•    
  Actuele planetaire posities
  23-okt-2017, 23:43 UT/GMT
  Zon045'30"11s44
  Maan1753'57"18s23
  Mercurius1038'25"15s32
  Venus1153'30"3s17
  Mars046'10"0n45
  Jupiter254'51"11s31
  Saturnus2353'31"22s17
  Uranus2620'58"r9n37
  Neptunus1142'23"r8s02
  Pluto170'43"21s47
  Ware Knoop2120'25"r14n23
  Cheiron256'10"r1n40
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Papus [Adb], geboren op 13 juli 1865
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Papus' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Papus al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Het is belangrijk om vast te stellen dat hij niet echt onhandelbaar is, maar dat het zijn manier is om te laten zien dat hij meer tijd dan andere kinderen nodig heeft om de grenzen die de realiteit stelt te accepteren. Het kost hem moeite om zijn uiterst rijke innerlijke

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Papus' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij kan heel gekwetst en boos reageren als hij er van beschuldigd wordt dat hij gek doet, of dat hij zich veel te veel laat "meeslepen" door zijn verbeelding. Dat is ook zo als hem voortdurend gevraagd wordt om zijn fantasieën uit te leggen en er een goede reden voor te [...]

[..] Af en toe lijkt hij wel eens arrogant, bijvoorbeeld in een bepaalde pose of in de zelfverheerlijking die zichtbaar wordt als hij totaal opgaat in het uitacteren van een van zijn mythische heldenrollen. Soms gebruikt hij bepaalde voorwerpen of kledingstukken als hulpmiddel [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij heeft de neiging om het gewone leven van alledag te mengen met zowel sombere als vrolijke fantasieën, en kan soms vreselijke angsten, die een mythische achtergrond hebben, projecteren in heel gewone gebeurtenissen en voorwerpen. Dat is de reden, dat zijn nachtmerries [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hoewel hij niet overbeschermd hoeft te worden en ook niet in de watten gelegd hoeft te worden, mag hij niet blootgesteld worden aan snijdende kritiek of aan allerlei vernederende terechtwijzingen. Want hoewel hij voor de meeste menselijke zwakheden wel begrip kan opbrengen, [...]

[..] De behoefte dat zijn vader voor een solide structuur zorgt komt, zolang Papus nog erg jong is, vermoedelijk op een heel concrete manier naar voren ­ hij wil er op kunnen vertrouwen dat zijn vader regelmatig fysiek aanwezig is. Vaderlijk gezag zal hem het gevoel van veiligheid [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst