•    
  Planetpositioner
  17-Nov-2017, 23:30 UT/GMT
  Sol2548'38"19s12
  Måne208' 3"12s57
  Merkur1646'52"25s19
  Venus139'27"14s41
  Mars1632'17"5s29
  Jupiter820'11"13s19
  Saturn2619'12"22s26
  Uranus2524' 3"r9n16
  Neptun1128'18"r8s07
  Pluto1728' 1"21s46
  Sand Månek.1858'29"r15n08
  Chiron2427'24"r1n19
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Christopher Reardon [Adb], født 12 Februar 1972
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion

Solen i Vandbæreren, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Løven, Solen i 8. hus *Månen i 6. hus *Solen i 8. hus *Venus i 9. hus *Saturn i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 12 Februar 1972 kl. 15:31 i Danvers MA, Alaska.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vandbæreren, Månen i Stenbukken

Denne astrologiske kombination peger på en meget stærk personlighed med resurser for succes og en mulig udmærkelse inden for dit valgte virkefelt. Du bidrager til alle forretningsmæssige eller erhvervsmæssige forehavender med skarpsyn, pålidelighed og vedholdenhed. Dit intellekt har en forfinet karakter, som giver dig mulighed for at begribe og håndtere komplicerede emner og vigtige forehavender uden at frygte ansvarsbyrden.

Meget ved dig er skjult. Du udfører dine gøremål bag et dække af diplomati og reservation. Men du er dybt ambitiøs og ønsker at nå rigtig langt. Der er dog en enkelt faldgrube, som du bør undgå: nøgternhed er en dyd, men du bør undgå at blive for streng.

Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at undgå ensomhed og modarbejde din tendens til overdreven selvstændighed. Udfold din natur i samfundet og undgå at lade din beslutsomme og selvtilstrækkelige personlighed hæmme din udfoldelse blandt venner og kolleger.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 8. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 8. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Betydningen af dette hus er tab og krise, såvel som tabubelagte og okkulte emner. Det 8. hus handler om temaer, som har at gøre med en dyb, følelsesmæssig metamorfose. Denne kan antage former, som du finder smertefulde at opleve, men med Solen i dette hus er det vigtigt, at du finder ud af alt, hvad du kan, med hensyn til den evige cyklus af død og skabelse og kommer til at omgås disse emner på en mere bevidst måde. I den forbindelse kan tabet af en, du elsker, være en vigtig, traumatisk og afgørende oplevelse i dit liv og kan afstedkomme en dybere realisering af din egen natur.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 7 og tolkes derfor i hus 8.

til top

Månen i 6. hus

Månen stod i dit 6. hus ved fødslen. Dette indikerer blandt andet, at dine arbejdsopgaver livet igennem vil være varierede, mangfoldige og kræve kontakt med mange mennesker. Helbredsmæssigt antyder det en mulighed for at komme til at lide under for mange omskiftelser og for mange ting, som du ønsker at gøre.

Psykologisk set giver denne placering dig tilbøjelighed til at fungere i en underordnet stilling frem for en ledende.

Endelig indeholder du et psykologisk træk, som afføder et hemmeligt ønske om at blive berømt inden for dit professionelle virkefelt.

til top

Solen i 8. hus

Solen stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette giver din individualitet en tilbøjelighed for på den ene eller den anden måde at være orienteret mod livets dybere aspekter. Dine seksuelle følelser er langvarige, intense og vitale. Dit indre selv synes at være tiltrukket af usædvanlige ting i forbindelse med overgangen mellem liv og død og mysterierne i den forbindelse.

Den traditionelle astrologi antyder, at en krise vil vise sig i midten af dit liv. Hvis du klarer denne periode på en god måde, kan du forvente et langt liv med en gradvist stigende vitalitet.

Økonomisk vil der afgjort være mulighed for, at du arver nogle penge enten fra din partner eller fra en anden slægtning.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 7 og tolkes derfor i hus 8.

til top

Venus i 9. hus

Venus stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit sind forekommer meget tilpasningsvilligt, mildt, fredselskende og taktfuldt. Denne placering tyder på, at hemmeligheden bag din evne til at opnå en tilstand af harmoni og følelsesmæssig balance ligger i anvendelsen af dine højere mentale evner. Du er født med et udsøgt forfinet og kunstnerisk sind, som rummer en meget smuk påskønnelse af alt, som har med kultur at gøre. Din indstilling er venlig, sympatisk, mild og forstående, og du har en medfødt evne til at hjælpe andre mennesker.

Denne placering giver dig megen social omgang med intellektuelle personer og succes i så henseende.

Kun mindre handicaps vil påvirke dine intellektuelle resultater. Det værste, der kan ske, vil være, at du udvikler en overdrevent emsig, ubeslutsom natur, som aldrig synes at være tilfreds. Men du ejer evnen til at undgå disse psykologiske forhindringer.

til top

Saturn i 11. hus

Saturn stod i dit 11. hus ved fødslen. Psykologisk tyder dette på et temmelig dystert og begrænset syn på dine personlige ambitioner, dine venskaber og din fremtid. Du er meget ambitiøs, forsigtig, rimelig, tålmodig, ansvarlig, men måske også for alvorlig.

Du er et menneske med få venner, og selv i den position kan du opleve, at nogle af dem vil støtte dig med deres råd i stedet for med konkret hjælp i faretruende situationer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Christopher Reardon [Adb] (mand)
født den 12. februar 1972 lokaltid: 15:31
i Danvers MA, USA U.T.: 20:31
70w55, 42n34 sid. tid: 01:15:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 23°14'13 slutningen af hus 7 direkte
Måne Stenbuk 25°26'48 i hus 6 direkte
Merkur Vandbærer 19°49'50 i hus 7 direkte
Venus Vædder 2°53'49 i hus 9 direkte
Mars Tyr 1°29'53 i hus 10 direkte
Jupiter Stenbuk 1°06'36 i hus 5 direkte
Saturn Tyr 29°43'28 i hus 11 direkte
Uranus Vægt 18°07'45 slutningen af hus 3 retrograd
Neptun Skytte 5°06'11 i hus 5 direkte
Pluto Vægt 1°38'20 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Vandbærer 5°14'11 i hus 7 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 4°57'03
2.Hus Løve 24°51'38
3.Hus Jomfru 19°15'57
Imum Coeli Vægt 20°23'21
5.Hus Skorpion 27°28'09
6.Hus Stenbuk 4°03'49
Descendant Vandbærer 4°57'03
8.Hus Vandbærer 24°51'38
9.Hus Fisk 19°15'57
Medium Coeli Vædder 20°23'21
11.Hus Tyr 27°28'09
12.Hus Krebs 4°03'49

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 3°24
Sol Sekstil Jupiter 7°52
Sol Kvadrat Saturn 6°29
Sol Trigon Uranus 5°06
Måne Sekstil Venus 7°27
Måne Kvadrat Mars 6°03
Måne Trigon Saturn 4°17
Måne Kvadrat Uranus 7°19
Måne Trigon Pluto 6°12
Merkur Trigon Uranus 1°42
Venus Kvadrat Jupiter 1°47
Venus Sekstil Saturn 3°10
Venus Trigon Neptun 2°12
Venus Opposition Pluto 1°15
Venus Trigon Ascendant 2°03
Mars Trigon Jupiter 0°23
Mars Kvinkuns Pluto 0°08
Mars Kvadrat Ascendant 3°27
Jupiter Kvinkuns Saturn 1°23
Jupiter Kvadrat Pluto 0°32
Saturn Opposition Neptun 5°23
Saturn Trigon Pluto 1°55
Saturn Sekstil Ascendant 5°14
Neptun Sekstil Pluto 3°28
Neptun Trigon Ascendant 0°09
Pluto Sekstil Ascendant 3°19
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt