•    
  Planetpositioner
  18-Okt-2017, 04:51 UT/GMT
  Sol250' 9"9s41
  Måne66'40"0n47
  Merkur124'59"11s52
  Venus441'27"0n27
  Mars276'48"2n13
  Jupiter139'14"11s05
  Saturn2324'57"22s15
  Uranus2635' 9"r9n42
  Neptun1148'16"r8s00
  Pluto1656'52"21s47
  Sand Månek.2224'11"r14n03
  Chiron2518'49"r1n46
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jean Pierre Coffe [Adb], født 24 Marts 1938
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Vædderen *Solen i 2. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 12. hus *Venus i Vædderen *Venus i 2. hus *Mars i Tyren *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 24 Marts 1938 kl. 3:00 i Luneville,.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Stenbuk, og din Måne står også i Stenbuk.

til top

Ascendanten i Stenbukken

Som det praktiske menneske du er, er du reserveret, men også ambitiøs. Du ønsker at udrette noget betydningsfuldt i denne verden, og du er villig til at arbejde for det.

Du har ikke nemt ved bare at slappe af og lege, og efterhånden som du bliver ældre, vil dette problem vokse.

Dine forældre er meget vigtige for dig, især din far, og et godt forhold til dem vil kalde det bedste frem i dig. Sært nok har mennesker med Ascendanten i Stenbukken ofte en god humoristisk sans, og faktisk er de i stand til at le ad sig selv.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 12. hus

Du er temmelig uvillig til at tale med andre om dine følelser, for du regner ikke med, at de vil kunne forstå dig, eller måske tror du, at de ikke vil tænke pænt om dig. Ofte føler du, at ingen bør se dit sande jeg, men det er ikke rigtigt.

Du har et stort behov for følelsesmæssig tryghed, men du fornemmer ofte, at du ikke vil få den. Men selvom du har svært ved at stole på andre mennesker rent følelsesmæssigt, så kan du godt lide at hjælpe andre. Måske foregiver du, at du i virkeligheden slet ikke er så gavmild og hjælpsom, men det er du faktisk.

Ofte vil denne placering betyde, at du holder af at dagdrømme og fantasere.

til top

Venus i Vædderen

Du er meget kærlig over for andre, men du hader at være bundet af nogen. Du er hverken genert eller reserveret, men udtrykker frit dine kærlige følelser, og du har brug for at være fri til at elske, hvem du måtte vælge. Du er uvillig til at bøje af for din partner, fordi du altid ønsker tingene på din måde. Dette kan blive et problem i dine venskaber. Men nu er tiden inde til, at du kan lære at give og at indgå kompromis med venner, familiemedlemmer og andre mennesker.

Mennesker vil som regel kunne lide dig, fordi du er dig selv, ikke fordi du er charmerende. Du ved, hvad du ønsker, og du er villig til at gå efter det.

til top

Venus i 2. hus

Du elsker at eje smukke ting og at være omgivet af komfort og luksus. Følgelig vil pengene løbe hurtigt gennem fingrene på dig, for når du ser noget, du ønsker dig, så køber du det.

Positivt set vil du, hvis du lærer at udvise god smag og forstandighed, kun købe ting, som er deres pris værd.

Prøv at lade være med at give efter for hvert eneste begær og lune.

til top

Mars i Tyren

Du arbejder omhyggeligt og temmelig langsomt, men dine resultater er næsten altid gode, fordi din grundighed opvejer manglen på hurtighed. Du er også ganske stædig og vil modsætte dig alle bestræbelser på at få dig til at sætte tempoet op.

Du har en stærk trang til at eje ting, og dine ejendele er meget vigtige for dig. Hvis du beslutter, at du ønsker dig noget, vil du arbejde meget hårdt for at opnå det.

Du kan have problemer med jalousi og have tendens til at være meget besiddende over for mennesker, som du holder af. Du er nødt til at tillade dine venner en vis uafhængighed, ellers vil du miste dem.

Vrede kan være et problem for dig, fordi du har svært ved at udtrykke den, inden den hober sig op i en sådan grad, at du mister besindelsen. Problemet er, at andre mennesker måske vil prøve at udnytte din tilsyneladende tålmodighed uden at indse, at du virkelig er vred. Det er op til dig at lade dem vide, hvad du føler.

til top

Mars i 3. hus

Du har et meget aggressivt intellekt, så du kan lide at debattere og diskutere med folk, sædvanligvis dog ikke i form af alvorlige stridigheder, men som en venlig diskussion.

Heldigvis arbejder dit intellekt ret hurtigt, og du har masser af mental energi. Men mist nu ikke din nysgerrighed efter svarene, fordi du koncentrerer al din energi om at vinde diskussionen.

Når du taler med andre, bør du være omhyggelig med, hvordan du siger tingene, for du har tendens til at være påståelig, også selvom der slet ikke er noget at slås om.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jean Pierre Coffe [Adb] (mand)
født den 24. marts 1938 lokaltid: 3:00
i Luneville, France U.T.: 03:00
6e30, 48n36 sid. tid: 15:29:44

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 2°49'20 i hus 2 direkte
Måne Stenbuk 3°40'46 i hus 12 direkte
Merkur Vædder 17°32'02 i hus 2 direkte
Venus Vædder 14°35'13 i hus 2 direkte
Mars Tyr 8°28'04 i hus 3 direkte
Jupiter Vandbærer 21°30'59 i hus 1 direkte
Saturn Vædder 7°18'51 i hus 2 direkte
Uranus Tyr 11°25'07 i hus 3 direkte
Neptun Jomfru 19°25'17 i hus 8 retrograd
Pluto Krebs 27°55'00 i hus 7 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 28°31'36 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 24°20'50
2.Hus Fisk 17°47'10
3.Hus Vædder 28°43'11
Imum Coeli Tyr 24°47'27
5.Hus Tvilling 14°24'07
6.Hus Krebs 2°34'57
Descendant Krebs 24°20'50
8.Hus Jomfru 17°47'10
9.Hus Vægt 28°43'11
Medium Coeli Skorpion 24°47'27
11.Hus Skytte 14°24'07
12.Hus Stenbuk 2°34'57

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 0°51
Sol Konjunktion Saturn 4°30
Sol Trigon Pluto 4°54
Måne Trigon Mars 4°47
Måne Kvadrat Saturn 3°38
Måne Trigon Uranus 7°44
Merkur Konjunktion Venus 2°57
Merkur Sekstil Jupiter 3°59
Merkur Kvinkuns Neptun 1°53
Mars Konjunktion Uranus 2°57
Jupiter Kvinkuns Neptun 2°06
Jupiter Kvadrat Medium Coeli 3°16
Neptun Trigon Ascendant 4°56
Neptun Sekstil Medium Coeli 5°22
Pluto Opposition Ascendant 3°34
Pluto Trigon Medium Coeli 3°08
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt