•    
  Actuele planetaire posities
  22-mei-2018, 14:19 UT/GMT
  Zon126'45"20n27
  Maan74'17"11n11
  Mercurius1522'19"14n48
  Venus338'32"25n03
  Mars222'39"21s54
  Jupiter1639'37"r15s37
  Saturnus813'29"r22s18
  Uranus021'48"11n06
  Neptunus1617'19"6s17
  Pluto214'32"r21s32
  Ware Knoop824' 9"r18n10
  Cheiron137' 9"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ

Informatie over privacy van uw gegevens door Astrodienst

Met het gebruik van deze website, vertrouwt u ons informatie toe die bescherming verdient. Dank u voor uw vertrouwen. Wij vatten dit serieus op en behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en overeenkomstig de wettelijke verordeningen rond databescherming.

De gegevens die u op www.astro.com invoert worden uitsluitend gebruikt voor de berekening en weergave van horoscopen, interpretaties en radixtekeningen en voor de functie van de website. Zij worden in gecodeerde vorm overgezet en op Astrodienst servers opgeslagen. Gegevens worden niet aan derden doorgegeven. U kunt uw profiel en de daarin opgenomen geboortedata te allen tijde zelf verwijderen in "Mijn Astro".

Deze website gebruikt cookies die u helpen bij het gebruik van onze services. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u daarmee akkoord.

Gedetailleerde informatie over hoe Astrodienst met uw gegevens omgaat vindt u in ons Privacybeleid waarmee u instemt wanneer u onze diensten gebruikt.

(Toon deze informatie niet meer)

Externe Samenwerking
Spaanse Vertalers


Professioneel Vertaler
Ana I. Zebel (Argentinië)

Ana I. ZebelAna I. Zebel werd geboren in Argentinië op 22 juli 1954. Zij is moeder van een dochter en vijf zonen, tolk, vertaalster en lerares, rusteloos en nieuwsgierig. Het kronkelige pad van de bestemming leidde haar naar astrologie, waar zij zich eindelijk thuisvoelt. Zij houdt van talen en is intens geïnteresseerd in de computerwereld en de horizonten die zich openen door internet. Zij bewondert Astrodienst en natuurlijk Liz Greene en alle astrologen en programmeurs die samenwerken aan deze ongelooflijke website.
Zij is bereikbaar per

Ana Zebel vertaalde voor Astrodienst:

 • Beroep en Bestemming
 • Persoonlijk Horoscoopdagboek
 • Transit-Analyse
 • Psychologische Kinderanalyse
 • Relatiehoroscoop
 • Jaarhoroscoop
 • Perspectieven op Langere Termijn
 • Liefdeshoroscoop
 • Astrotext Prognose
 • AstroClick Portret, Liefde
 • Korte Horoscoop Portret, Jeugd, Liefde, Prognose, Partner
 • Daarbij is zij verantwoordelijk voor de vertaling van de Spaanse versie van astro.com.

 


Vrijwillige Vertalers

Silvia Alicia Sabo (Argentinië)

Silvia Alicia Sabo werd geboren in Avellaneda, Argentinië in juli 1948. Zij is afgestudeerd als lerares Engels en Spaans en als beëdigd vertaler in de rechtspraak aan de Universiteit van Buenos Aires in 1977.
Sinds zij als twaalfjarige haar eerste astrologieboek kreeg, studeert en leest zij er zoveel mogelijk over en duikt zij enthousiast in de mysteries en wonderen van deze oude kunst en wetenschap. Zij studeerde astrologie aan de School of Astroanalysis van Buenos Aires, waar zij nog steeds seminars en workshops volgt. Achtentwintig jaar werkte zij als tweetalig assistent en vertaler in een buitenlandse onderneming. Daarbij was zij freelance vertaler van psychologische, filosofische, literaire en esoterische onderwerpen. Zij bracht de gedichtenbundel Per/sona uit en publiceerde vele astrologieartikelen in lokale kranten.
Astrologie is volgens Sylvia een uitstekende weg naar zelfkennis en een stimulans om onze eigen creativiteit te ontdekken en ontwikkelen. Voor haar is vertalen een instrument dat mensen verenigt, door kennis en informatie te verschaffen in hun eigen taal. Op het moment is zij werkzaam als astroanalyticus en freelance vertaler. Zij woont in Buenos Aires met haar man en tienjarige zoon Julio.
Silvia is bereikbaar per

