•    
  Planetpositioner
  25-Apr-2018, 06:04 UT/GMT
  Sol459'33"13n11
  Måne524'47"11n27
  Merkur837' 2"1n14
  Venus040'46"20n52
  Mars2041'57"22s55
  Jupiter204'16"r16s32
  Saturn96'25"r22s14
  Uranus2852' 1"10n35
  Neptun1542'25"6s29
  Pluto2117' 8"r21s28
  Sand Månek.1112'28"r17n25
  Chiron025' 5"3n18
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ

Eksternt samarbejde
Hollandske Oversættere


Professionelle Oversættere
Marguerite de Graaf TEXT-PROJECT / ASTROVISTA (Holland)

13. oktober 1956 (Vægt, Abe), 's-Hertogenbosch, NL.
"Min passion for astrologi blev tændt i 1982. Lige siden har jeg været en ivrig udforsker af spirituelle emner, selvom astrologien er forblevet mit yndlingsfelt. Jeg har samlet et farverigt arkiv med bunker af horoskoper for venner, familie og klienter. Mit eget horoskop har Uranus i 10. hus, så min karrierevej har været præget af nogle overraskende drejninger. Kærligheden til sprog, hollandsk og engelsk, har imidlertid været nyttig i alle sider af min professionelle tilværelse; inden for musikindustrien, TV- og filmproduktion, som tekstforfatter, journalist, PR-manager og i dag som oversætter. Skriveriet - i alle typer af formater - udgør nøglen til mit mangesidede erhverv. Mit tekstbureau http://www.text-project.nl har været i gang siden 2002. Jeg skriver for ugeblade, blandt andet stjernetegnsklummer og artikler om spiritualitet, sundhed og trivsel, og oversætter andres arbejder. Mine astrologiske visioner kan ses på http://www.astrovista.nl. Hvis du ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at sende mig en ."

Marguerite de Graaf har arbejdet som ekstern medarbejder for Astrodienst siden 2004. Hun har oversat Liz Greene, Robert Hand, John Townley og Robert Pelletier. Hun er vores nuværende oversætter og varetager vedligeholdelsen af den hollandske udgave af astro.com.

Marguerite de Graaf har oversat følgende for Astrodienst:

 • Karriere og Erhverv
 • The Oracle and the Family Curse
 • The Good, the Bad and the Ugly
 • Sungod Apollon
 • The Generation Gap
 • Kærlighedshoroskopet
 • Korte Horoskoper: Personligt Portræt, Ungdom, Kærlighed, Partner
 • Kompakte Horoskoper: Personligt Portræt, Ungdom, Kærlighed, Partner

 

Jorinde Brokke (Frankrig)

Jorinde er født (31/05/56) og opvokset i Holland; siden 1975 har hun – bortset fra nogle perioder med rejser og studier – boet i en vidunderlig landsby i et fransk bjergområde. Hun følte tidligt, at der var mulighed for en uendelig variation af fortolkninger af verden og livet, og en søgen efter elementære forbindelser mellem de forskellige synsvinkler har altid fascineret hende. Med eller uden formel træning har hun studeret en mangfoldighed af emner (astronomi, astrologi, psykologi, buddhisme, økologi, økonomi, politik, litteratur…). Som næsten trediveårig begyndte hun at studere (vestlig) filosofi i Montpellier, og dette gav hende ikke blot følelsen af endelig at være "hjemme" i tænkningens verden, men det gav hende også, takket være den strukturelle, logiske tilgang, mere hold på den viden og de erfaringer, som hun havde erhvervet tidligere. For at klare sig økonomisk (som enlig mor til 3 børn, hvoraf én stadig er hjemmeboende) fulgte hun et sekretærkursus (i fransk og engelsk) og begyndte derefter at oversætte (fra fransk og engelsk til hollandsk), et erhverv hun har praktiseret (igen) på fuld tid siden 2002.
Jorinde kan kontaktes via

Jorinde Brokke har oversat følgende for Astrodienst:

 • Yearly Horoscope Analysis
 • Long-Term Perspectives

 


Frivillige Oversættere

Janneke Maat - www.ouroboros.nl (Holland)

Janneke Maat har oversat følgende for Astrodienst:

 • den oprindelige hollandske version af www.astro.com

 

Nicole Boeijink (Holland)

Nicole Boeijink har oversat følgende for Astrodienst:

 • Astrology for Lovers

 

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt