•    
  Planetpositioner
  22-Sep-2017, 21:28 UT/GMT
  Sol03'31"0n01
  Måne159'55"7s39
  Merkur176'54"6n45
  Venus328'21"11n11
  Mars116' 4"8n29
  Jupiter2616'43"9s10
  Saturn2149'47"22s06
  Uranus2733'51"r10n03
  Neptun1222'28"r7s47
  Pluto1651'46"r21s45
  Sand Månek.2341'59"r13n37
  Chiron2623'37"r2n14
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering
Personligt Dagshoroskop for Fredag, 22. september 2017
for Sabrina Capucci [Adb], født 16. april 1963

Månens tomgang

Månens tomgang er ikke et personligt fænomen, men refererer til de løbende aspekter fra Månen til de øvrige planeter. Der er ingen forbindelse til dit fødselshoroskop, og derfor bliver Månens tomgang ikke tolket på et personligt plan.

Når Månen danner sit sidste aspekt til en anden planet, inden den går ind i det næste stjernetegn, begynder den fase, som vi kalder for "Månens tomgang". De aspekter, som benyttes ved beregningen af Månens tomgang, er konjunktionen, oppositionen, kvadraten, trigonen og sekstilen. Der ses bort fra aspekter til Måneknuderne, Lilith og Chiron. Fasen ender med, at Månen går ind i det næste stjernetegn.

Nogle astrologer antager, at perioden, hvor Månen går i tomgang, bruges bedst til at hvile, slappe af, meditere, vende sig indad eller simpelthen have det fornøjeligt. Under alle omstændigheder er det ikke et godt tidspunkt for vigtige beslutninger eller handlinger, som kræver et positivt udfald. Den amerikanske astrolog Donna Cunningham råder f.eks. til, at man bruger tiden til lettere rutinearbejde såsom husarbejde eller oprydning på skrivebordet. Hun går endda så vidt som til at sige, at denne periode kan bruges på problemer, som man foretrækker ikke bliver løst.

Forestillingen om Månens tomgang blev oprindelig introduceret af astrologen William Lilly i det 17. århundrede. Han hævdede, at en periode, hvor Månen gik i tomgang, var ugunstig for vigtige beslutninger og aktiviteter. Lilly antog imidlertid, at disse perioder var gunstige, når Månen stod i Tyren, Krebsen, Skytten eller Fiskene, dvs. i et af de tegn, hvor de godgørende planeter Jupiter og Venus enten hersker eller er forhøjede.

Varigheden af Månens tomgang kan variere meget. Den kan vare meget kort -sommetider kun nogle sekunder - men den kan også vare så længe som to dage. Det er oven i købet muligt for Månen at gå gennem et helt tegn uden at danne ét eneste aspekt til en anden planet. I dette tilfælde genstarter tomgangsfasen, når Månen går ind i tegnet eller rettere, tomgangsfasen fra det foregående tegn fortsætter. Denne fase ophører først med Månens indtræden i det efterfølgende tegn.

Hvis du i Dagshoroskopet ser, at Månen går i tomgang, og ønsker at vide, hvornår denne fase ophører, skal du blot kigge efter Månens indtræden i det næste tegn. Dette kan finde sted samme dag eller en af de følgende dage.

Horóscopo Diário Alargado
 • Frit valg af dato inden for et tidsrum af fire år
 • Frit valg blandt alle dagens transitter
 • Adgang til vigtige langvarige påvirkninger
 • Gældende for alle fødselsdata, som du har opbevaret under din profil
 • Annoncefri webside
 Abonnement for 1 år: EUR 41.95
 (per måned EUR 3.50)
Begivenhed valgt for denne dag (af brugeren):
Måne går i tomgang (Vægt),  mtg, eksakt 13:04   
indtil 17:40
Annoncering
Valgt transit for i dag (valgt af computeren):
Merkur i 11. Hus,  (L)
Andre transitter i løbet af dagen, kun for abonnenter 
Måne trigon Saturn, eksakt 01:18 
Måne kvadrat Måne, eksakt 02:24 
Måne opposition Sol, eksakt 10:11 
Måne sekstil Uranus, eksakt 20:17 
Vigtige langvarige påvirkninger, kun for abonnenter 
"Oversanselige oplevelser" (Neptun sekstil Merkur)
"Begrænset hjemmel" (Saturn sekstil Saturn)
"Et vendepunkt" (Jupiter opposition Sol)
"Den bedste terapeut" (Neptun konjunktion Chiron)
"Ambitioner" (Mars i 10. Hus) (L)
"Kunstneriske aktiviteter" (Venus i 10. Hus) (L)
"Samarbejde" (Sol i 11. Hus)
Se fødselshoroskop med transitter

Opret en gratis brugerprofil

Du benytter i øjeblikket www.astro.com under en gæsteprofil. Med blot få klik kan du oprette en gratis brugerprofil.

Fordele:

 • Dine horoskopdata bliver sikkert lagret.
 • Du har adgang til dine horoskopdata fra en hvilken som helst computer eller smartphone.
 • Du kan lagre op til 100 fødselsdata.
 • Høj sikkerhedsadgang er mulig.

Opret en registreret brugerprofil nu.

 • Planettimer  for Fredag, Venus' dag, kun for abonnenter 
Klokketimer er angivet i den tidszone, der gælder for Rome, Italy. Tidszone i dag middag: 0h øst, dvs. middag optræder 0h før middag i universel tid (UT). Datoen 'i dag' refererer til den aktuelle dato på dette sted. Den nuværende indstilling for stedsangivelse er 'benyt fødested for hver enkelt person'. Ændring af referencested
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt