Når du deler et Dagshoroskop på Facebook eller Twitter, vil personligt data såsom dato, tid og fødselssted blive fjernet på den delte side. Det samme gør sig gældende for personlige horoskop data, som øvrige transitter eller personlige horoskop tegninger.

Personligt datasåsom fødselsdato, fødselstid og fødselssted vil automatisk blivefjernetpå den delte side. Personlige horoskop data som transitter og personlige horoskop tegninger, vil også blive fjernet.

Den delte side vilikke give adgangtil dine data i din ”Min Astro” profil, f.eks. gemte fødsels data osv. For at tjekke hvordan andre kommer til at se den delte horoskoptolkning, log da venligst ud af din ”Min Astro” profil, og klik derefter på det respektive opslag på Facebook eller Twitter.

Her kan du se et eksempel på, hvordan en delt side ser ud.