•    
  Actuele planetaire posities
  26-sep-2017, 15:27 UT/GMT
  Zon343'57"1s29
  Maan1740'14"18s10
  Mercurius2350' 3"4n09
  Venus83'53"9n37
  Mars1328'34"7n35
  Jupiter273'13"9s27
  Saturnus220'32"22s07
  Uranus2725'51"r10n00
  Neptunus1216'43"r7s49
  Pluto1651'19"r21s45
  Ware Knoop2323'15"r13n43
  Cheiron2613'25"r2n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor George Foreman [Adb], geboren op 10 januari 1949
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Georges geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen George al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Als er geen goede reden voor is, dan moeten beide gelijk behandeld worden. Voor de omgang met dit kind moet u dezelfde normen aanleggen als voor de omgang met een volwassen vriend, want als het om ethiek gaat zou hij wel eens meer inzicht kunnen hebben dan heel wat volwassenen. Ten koste

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Georges innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dat is iets wat zijn ouders en de rest van het gezin maar vreemd vinden ­ waarom, bijvoorbeeld, het liefst blijven spelen met een teddybeer die totaal aan flarden ligt in plaats van een nieuwe te nemen, wat veel beter zou zijn, of er helemaal niet meer mee spelen, omdat [...]

[..] Omdat hij een heel concreet-lichamelijke benadering van het leven heeft, moet hij eerst voelen dat hij controle over zijn eigen lichaam en zijn directe omgeving heeft. En dat gevoel van iets persoonlijk aan te kunnen kan alleen verkregen worden door iets langzaam en steeds [...]

Verborgen trekjes

Naast en in contrast met het karakter dat George van nature heeft, namelijk nuchter en voorzichtig, zit er diep binnen in hem ook iets onconventioneels en een stuk rebellie dat van tijd tot tijd losbreekt, tot verrassing van iedereen ­ en niet in het minst tot Georges [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Woorden kunnen soms belangrijker voor George zijn dan aangeraakt te worden: als hij van streek is of een beetje van slag, kan de stem van iemand van wie hij houdt hem meer troosten en op zijn gemak stellen dan op de arm genomen of geknuffeld te worden. Zijn wens om alles [...]

[..] Conflicten tussen zijn ouders mogen nooit gebruikt worden als excuus om te beknibbelen op de tijd die vader en zoon met elkaar kunnen doorbrengen. Hoewel het ook belangrijk is dat George en zijn vader samen gewoon plezier kunnen maken, bergt deze relatie toch een dieper [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst