•    
  Actuele planetaire posities
  20-sep-2017, 16:14 UT/GMT
  Zon2753'19"0n50
  Maan322'57"1n41
  Mercurius1318'19"8n06
  Venus045'43"12n05
  Mars941'43"9n01
  Jupiter2549'30"9s00
  Saturnus2144' 1"22s05
  Uranus2738'25"r10n04
  Neptunus1225'57"r7s46
  Pluto1652'14"r21s45
  Ware Knoop2354'52"r13n33
  Cheiron2629'41"r2n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor C-Section 15186 [Adb], geboren op 12 september 1988
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introductie

Zon in Maagd, Maan in Weegschaal *Ascendant in Ram, Mars in het Eerste Huis *Venus in het Vijfde Huis *Zon in het Zesde Huis *Maan in het Zevende Huis *Maan oppositie Ascendant *Saturnus in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 12 september 1988 om 20:04 in Athens,.

Uw zonneteken is Maagd. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat in Weegschaal.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Maagd, Maan in Weegschaal

Zowel innerlijk als uiterlijk bent u rustig, meegaand, praktisch en nuchter. U bent in wezen een bescheiden, harde werker. Onbewust bent u bang om de leiding te nemen in een gezelschap. U geeft de voorkeur aan een ondergeschikte rol. U hebt een scherp oog voor detail, wat u een nauwkeurige kracht maakt. De buitenwereld ziet vooral uw Weegschaalkwaliteiten. Mensen vinden u vriendschappelijk en meegaand. Wanneer u van iemand houdt is dat als een weerspiegelend compliment naar uzelf. Het gaat u niet om diepe emoties bevredigen. U bent over het algemeen zeer diplomatiek en tactisch in de omgang. U werkt liever in omstandigheden die om pientere, beschaafde kwaliteiten vragen dan om fysieke kracht. U kunt een uitstekend diplomaat of contactpersoon zijn.

U neigt enigszins naar tweestrijd en besluiteloosheid. U kunt maar moeilijk nee zeggen en krijgt vaak spijt van beslissingen. U doet heel erg uw best om het anderen naar de zin te maken, maar dat lukt niet altijd door uw eigen zenuwen. De sleutel tot meer balans in uzelf schuilt in afstemming tussen uw ware, intellectuele aard en de meer sociaal georiënteerde kant van uw persoonlijkheid.

naar boven

Ascendant in Ram, Mars in het Eerste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Ram aan de horizon. De heerser Mars staat in het eerste huis.

Ram is het eerste teken van de dierenriem en mensen met Ram als ascendant willen ook graag letterlijk voorop lopen in alles wat ze doen en waarbij ze betrokken raken. Dit hoofdteken maakt u zeer actief en ondernemend. U durft impulsief, moedig en stoer te zijn en hoopt daardoor erkenning uit de buitenwereld te krijgen.

Over het algemeen krijgt u met veel ups en downs en veranderingen te maken, dat sluit psychologisch aan bij uw temperament. Of u succesvol bent in uw leven hangt ondermeer af van de kansen die u krijgt om uw aangeboren kwaliteiten te ontwikkelen. Leert u uw minder positieve trekjes bij te stellen, zoals roekeloosheid en geen oog voor de emoties en mening van anderen, dan zult u minder weerstand ervaren uit uw omgeving.

Door per huis de analyse van astrologische aspecten die hier volgt te bestuderen, krijgt u bevestiging of ontkenning van bepaalde mogelijkheden. Ram geeft de mensen die door dit teken worden beïnvloed interesse voor de buitenwereld en werk in de openbaarheid. U kunt succesvol zijn (of tenminste proberen om dat te zijn) in werk of activiteiten die te maken hebben met ideeën lanceren of actief strijd leveren. Ook loopt u warm voor projecten die op een of andere manier met nieuwe concepten of origineel werk te maken hebben en waarin u de leiding kunt nemen. Het kan een probleem zijn dat uw voorkeur voor het nieuwe in projecten zo sterk is dat u oude concepten en voormalige bijdragen, die wel degelijk van nut kunnen zijn om uw doel te bereiken, negeert of zelfs ontkracht. Omdat u impulsief en direct bent en een hekel hebt aan dubieuze ondernemingen zult u vele interessante vriendschappen aantrekken, maar ook grote vijanden maken.<0} Uw leven is kleurrijk door uw passie en enthousiasme. Seksueel gezien bent u snel, agressief en duidelijk. U bent dol op vertier en geniet met een heldere, open en sprankelende blik.

naar boven

Venus in het Vijfde Huis

Venus staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Allereerst geeft dit een rijk, intens, creatief en plezierig liefdesleven aan dat heel bevorderlijk is voor uw psychische toestand. We mogen stellen dat u bevoorrecht bent in de liefde en ook in creatief opzicht zeer getalenteerd en succesvol. Venus geeft hier de aanleg om helemaal op te gaan in romantische en emotionele aangelegenheden, maar het veroorzaakt ook kwetsbaarheid, inconsequent gedrag en passiviteit. U bent in staat om intens toegewijd lief te hebben, maar u hebt ook de neiging uw interesse te verliezen na een tijdje. Het is goed als u zich leert beheersen op dit gebied.

naar boven

Zon in het Zesde Huis

De Zon staat in het zesde huis van uw geboortehoroscoop. Deze stand geeft aan dat u sterk gericht bent op uw werk en de taken en verplichtingen van het dagelijks leven. Over het algemeen bent u behept met de vervulling van uw professionele verantwoordelijkheden. U bent graag nuttig bezig. Wat gezondheid betreft is dit, astrologisch gezien, geen ideale stand. De vitale energie van de Zon komt hier niet goed uit de verf en kan u soms een gebrek aan fysieke kracht geven. Maar daardoor bent u, hoe dan ook, zeer gespitst op uw gezondheid en dat is weer positief en geeft u wellicht expertise op dit vlak. Op de werkvloer bent u waardig, krachtig en hulpvaardig en wellicht enigszins dominant naar ondergeschikten.

U bent heel trots op alles wat u in uw werk bereikt.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

De Maan staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop.

U krijgt al vroeg in uw leven te maken met veranderlijke, opwindende relaties. Tenzij andere gegevens dit bijstellen, zal uw partner wisselvallig en grillig zijn op affectief gebied. Zorgzaamheid en emoties zullen een grote rol spelen tussen u beide.

Het kan ook zijn dat u in uw relaties heel veel kanten van uw persoonlijkheid aan bod komen, maar dat u in intieme situaties haast nooit uw ware aard laat zien. Uw relatie roept sterk uw koesterende kanten op, of u kiest voor iemand die zulke eigenschappen vertoont.

naar boven

Maan oppositie Ascendant

De Maan in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u instinctief probeert om emotioneel betrokken te raken bij anderen. Onbewust is het belangrijk voor u dat anderen u constant nodig hebben. U hebt een grote vriendenkring die u op handen draagt, want u bent zorgzaam en vriendelijk van aard. Toch is het moeilijk voor u om intieme, blijvende relaties aan te gaan omdat u nooit helemaal zeker bent of u die verantwoordelijkheid wel aankunt.

U wilt geliefd zijn en dat speelt voortdurend een rol. U hebt een hekel aan alleen zijn en professioneel gezien zou het goed zijn als u contact hebt met publiek.

Het is belangrijk dat u op eigen benen leert staan en uzelf veilig voelt in uw onafhankelijkheid. U houdt stevig vast aan de hoop dat al uw dromen zullen uitkomen.

naar boven

Saturnus in het Negende Huis

Saturnus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u weerstand voelt tegen nieuwe ontwikkelingen en groei, wat u overdreven voorzichtig maakt in de planning van belangrijke zaken.

Praktisch gezien bent u zeer serieus en overdenkt u alles grondig, maar u hebt geen hoge dunk van uw eigen intelligente mogelijkheden. U hebt als het ware faalangst als het gaat om studeren of uw grenzen verleggen. Probeer uw angsten te overwinnen en zie uitdaging in uw ontwikkeling en kansen, anders loopt u het gevaar depressief te worden.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor C-Section 15186 [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 12 september 1988 kloktijd: 20:04
in Athens, Greece U.T: 17:04
23e43, 37n58 sterrentijd: 18:06:32

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Maagd 20°08'26 in huis 6 direct
Maan Weegschaal 6°31'29 in huis 7 direct
Mercurius Weegschaal 16°29'51 in huis 7 direct
Venus Leeuw 5°34'50 in huis 5 direct
Mars Ram 9°27'29 in huis 1 retrograde
Jupiter Tweelingen 5°53'47 in huis 2 direct
Saturnus Boogschutter 26°04'23 in huis 9 direct
Uranus Boogschutter 27°04'00 in huis 9 direct
Neptunus Steenbok 7°25'48 in huis 10 retrograde
Pluto Schorpioen 10°34'43 eind van huis 7 direct
Maanskn.(t) Vissen 14°06'06 in huis 12 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 2°41'30
2de huis Stier 12°27'28
3de huis Tweelingen 9°23'44
Imum Coeli Kreeft 1°29'58
5de huis Kreeft 23°50'24
6de huis Leeuw 21°36'22
Descendant Weegschaal 2°41'30
8ste huis Schorpioen 12°27'28
9de huis Boogschutter 9°23'44
Medium Coeli Steenbok 1°29'58
11de huis Steenbok 23°50'24
12de huis Waterman 21°36'22

Majeure aspecten
Zon Vierkant Saturnus 5°56
Zon Vierkant Uranus 6°56
Maan Sextiel Venus 0°57
Maan Oppositie Mars 2°56
Maan Driehoek Jupiter 0°38
Maan Vierkant Neptunus 0°54
Maan Oppositie Ascendant 3°50
Venus Driehoek Mars 3°53
Venus Sextiel Jupiter 0°19
Venus Inconjunct Neptunus 1°51
Venus Vierkant Pluto 5°00
Venus Driehoek Ascendant 2°53
Mars Sextiel Jupiter 3°34
Mars Vierkant Neptunus 2°02
Mars Inconjunct Pluto 1°07
Jupiter Inconjunct Neptunus 1°32
Jupiter Sextiel Ascendant 3°12
Saturnus Conjunct Uranus 1°00
Uranus Vierkant Ascendant 5°38
Neptunus Sextiel Pluto 3°09
Neptunus Vierkant Ascendant 4°44
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst