•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 15:10 UT/GMT
  Zon2828'24"20s28
  Maan1515'11"16s17
  Mercurius1020'21"23s28
  Venus042'15"21s02
  Mars257'26"18s18
  Jupiter1938' 8"16s36
  Saturnus324'29"22s30
  Uranus2440'53"9n02
  Neptunus1221'25"7s46
  Pluto1922'42"21s37
  Ware Knoop1454' 7"16n22
  Cheiron2511'36"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren
Persoonlijke Dagelijkse Horoscoop van Donderdag, 18 januari 2018
voor Rick, geboren 4 april 1966
***

Een onstuimige geest

Werkzaam gedurende vele maanden: Hanteert u deze transit niet op de juiste wijze, dan kan dit aspect aanzienlijke gevaren herbergen. De enorme energie kan wel degelijk constructief worden gebruikt, waardoor u veel tot stand kunt brengen. Het probleem is dat deze transit uw ego of dat van iemand uit uw omgeving ongelooflijk kan versterken, waardoor grote moeilijkheden kunnen ontstaan.

Is uw ego in het geding, dan stimuleert dit aspect uw eerzucht op een dusdanige wijze dat u over lijken gaat om uw doel te bereiken. In positieve zin betekent dit dat u lang en hard zult werken. Zelfs zo hard dat u volkomen uitgeput raakt, waardoor u uzelf blootstelt aan ziekten en een zenuwinstorting. U beseft helemaal niet hoe moe u bent tot het te laat is. Maak gebruik van deze ongelooflijke energie, maar overdrijf het nu ook weer niet.

Veel gevaarlijker echter is dat u uit pure zelfzucht kunt handelen - om succes, macht, roem of wat dan ook te verwerven - waarbij u over alles en iedereen heen loopt. U hebt misschien geen aandacht voor mensen die het niet met u eens zijn: niet wanneer ze u op het rechte pad trachten te brengen en zelfs niet wanneer ze u openlijk bestrijden. Zo mist u de kans gebruik te kunnen maken van waardevolle adviezen en haalt u zich de onverzoenlijke haat van uw tegenstanders op de hals. Vijanden die u in deze periode maakt, zullen u uiteindelijk grote schade berokkenen, als ze dit nu al niet doen.

Door een zekere mate van gefrustreerde energie in uzelf zou u een ongeluk kunnen krijgen. U kunt bijvoorbeeld woedend zijn zonder daar iets van te laten merken. Zit u achter het stuur van uw auto, dan kan deze frustratie zich in de vorm van een ongeluk manifesteren. Geef dus maar liever blijk van uw gevoelens en zout deze niet op: praat met mensen die emotioneel een belangrijke rol in uw leven spelen. Vermijd bovendien situaties die onnodig risico met zich brengen: ook hier kan deze energie zich op een ongewenste manier manifesteren.

Transit voor vandaag geselecteerd (door gebruiker):
Pluto vierkant Mars,  ,
werkende periode begin april 2017 tot eind november 2019
Iedere Donderdag is toegang tot alle onderstaande transits gratis
Adverteren
Transit (door de computer) voor vandaag geselecteerd:
Venus vierkant Ascendant, exact op 22:40 (L)
Andere transits die zich vandaag voordoen
Maan sextiel Zon, exact op 09:13 (L)
Maan sextiel Mars, exact op 20:18 (L)
Maan vierkant Neptunus, exact op 23:04 (L)
Belangrijke langdurige invloeden     (overzicht)
"Kansen om te leren" (Uranus sextiel Jupiter) (L)
"Geloofscrisis" (Chiron vierkant Jupiter) (L)
"Een krankzinnig tempo" (Mercurius in 3e Huis) (L)
Geboortekaart met transits bekijken

Creër een gratis gebruikersprofiel

U gebruikt www.astro.com nu met een gastprofiel. Het kost slechts een paar muisklikken om een gratis gebruikersprofiel aan te maken.

De voordelen:

 • Horoscoopgegevens worden veilig opgeslagen.
 • U hebt toegang tot uw horoscoopdata vanaf elke computer of smartphone.
 • U kunt zo van maar liefst 100 personen de geboortegegevens opslaan.
 • Extra hoge veiligheid is mogelijk.

Registreer nu meteen uw gebruikersprofiel.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst