-2014, 07:19 UT/GMT
  Sol7Skorpion47'26"14s06
  Måne10Vandbærer15'43"12s56
  Merkur19Vægt19'19"5s39
  Venus9Skorpion19' 7"13s49
  Mars3Stenbuk36' 6"24s54
  Jupiter20Løve20' 9"15n18
  Saturn23Skorpion47'36"16s51
  Uranus13Vædder36' 4"r4n44
  Neptun4Fisk52'12"r10s25
  Pluto11Stenbuk22' 2"20s40
  Sand Månek.19Vægt7'50"7s29
  Chiron13Fisk21'40"r1s58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ

Gratis horoscoper

online on www.astro.com

Foruden horoskoptydningerne i topklasse fra Astro*Intelligence serierne hører www.astro.com til de websider, der har det største udvalg af gratishoroskoper på nettet. Denne side oplyser dig om alle disse. Nyd rejsen!

I dag & i morgen

Personligt Dagshoroskop

Dagens individuelle temaer i det gratis Dagshoroskop af Robert Hand. Læs om påvirkningerne for i dag, i morgen og i går. Det prisbillige abonnement på Udvidet Dagshoroskop giver dig adgang til Udvidet Dagvalg, vigtige langvarige påvirkninger, samt det vidunderlige Kærlighedshoroskop med udvalgte transitter.

Kort Årshoroskop

Centrale temaer i din personlige udvikling, af Robert Hand. I denne forkortede udgave af Årshoroskopet behandles nogle få, men ikke desto mindre væsentlige transitter hen over dit fødselshoroskop.


Personlighed

Psykologisk Horoskop Analyse

The fascinating analysis of the personality by Liz Greene in a Gratis prøveversion! The Psychological Horoscope Analysis by Liz Greene is a remarkable achievement within contemporary astrology. Small samples taken from various chapters convey an impression of the complete horoscope which can be ordered as an E-Horoscope or a bound book in the AstroShop.

Personligt Portræt

Denne forkortede udgave af Robert Pelletiers Personligt Portræt kigger på Solens, Månens, Venus', Saturns og Ascendantens positioner. Her behandles nogle af de centrale spørgsmål i dit horoskop. Vi håber, at du vil finde det interessant og få glæde af læsningen.

Karriere og Erhverv

Det beundringsværdige Erhvervshoroskop af Liz Greene i en gratis prøveudgave. Dette korte uddrag giver dig en fornemmelse af din personlige udgave af "Karriere og Erhverv". De små eksempler hentet fra forskellige kapitler giver et indtryk af det fulde erhvervshoroskop, der kan bestilles som E-horoskop eller indbundet hefte i AstroShop.

AstroClick Portræt

Lær mere om dig selv og hav det samtidig sjovt! Det eneste, du behøver at foretage dig, er at klikke på et vilkårligt element i fødselshoroskopet og læse tydningen af dette element. Tydningerne i AstroClick Portræt beskriver de individuelle elementer i dit f ødselshoroskop..

 

Kærlighed

Kærlighed, flirt og sex

Denne forkortede udgave af John Townleys Kærlighedshoroskop ser på Solens, Månens, Venus', Mars' og Ascendantens positioner. John Townleys tekst rummer ånden fra 1970'erne, hvor den seksuelle frigørelse endnu var ny og spændende. Vi har beholdt den oprindelige tekst, fordi den er morsom at læse – og fornøjelse er helt bestemt noget af det, kærlighed bør handle om.

Astro Click Kærlighed

Hvordan elsker du? AstroClick Kærlighed er et Personligt Kærlighedshoroskop, præsenteret for dig i et attraktivt, interaktivt format. AstroClick Kærlighed beskriver, hvordan dit kærlighedsliv bliver påvirket af planeternes positioner i tegn og huse samt aspekterne mellem dem.
Samliv

Samlivshoroskop

Vi tilbyder også en gratis udgave af Liz Greenes Samlivshoroskop. De små eksempler hentet fra forskellige kapitler giver et indtryk af det fulde Samlivshoroskop (35-40 sider), der kan bestilles som E-horoskop eller indbundet hefte i AstroShop. Dette usædvanlige Samlivshoroskop giver dig mulighed for at dykke ned i kærlighedsforholdets mere mystiske områder. .

Partner Horoscope

Hvordan passer I sammen? Denne rapport af Robert Hand er en forkortet udgave af dit parforholds Partnerhoroskop. Heri bliver behandlet nogle få, men ikke desto mindre væsentlige sider af komposithoroskopet.

AstroClick Partner

Tjek mulighederne i dit parforhold med det interaktive partnerhoroskop. AstroClick Partner beskriver planetstillinger og aspekter i jeres komposithoroskop og fort æller om de muligheder, jeres forhold giver.


Børn & Teenagere

Børnehoroskop

Det glimrende Børnehoroskop af Liz Greene i en gratis prøveudgave. Dette korte uddrag giver dig en fornemmelse af det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler hentet fra forskellige kapitler giver et indtryk af det fulde horoskop, der kan bestilles som E-horoskop eller indbundet hefte i AstroShop.

Børn og unge

Robert Hands præcise horoskop for børn og teenagere. Denne rapport er en forkortet udgave af Ungdomshoroskopet og behandler nogle få, men ikke desto mindre væsentlige sider af fødselshoroskopet. .

Specielt

Astrology for Lovers, Liz Greene

Dette stjernetegnshoroskop, som er baseret på bestselleren "Astrology for Lovers" (da.: Astrologi & kærlighed), bør du ikke gå glip af! Liz Greene er kendt blandt astrologer for sine glimrende bøger. Men for at nyde hendes bestseller, behøver man ikke at vide noget om astrologi. Hendes beskrivelser af stjernetegnene set i kærlighedens og parforholdets perspektiv er fornøjelige og lige i øjet – men aldrig trivielle!

Din VIP Astro-Tvilling

Find din astrologiske tvilling i DAV/VIP databasen
Horoskoptegninger

Horoskoptegning, Ascendant

Hurtig adgang til horoskoper og beregninger

Udvidet horoskopvalg

En bred vifte af horoskoptyper, hussystemer, asteroider, etc.

Direkte Atlas-tjek

Tidszoneatlas, øjeblikshoroskop, tjek af fødested
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astrodienst Onlineshop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt