•    
  Actuele planetaire posities
  17-nov-2017, 21:33 UT/GMT
  Zon2543'43"19s11
  Maan198'30"12s42
  Mercurius1640'41"25s18
  Venus133'20"14s39
  Mars1629'13"5s28
  Jupiter819' 8"13s19
  Saturnus2618'40"22s26
  Uranus2524'12"r9n16
  Neptunus1128'19"r8s07
  Pluto1727'54"21s46
  Ware Knoop1859'41"r15n08
  Cheiron2427'29"r1n19
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Doris Chase Doane [Adb], geboren op 4 april 1913
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Doris Chases geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Doris Chase al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Haar belangstelling beperkt zich niet tot enkele deelgebieden. Het is daarom lastig om Doris Chase te "typeren" tot, bijvoorbeeld, primair een intellectueel kind, of een intuïtief kind, of een kind met veel fantasie, of haar te zien als iemand die uiterst emotioneel is, [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Doris Chases innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als er thuis een sfeer heerst die te aards en te nuchter is, is er grote kans dat zij crises gaat veroorzaken en scènes gaat maken, alleen maar om de dagelijkse dosis drama te krijgen die zij zo nodig heeft. Zij kan heel gekwetst en boos reageren als zij er van beschuldigd [...]

[..] Als zij ouder wordt lijkt zij soms wat afwezig, of kan zij slordig met van alles zijn, of heel veel tijd verdoen met dagdromen en rondhangen. Zij is ook in staat om als bij toverslag een beetje ziek te worden, waardoor zij thuis moet blijven van school, en zorgt gegarandeerd [...]

Verborgen trekjes

[..] Aan de ene kant zal zij geregeld haar sterke gevoel dat zij een "lotsbestemming" heeft overdrijven, door zich bijzonder theatraal te gedragen. Op hetzelfde moment zal zij op een indirecte manier echter laten zien dat zij van binnen bang is, omdat zij psychosomatische klachten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij heeft de neiging om een rookgordijn op te trekken: door zich emotioneel onverschillig te houden probeert zij haar buitengewoon grote kwetsbaarheid te beschermen. Het is mogelijk, dat zij bij vlagen heel melancholiek is, iets wat zij nogal een dramatisch accent kan geven, [...]

[..] Doris Chase heeft geen volmaakte moeder nodig, die zorgt dat alles altijd goed geregeld is, en ook geen moeder die het nooit moeilijk heeft gehad of die nooit fouten maakte. De dochter zoekt een soort vreemd-volwassen kameraadschap in die zin, dat haar moeder een voorbeeld [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst