•    
  Planetpositioner
  19-Sep-2017, 22:44 UT/GMT
  Sol2710'33"1n07
  Måne2341'17"4n53
  Merkur125'50"8n31
  Venus2952'18"12n23
  Mars913'58"9n12
  Jupiter2540'36"8s56
  Saturn2142'13"22s05
  Uranus2739'53"r10n05
  Neptun1227' 6"r7s45
  Pluto1652'25"r21s44
  Sand Månek.2357'51"r13n32
  Chiron2631'41"r2n18
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Bhagwan Shree Rajneesh [Adb], født 11 December 1931
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Tvillingerne *Solen i Skytten *Solen i 7. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Månen i Stenbukken *Månen i 8. hus *Venus i Stenbukken *Venus i 8. hus *Mars i Stenbukken *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 11 December 1931 kl. 17:13 i Kutchwada, India.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tvilling, og din Måne står i Stenbuk.

til top

Ascendanten i Tvillingerne

Du er et meget aktivt menneske, som kan lide at komme omkring, at møde andre mennesker og få så mange forskellige oplevelser som muligt.

Du kan lide at kommunikere med andre, og faktisk kan du måske have svært ved at tie stille, når du skal. Sommetider antager det form af et skrivetalent eller en glæde ved bøger, hvad som helst der holder tankerne beskæftigede.

Du vil altid virke yngre, end du er, og endnu vigtigere, du vil altid være åben over for nye ideer og oplevelser.

til top

Solen i Skytten

Du elsker at more dig og nyder at lege. Du er meget livlig og energisk og har behov for at tilbringe meget tid udendørs for at kunne slippe energien løs. På grund af dit store behov for at føle dig fri kan du have svært ved at finde dig i de begrænsninger, som den voksne verden ønsker at påføre dig.

Du ønsker frihed til at blive venner med hvem som helst, og du tillader ikke andre at diktere, hvad du skal eller ikke skal på dette felt.

Du er meget videbegærlig og ønsker at kende svaret på hvert eneste spørgsmål, der dukker op. Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive interesseret i at finde ud af, hvordan universet fungerer i bredeste forstand.

Du er munter og positiv, og andre mennesker vil nyde at omgås dig.

til top

Solen i 7. hus

Du har det bedst sammen med andre, enten i forbindelse med et arbejde eller blot for at have det fornøjeligt. Du er i stand til at tilpasse dine egne behov efter en anden, således at I kommer til at udgøre et par, som arbejder bedre, end I ville gøre hver for sig.

Du er meget social, og du har tidligt i livet lært at komme godt ud af det med andre. Af den grund er du i stand til at hjælpe andre som mægler i en diskussion, fordi du kan se begge sider af kontroversen.

Nogle mennesker udfolder en anden side af det 7. hus. Du kan i virkeligheden have stor lyst til at skændes og slås med andre i stedet for at forsøge at komme godt ud af det med dem. Gør det ikke til en vane, for alle bliver i sidste instans trætte af at slås.

Du bør lære at blive mere selvstændig. Og også at undlade at indgå kompromisser, som kræver, at du opgiver noget væsentligt blot for at beholde en ven.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Du har et stort behov for at omgås intimt med andre mennesker. Mange med dette aspekt kan lide at indlede et skænderi og endda ende i klammeri, som om de udelukkende er i stand til at finde sig selv ved hjælp af konflikter med andre. Du bør vælge at kappes med andre på en mindre voldsom måde og alligevel lære dig selv at kende ud fra, hvordan du klarer dig over for andre.

Det er dog mere sandsynligt, at du vil foretrække at arbejde tæt sammen med et andet menneske i et partnerskab. Eftersom du udtrykker dig klarere, når du er sammen med andre, er du ualmindeligt social.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Stenbukken

Du holder dine følelser under kontrol, og til tider kan du have svært ved at få venner. Det skyldes, at du udtrykker dine følelser mere alvorligt end de fleste andre på din alder. Men sørg for at dine forhold ikke udelukkende er baserede på, hvad andre kan gøre for dig.

Du forkæler ikke dig selv, og du er ganske god til at styre dit begær. Du vil omhyggeligt planlægge, hvordan du kan udvise en vis nøjsomhed. Du har det bedst med at gøre alting med måde.

til top

Venus i 8. hus

Du nyder dine sanser, og du ønsker at opleve verden så levende og totalt som muligt. Du synes at lede efter de skjulte sider af tilværelsen, som fuldstændig vil kunne forvandle dit liv. Ofte vil du lede efter disse sider sammen med en anden, og det vil være intenst og meget følelsesladet.

Pas på at du ikke bliver for besiddende over for dine venner. Og du bør heller ikke vælge dine venner efter den gavn, du vil kunne få af deres venskab.

Som ung bør du begynde at tage vare på dit helbred ved ikke at spise eller drikke for meget og ved at få masser af fysisk motion.

til top

Mars i Stenbukken

Af et ungt menneske at være er du ganske ambitiøs, og du er villig til at arbejde meget hårdt for noget, som er virkeligt og betydningsfuldt for dig. Du er praktisk snarere end idealistisk, og du kan lide at arbejde for håndgribelige resultater. Du er ganske disciplineret af din alder og kan påtage dig et betydeligt ansvar.

Du kan være ret modig, men du er ikke villig til at slås for en sag, medmindre du ser meningen med den meget klart. Den eneste fare, som du bør forsøge at undgå, er en tendens til at måle menneskers værd i forhold til deres indtægt eller sociale prestige.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Bhagwan Shree Rajneesh [Adb] (mand)
født den 11. december 1931 lokaltid: 17:13
i Kutchwada, India U.T.: 11:43
77e23, 23n15 sid. tid: 22:09:26

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 18°28'31 i hus 7 direkte
Måne Stenbuk 15°14'21 i hus 8 direkte
Merkur Stenbuk 6°23'22 i hus 7 stationær (R)
Venus Stenbuk 12°09'59 i hus 8 direkte
Mars Stenbuk 1°01'42 i hus 7 direkte
Jupiter Løve 22°37'56 i hus 3 stationær (R)
Saturn Stenbuk 21°27'41 i hus 8 direkte
Uranus Vædder 15°31'29 i hus 11 retrograd
Neptun Jomfru 7°59'17 i hus 4 stationær (R)
Pluto Krebs 21°42'50 i hus 2 retrograd
Sand Måneknude Vædder 1°59'13 slutningen af hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 13°57'51
2.Hus Krebs 8°39'25
3.Hus Løve 2°59'02
Imum Coeli Jomfru 0°16'53
5.Hus Vægt 2°44'33
6.Hus Skorpion 9°00'23
Descendant Skytte 13°57'51
8.Hus Stenbuk 8°39'25
9.Hus Vandbærer 2°59'02
Medium Coeli Fisk 0°16'53
11.Hus Vædder 2°44'33
12.Hus Tyr 9°00'23

Større aspekter
Sol Trigon Jupiter 4°09
Sol Trigon Uranus 2°57
Sol Opposition Ascendant 4°31
Måne Konjunktion Venus 3°04
Måne Konjunktion Saturn 6°13
Måne Kvadrat Uranus 0°17
Måne Trigon Neptun 7°15
Måne Opposition Pluto 6°28
Måne Kvinkuns Ascendant 1°16
Merkur Konjunktion Venus 5°47
Merkur Konjunktion Mars 5°22
Merkur Trigon Neptun 1°36
Venus Kvadrat Uranus 3°22
Venus Trigon Neptun 4°11
Venus Kvinkuns Ascendant 1°48
Mars Sekstil Medium Coeli 0°45
Jupiter Kvinkuns Saturn 1°10
Saturn Kvadrat Uranus 5°56
Saturn Opposition Pluto 0°15
Uranus Sekstil Ascendant 1°34
Neptun Kvadrat Ascendant 5°59
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt