•    
  Planetpositioner
  25-Nov-2017, 00:43 UT/GMT
  Sol256' 1"20s44
  Måne147'59"16s16
  Merkur2445'58"25s45
  Venus220'47"17s21
  Mars2058'48"7s11
  Jupiter949'45"13s48
  Saturn275'24"22s28
  Uranus2510'40"r9n12
  Neptun1128' 2"8s07
  Pluto1738'31"21s46
  Sand Månek.1758'20"r15n27
  Chiron2422' 0"r1n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Louis Lumière [Adb], født 5 Oktober 1864
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Vægten *Solen i 3. hus *Månen i Skorpionen *Månen i 4. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 4. hus *Mars i Tvillingerne *Mars i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 5 Oktober 1864 kl. 1:00 i Besançon, France.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Skorpion.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Løven

Med denne Ascendant har du en elskværdig, hengiven natur, som betoner det fysiske udtryk. Den fysiske kærlighed, du søger, er på en vis måde legende og barnlig, og andre kan opfatte dig som udadvendt og venlig.

Du synes at have en åben, ligefrem natur uden alt for mange komplikationer: selvsikker og charmerende, med en ægte, naturlig selskabelighed. Dette kan afspejle din indre natur, men som det ofte er tilfældet, kan din muntre, udadvendte fremtoning også skjule en langt mere kompliceret og indadvendt personlighed.

Ulempen ved denne dobbelthed kan være, at du kan føle dig presset til at opretholde et image, som du inderst inde ikke virkelig føler. For at kunne skabe en sand og varig udveksling må du imidlertid etablere en indre kontakt med din partner; det vil være afgørende for forholdets succes.

til top

Solen i Vægten

Det, du begærer mest i et forhold, er bestandig vækst og udvikling.

Derfor bør du undgå en kæreste, som ønsker at slå sig til ro i et varmt, hyggeligt, trygt forhold. Søg efter en mere eventyrglad person, som altid er på udkig efter nye metoder til at krydre forholdet og holde det i bevægelse.

Den egentlige prøve på et lykkeligt forhold handler om, hvorvidt I begge forstår at vælge den rette kurs mellem udvikling og stabilitet og undgå revene på begge sider.

Hvis I kan holde kursen, vil I helt sikkert blive et par, som udforsker følelsernes og den gensidige kommunikations verden, og I vil lære langt mere end de fleste andre om, hvad det er, der gør et forhold godt eller dårligt.

Hvis du og din kæreste er kreative og gensidigt lydhøre i jeres forhold, vil jeres kærlighed bliver et varigt og spændende eventyr.

til top

Solen i 3. hus

De fleste mennesker har brug for deres partners fysiske tilstedeværelse for at kunne gennemføre et forhold, men du kan sagtens køre et forhold på afstand.

Du har en mere levende fantasi end de fleste og et større potentiale for seksuel forestillingsevne. Af den grund gør du klogt i at vælge en partner, som er rimeligt åben og ikke bange for at tale om sex.

til top

Månen i Skorpionen

Du er særligt skrap til at fokusere på, hvad der er vigtigt i en situation, især i et længerevarende forhold, og handle herefter.

Denne evne kan være gavnlig i det lange løb, men den kan betyde, at du går glip af nogle muligheder, hvis du venter for længe på, at en potentiel kæreste skal åbne op over for dig.

Sandsynligvis vil du vælge en partner, som tager tilværelsen mindre alvorligt, end du gør, en som giver glæde i dagligdagen og lader dig om at klare de større problemer.

I et ideelt forhold vil du fuldkommen kunne transcendere din egen personlighed i det seksuelle samvær og gøre dette til en næsten religiøs oplevelse.

til top

Månen i 4. hus

For dig er det ideelle forhold et, som danner et følelsesmæssigt bolværk i perioder med vanskeligheder eller bekymringer. Du er lykkeligst sammen med en partner, som er absolut trofast over for dig, og som altid er der, når der er behov for det.

Til dels af denne grund vil du formentlig slå dig ned i et samlevende forhold, fordi dette giver de bedste muligheder for varme og kærlighedsmæssigt udtryk. Du er ikke i stand til at give alt, hvad du har, på en enkelt nat, og både du og din partner vil opleve det langt mere tilfredsstillende at bo sammen 24 timer i døgnet.

Ideelt set bør din partner skatte den rigdom af omsorg og betænksomhed, som du kan give.

til top

Venus i Skorpionen

Du er kærlighedsmæssigt meget dyb og instinktpræget, og når du har valgt en person, giver du ikke op, før du får, hvad du ønsker.

Nøglen til din nydelse ligger i virkeligheden i fornøjelsens yderpunkter frem for i dens moderate udgave.

Uanset din metode, så vil din fornøjelse blive størst, hvis seksualiteten antager skikkelse af en kolossal magt, en ustyrlig strøm, som I begge er fanget i. Dette er ideelt for den øjeblikkelige, seksuelle oplevelse, men i hverdagen bør du være meget omhyggelig med, at kontrollen vender tilbage til begge parter, således at den grundlæggende ligeværdighed mellem jer ikke går tabt.

til top

Venus i 4. hus

Du bør søge efter en kæreste, som kan være meget tæt på dig, en som du kan dele dine allermest intime hemmeligheder med.

Du har behov for en afslappet kæreste, som får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor du befinder dig. Jo bedre du kender din partner, desto mere føler du dig hjemme.

En effektiv overførelse af varme og hengivenhed er det vigtigste element for dig, og seksuelt fyrværkeri kan ofte modarbejde dette.

til top

Mars i Tvillingerne

Du er ganske følsom, og du lærer meget hurtigt den fintfølende elskovskunst. Du har nemt ved at omsætte tanker i handling, og derfor kan du blive noget af en ekspert med et minimum af fysiske erfaringer, blot de bakkes op af en maksimal viden.

Men du kan også blive for intellektuel og forsøge at proppe for mange forskellige teknikker ind i en enkelt nat. På den anden side vil du imidlertid komme til at kede dig, hvis den fysiske udfoldelse altid er ens. Din kæreste bør være villig til at eksperimentere eller i det mindste at gå med til, hvad du nu måtte finde på for variationens skyld.

til top

Mars i 11. hus

Du bruger ekstra meget energi på alle tætte, personlige relationer, også selvom de ikke er seksuelle, for du tillægger loyalitet og venskab stor værdi, både hos dig selv og hos andre.

Af den grund foretrækker du et langvarigt forhold, som har tid til at udvikle sig, frem for nye og mindre faste tilknytninger.

På grund af dit ønske om at nå det ypperste i forbindelse med et forhold hælder du rent verdsligt mod en partner, som har et godt omdømme i sådanne sager. Så længe du husker, at de indre egenskaber vejer tungere end alt andet, kan denne vej bestandig give bonus, men hvis du koncentrerer dig om de ydre kvaliteter, ender du måske udelukkende som en, der søger op ad den sociale rangliste eller bare følger moden.

I selve kærlighedsakten stræber du efter det ypperste og gør dig umage for at skabe en yndefuld, æstetisk oplevelse, som både har substans og form.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Louis Lumière [Adb] (mand)
født den 5. oktober 1864 lokaltid: 1:00
i Besançon, FR U.T.: 00:35:52
6e02, 47n15 sid. tid: 01:55:47

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 12°01'20 i hus 3 direkte
Måne Skorpion 27°59'57 i hus 4 direkte
Merkur Jomfru 25°27'59 i hus 2 direkte
Venus Skorpion 3°06'14 i hus 4 direkte
Mars Tvilling 16°24'14 i hus 11 direkte
Jupiter Skorpion 26°28'39 i hus 4 direkte
Saturn Vægt 19°55'05 i hus 3 direkte
Uranus Tvilling 29°29'04 i hus 11 stationær (R)
Neptun Vædder 6°47'06 i hus 9 retrograd
Pluto Tyr 12°49'37 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 9°26'42 i hus 4 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 14°58'57
2.Hus Jomfru 4°20'30
3.Hus Jomfru 29°00'17
Imum Coeli Skorpion 1°05'01
5.Hus Skytte 9°12'16
6.Hus Stenbuk 15°26'05
Descendant Vandbærer 14°58'57
8.Hus Fisk 4°20'30
9.Hus Fisk 29°00'17
Medium Coeli Tyr 1°05'01
11.Hus Tvilling 9°12'16
12.Hus Krebs 15°26'05

Større aspekter
Sol Trigon Mars 4°23
Sol Konjunktion Saturn 7°54
Sol Opposition Neptun 5°14
Sol Kvinkuns Pluto 0°48
Sol Sekstil Ascendant 2°58
Måne Sekstil Merkur 2°32
Måne Konjunktion Jupiter 1°31
Måne Kvinkuns Uranus 1°29
Merkur Sekstil Jupiter 1°01
Merkur Kvadrat Uranus 4°01
Venus Trigon Uranus 3°37
Mars Trigon Saturn 3°31
Mars Sekstil Ascendant 1°25
Saturn Sekstil Ascendant 4°56
Pluto Kvadrat Ascendant 2°09
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt