•    
  Planetpositioner
  18-Dec-2017, 08:21 UT/GMT
  Sol2636' 1"23s23
  Måne2725'54"19s35
  Merkur1457'14"r19s47
  Venus2120'30"23s05
  Mars537'52"12s28
  Jupiter1429'36"15s12
  Saturn2946'52"22s31
  Uranus2440'13"r9n01
  Neptun1139'19"8s02
  Pluto1819'38"21s43
  Sand Månek.1556'14"r16n03
  Chiron2423'39"1n10
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jeffrey Bulkley Fager [Adb], født 10 December 1954
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Vandbæreren *Solen i Skytten *Solen i 10. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 4. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 9. hus *Mars i Fiskene *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 10 December 1954 kl. 11:01 i Framingham, Massachusetts.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vandbærer, og din Måne står i Tvilling.

til top

Ascendanten i Vandbæreren

Du har en god intelligens, du kan lide at bruge den, og du er meget åben over for nye ideer og oplevelser. Men selvom du er interesseret i nye ting, er det meget svært for andre at overtale dig til at godtage en ny tankegang.

En Vandbærer-Ascendant er ofte et tegn på en interesse for videnskab. Men du kan også være interesseret i sociale problemer og, senere i livet, sociale reformer. Allerede nu har du sympati for de undertrykte, og du ønsker, at alle skal omgås hinanden på en venlig måde, hvor ingen er overordnet eller underordnet.

Sædvanligvis er du rolig og i stand til at beherske dine emotioner.

Når du er overbevist om, at en idé er sand, forsøger du at få alle andre til at blive enige med dig.

til top

Solen i Skytten

Du elsker at more dig og nyder at lege. Du er meget livlig og energisk og har behov for at tilbringe meget tid udendørs for at kunne slippe energien løs. På grund af dit store behov for at føle dig fri kan du have svært ved at finde dig i de begrænsninger, som den voksne verden ønsker at påføre dig.

Du ønsker frihed til at blive venner med hvem som helst, og du tillader ikke andre at diktere, hvad du skal eller ikke skal på dette felt.

Du er meget videbegærlig og ønsker at kende svaret på hvert eneste spørgsmål, der dukker op. Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive interesseret i at finde ud af, hvordan universet fungerer i bredeste forstand.

Du er munter og positiv, og andre mennesker vil nyde at omgås dig.

til top

Solen i 10. hus

Du er et menneske, som ønsker at udrette noget stort i verden og at styre din egen skæbne. Du har svært ved at følge andres ordrer, medmindre du respekterer den pågældende person. Hvis du fordyber dig i dit arbejde, vil du kunne udrette en hel del.

Mens du er ung, vil disse træk imidlertid gøre det vanskeligt for dig at acceptere andre menneskers autoritet.

Dit forhold til din far er meget vigtigt. Du vil blive meget påvirket af hans måde at gøre tingene på, selvom du nu og da vil være uenig med ham og forsøge at gøre oprør.

Du ønsker at vide, hvad verden handler om, hvad der er vigtigt set med offentlighedens øjne, og hvad der generelt anses for betydningsfuldt. Blandt mennesker på din egen alder vil du forsøge at være en leder, og dine jævnaldrende vil se op til dig.

til top

Månen i Tvillingerne

Dine følelser skifter meget hurtigt, og du er temmelig rastløs. Du kommer hurtigt til at kede dig, og tankerne har tendens til at vandre, hvis du er tvunget til at fastholde opmærksomheden for længe ved én bestemt ting. Men du er meget nysgerrig og ivrig efter at prøve alle nye oplevelser.

Du nyder at rejse, fordi det giver mulighed for nye oplevelser. Og du har det på samme måde med nye ideer, for du ønsker at vide alt, der er at vide.

Et meget positivt aspekt ved denne Måne-placering er, at du formentlig vil lære at lade intellektet styre følelserne. I situationer hvor andre handler vildt og følelsesladet, bevarer du roen og er i stand til at se, hvad der i virkeligheden foregår.

til top

Månen i 4. hus

For at være på toppen er du nødt til at have et fredeligt hjemmeliv, for det betyder følelsesmæssig tryghed for dig. Når du føler dig stærk og tryg, er du meget venlig og sensitiv over for andre menneskers følelser. Men hvis du føler dig nedtrykt eller utryg, er du tilbøjelig til at trække dig ind i din egen private verden.

Din mor er meget vigtig for dig, og du har brug for at være tæt på hende.

Du er interesseret i fortiden, og måske bliver du en ivrig studerende af historien, især historien om din egen families oprindelse og baggrund.

til top

Venus i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser over for mennesker; enten kan du vældig godt lide dem eller også slet ikke.

Kun dybe forhold giver mening for dig. Du har en smule vanskeligt ved at fortælle en person, at du kan lide ham eller hende, for du er bange for at blive afvist. Du har svært ved at sætte ord på følelserne, fordi de forekommer så komplicerede. Og det forholder sig da også sådan, at ikke alle vil kunne forstå dig og dine følelser, men det bliver du bare nødt til at acceptere.

til top

Venus i 9. hus

Du nyder alle aktiviteter, som giver dig mulighed for at udvide arten og omfanget af dine oplevelser. Du nyder at rejse til nye og anderledes steder og få kendskab til tankegange, som adskiller sig fra dem, du kender.

Du holder også af at sammenholde forskellige ideer og begreber med hinanden ud fra en sans for harmoni, fordi de synes at høre sammen, og ikke blot fordi de er forbundet logisk med hinanden. Du tiltrækkes udelukkende af tankegange, som også involverer det menneskelige følelsesliv. For dig er skønhed en grundlæggende side af tilværelsen, sådan som denne burde være.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 8 og tolkes derfor i hus 9.

til top

Mars i Fiskene

Du er temmelig følsom, og hvis du ikke føler dig glad, har du ikke ret meget energi.

Du har svært ved at optræde selvhævdende. Du lader muligvis andre mennesker udnytte dig, fordi du er usikker på, om du har ret til at gå videre med dine egne planer. Måske viger du tilbage for mennesker, som er dominerende, hvilket kan få dig til at ignorere deres handlinger eller forsøge i al hemmelighed at snige dig uden om dem. Sidstnævnte tendens skal du holde et vagtsomt øje med. Hvis du forsøger at slippe af sted med at handle bag ryggen på andre, vil du gradvist undergrave deres tillid til dig.

Efterhånden som du bliver ældre og mere selvsikker, vil du være i stand til at optræde mere selvsikkert og gøre ting for andre med færre tanker på dig selv.

Dette betyder ikke, at du ikke kan få succes; du har lige så mange muligheder for succes som alle andre.

til top

Mars i 1. hus

Du er meget energisk og selvhævdende, og du står aldrig af under en konflikt. Faktisk kan du endda opsøge konflikter, hvor der ingen er. Vær på vagt over for denne tendens, for mennesker vil sandsynligvis afsky dig for det.

Hvis du befinder dig i en lederposition, hvilket meget vel kan ske, vil du forestå ledelsen meget energisk.

Du er ganske impulsiv og ekstremt rastløs. Men hvis du skal arbejde meget hårdt med noget, som kræver en stor portion fysisk energi, nyder du det.

Lær at give dig tid til at forstå andre menneskers synspunkter. Du er tilbøjelig til kun at have blik for dine egne og blive vred, hvis nogen udfordrer din overbevisning.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jeffrey Bulkley Fager [Adb] (mand)
født den 10. december 1954 lokaltid: 11:01
i Framingham, MA (US) U.T.: 16:01
71w25, 42n17 sid. tid: 16:30:43

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 18°04'12 i hus 10 direkte
Måne Tvilling 26°50'46 i hus 4 direkte
Merkur Skytte 9°52'59 i hus 10 direkte
Venus Skorpion 15°06'34 slutningen af hus 8 direkte
Mars Fisk 4°31'11 i hus 1 direkte
Jupiter Krebs 29°02'00 i hus 6 retrograd
Saturn Skorpion 16°13'16 i hus 9 direkte
Uranus Krebs 27°06'28 i hus 6 retrograd
Neptun Vægt 27°32'48 i hus 8 direkte
Pluto Løve 26°46'00 i hus 7 retrograd
Sand Måneknude Stenbuk 5°32'21 i hus 11 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 22°02'35
2.Hus Vædder 11°18'49
3.Hus Tyr 15°19'59
Imum Coeli Tvilling 9°21'37
5.Hus Tvilling 29°56'30
6.Hus Krebs 21°47'38
Descendant Løve 22°02'35
8.Hus Vægt 11°18'49
9.Hus Skorpion 15°19'59
Medium Coeli Skytte 9°21'37
11.Hus Skytte 29°56'30
12.Hus Stenbuk 21°47'38

Større aspekter
Sol Sekstil Ascendant 3°58
Måne Trigon Mars 7°40
Måne Trigon Neptun 0°42
Måne Sekstil Pluto 0°05
Måne Trigon Ascendant 4°48
Merkur Kvadrat Mars 5°22
Merkur Konjunktion Medium Coeli 0°31
Venus Konjunktion Saturn 1°07
Mars Kvadrat Medium Coeli 4°50
Jupiter Konjunktion Uranus 1°56
Jupiter Kvadrat Neptun 1°29
Saturn Kvadrat Ascendant 5°49
Uranus Kvadrat Neptun 0°26
Neptun Sekstil Pluto 0°47
Neptun Trigon Ascendant 5°30
Pluto Opposition Ascendant 4°43
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt