Wanneer u een AstroClick horoscoop deelt op Facebook of Twitter, zijn persoonlijke gegevens zoals datum, tijd en geboorteplaats verwijderd op de gedeelde pagina.

De gedeelde pagina biedt geen toegang tot de gegevens in uw profiel, bijv. opgeslagen geboortegegevens enz. Om te zien hoe anderen de gedeelde Dagelijkse Horoscoop bekijken, kunt u uitloggen uit uw Mijn Astro profiel en vervolgens klikken op de respectievelijke invoer in FB of Twitter.

Attentie: Als u een horoscoop deelt met iemand door e-mail, dan zullen uw persoonlijke gegevens niet worden verwijderd en zichtbaar zijn voor hem of haar.