Du kan vælge en foretrukken indstilling for den måde, du gerne vil have vist dine horoskoper på, herunder din foretrukne stil for horoskoptegningen, diverse valgmuligheder og yderligere emner. Denne foretrukne indstilling bliver gemt i din profil og vil herefter blive benyttet ved alle horoskoper på astro.com. Følg venligst denne vejledning:

Vælg din personlige foretrukne indstilling:

  1. Gå til "Udvidet horoskopvalg" og vælg din foretrukne horoskopmetode, valgmuligheder og yderligere emner.
  2. Klik for at vise horoskopet.
  3. Klik nu på linket "Gem som foretrukken indstilling" (oven over horoskopet).

Sådan gemmer du din foretrukne indstilling:

  1. Skab et nyt horoskop med dine foretrukne valg.
  2. Klik for at vise horoskopet.
  3. Klik på linket for at gemme din foretrukne indstilling igen. Din tidligere indstilling vil hermed blive erstattet af den nye.

Sletning af din personlige foretrukne indstilling:

  1. Hvis du sletter din personlige foretrukne indstilling, vil alle horoskoper blive vist ved hjælp af Astrodiensts egen indstilling.
  2. Du finder sletteknappen i "Udvidet horoskopvalg" såvel som din profil ("Min Astro", Se/ændre præferencer og abonnementer").

Bemærk venligst, at et valg af for mange yderligere emner kan gøre mindre horoskoper som f.eks. "Øjeblikshoroskop" ulæselige.