Silvia Sabo vertaalde voor Astrodienst:

 • The Terrorist Attack on America
 • The Oracle and the Family Curse

 

Mayte Ruiz Lerma (Spanje)

Mayte Ruiz LermaMMayte Riuz Lerma (Valencia 13/3/41) is afgestudeerd in Education Sciences en studeerde Engels en Frans. Zij is zeer geïnteresseerd in psychologie en persoonlijke relaties, dus werd zij 20 jaar geleden verliefd op astrologie, omdat het zo zinvol is om zichzelf en anderen te begrijpen en toleranter te worden. Zij is ook thuis in Tarot en I Ching. Zij heeft als astroloog meegewerkt aan enkele radioprogramma’s. Zij beoefende en onderwees jarenlang yoga en leert nu Chi Kung en Taiji Chuan. Zij geeft bovendien Reiki. Haar hobby’s zijn schilderen, reizen, lezen (vooral astrologieboeken, zoals die van Liz Greene) en luisteren naar muziek.

Mayte Ruiz Lerma vertaalde voor Astrodienst:

 • Het Goede, het Kwade en de Misere
 • Transits and Progressions

 

Jaume Ribera Roca (Spanje)

Jaume R. RocaJaume Ribera Roca werd geboren in Lleida, Catalonië op 14 december 1977. Hij woont in een stadje genaamd Térmens in de buurt van Lleida. Op het moment studeert hij Catalaanse filologie. Sinds september 2002 volgt hij een cursus Sanskriet. Hij vindt zichzelf geen astroloog, maar is wel sterk aangetrokken tot psychologische astrologie. Hij is ook geïnteresseerd in communicatie en psychologie. Hij leest graag Jung en diens studies over alchemie. Daarbij is hij gefascineerd door Joseph Campbell’s boeken, met name The Hero with a thousand Faces. Hij is dol op Griekse en Romeinse mythologie en middeleeuwse literatuur. Internationale gotische kunst fascineert hem. In 2000 ontdekte hij de interpretaties van Liz Greene en haar boek over Saturnus. In de toekomst zou hij graag een compilatie van astrologische teksten willen samenstellen in het Catalaans, vooral die uit de XIIe – XVIIe eeuw.  

Jaume Ribera Roca vertaalde voor Astrodienst:

 • Harmonics

 

Jorge E. Moral H. (Venezuela)

Jorge E. Moral H.Jorge E. Moral H. (19 oktober 1952, Maracaibo, Edo, Zulia, Venezuela).
Afgeronde studies: Sinds 1972 astrologie, Egyptische tarotkaarten, spirituele evolutieontwikkelingen en sinds 1994 astronomie. Werkervaring: Sinds 1980 astrologisch advies aan bedrijven en particulieren, sinds 1997 vertalingen Engels-Spaans van boeken met een spiritueel karakter, in 2002 publicatie in het Spaans van een werk getiteld Stellar Astrology, naast regelmatig periodieke publicaties op internet (in het Spaans en Engels) met betrekking tot sterrenkundige astrologie of de constellaties.
Jorge is bereikbaar per

Jorge E. Moral H. vertaalde voor Astrodienst:

 • Precession and Zodiac
 • Astrotext Youth
 • AstroClick Portrait (text by Robert Hand)

 

Andrea Minervini de Gravagna (Argentinië)

Mw. Andrea Minervini de Gravagna is grafoloog. Zij is de auteur van een praktische handleiding in grafologie, heeft meerdere artikelen gepubliceerd en meegewerkt aan tv- en radio talkshows over dit onderwerp. Zij heeft aan groepen en particulieren lessen en seminars gegeven over grafologie. Als therapeut is zij gespecialiseerd in persoonlijkheidsconflicten en onderzoek, beroepskeuze, relaties, grafotherapie en personeel. Haar interesse in holistische geneeskunde beslaat bloemen- en aromatherapie, Tai Chi Chuan, Chi Kung en Feng Shui. Zij bestudeert verwante onderwerpen zoals tarot, astrologie en C. G. Jung's analytische psychologie. Zij is tevens grafisch ontwerper en lerares Engels en werkt als freelance vertaler (Engels-Spaans) op esoterisch gebied. In haar vrije tijd beschildert zij hout en meubels en volgt zij kunstworkshops.
Mw. Andrea Minervini de Gravagna is bereikbaar via

Andrea Minervini de Gravagna vertaalde voor Astrodienst:

 • Sungod Apollon
 • Astrologie voor Geliefden

 

Lucero Cobo Felgueres (Mexico)

Lucero Cobo FelgueresLucero Cobo Felgueres (december 1956) is moeder van twee kinderen en twee kleinkinderen. Zij werd geboren in Mexico City en verhuisde naar een kleine kustplaats aan de Golf van Mexico in 1995. Zij is hoog opgeleid in de Sociale Wetenschappen. Zij werkte tien jaar als professor aan Mexicaanse universiteiten en deed tevens sociaal wetenschappelijk onderzoek, voordat zij kunstenares werd en bronzen beelden ging maken. Zij studeert sinds 15 jaar astrologie. Het is voor haar “een opdracht voor haar innerlijke zelf” en zij geniet er net zoveel van als van het moederschap, oma zijn, beeldend kunstenaar, vrouw en mens zijn, lekker leven aan het strand, dansen en luisteren naar rockmuziek. Zij is bereikbaar via

Lucero C. Felgueres vertaalde voor Astrodienst:

 • Persona Charts

 

Pablo D. Cura (Argentinië)

Pablo D. CuraPablo D. Cura (30.03.1972) is astro.com fan sinds het jaar 2000, toen een vriend hem de tipte. Zijn leven speelt zich versnipperd af tussen werk, studie en zijn vriend in Cordoba (een stad die 700 km van Buenos Aires ligt). Hij is verantwoordelijk voor de afdeling buitenlandse handel van een internationaal biotechnologisch bedrijf gevestigd in Buenos Aires dat de zuidelijke regionen van Latijns Amerika bedient. Op het moment studeert hij Marketing & Business aan de Universiteit van Palermo. Hij reist graag de hele wereld rond om mensen te leren kennen en meer te weten te komen over de mensheid en de band met het goddelijke. Daarbij is hij een dierenvriend (hij heeft twee katten) en zeer geïnteresseerd in alternatieve spirituele technieken. Toegewijd aan St. Expeditius, beschermheilige van dringende zaken, heeft hij een website opgezet uit diens naam: http://members.tripod.com/sanexpedito 

Pablo D. Cura vertaalde voor Astrodienst:

 • Astrology and Psychology
 • Eerste pasjes in de Astrologie
 • Externe Vertalers

 

Juan Esteban Soto (Argentina)

Juan Esteban Soto vertaalde voor Astrodienst:

 • Mapping the Psyche

 

Rocío Incera (Mexiko)

Rocío Incera vertaalde voor Astrodienst:

 • The Virgin of Guadalupe
 • Do you Moondance?
 • Sound Horoscope
 • Morin's method of determination

 

Asun Henares (England)

Asun Henares vertaalde voor Astrodienst:

 • Where in the World?
 • The Generation Gap
 • Astrology and Computer
 • The turning of the millenium
 • AstroClick Travel

 

Nicolay Giraldo

Nicolay Giraldo vertaalde voor Astrodienst:

 • Chiron, Pholus & Co.

 

Humberto Barrera Orrego

Humberto Barrera Orrego vertaalde voor Astrodienst:

 • Lilith -the Black Moon
 • Vocation in the Horoscope

 

Jose Antonio Martín Martín

Jose Antonio Martín Martín vertaalde voor Astrodienst:

 • Astrology with Tarot
 • Gladiator - film review
 • The Astrological Garden
 • Astronomical Foundations of the Astrological Houses
 • Chart Rectification
 • The Sun and Moon in Families
 • The Astrology of Midlife and Aging
 • The Progressed Lunation Cycle

 

Natalia Marchant

Natalia Marchant vertaalde voor Astrodienst:

 • The Composit Chart
 • Astrotext Partner
 • AstroClick Partner
 • Harry Potter - A Hero's Journey

 

Beatriz Alicia Gomez Medina

Beatriz Alicia Gomez Medina vertaalde voor Astrodienst:

 • The Eternal Triangle

 

Silvia Mercado Vera

Silvia Mercado Vera vertaalde voor Astrodienst:

 • Wounding and the Will to Live

 

Marga Ibanez

Marga Ibanez vertaalde voor Astrodienst:

 • Interview 2001 (parts 1 and 2)

 

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst