•    
  Planetpositioner
  11-Dec-2017, 09:44 UT/GMT
  Sol1932'12"23s01
  Måne232'32"2n21
  Merkur2330'43"r22s05
  Venus1236'14"21s58
  Mars116'32"10s58
  Jupiter139'32"14s49
  Saturn2857'53"22s31
  Uranus2446'47"r9n03
  Neptun1134' 1"8s04
  Pluto186'32"21s44
  Sand Månek.1652'39"r15n46
  Chiron2419'59"1n10
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Luiz Pacheco [Adb], født 7 Maj 1925
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Vægten *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 1. hus *Solen i 3. hus *Venus i 3. hus *Neptun i opposition til Ascendanten *Månen i 8. hus *Saturn i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 7 Maj 1925 kl. 1:40 i Lisbon,.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står i Vægt.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Vægten

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Vægten. Indvendigt besidder du tilstrækkelig selvtillid og karakterstyrke til at forfølge og sikre dig de mål, som du sætter dig. Andre kan imidlertid opleve dig som et elskværdigt og kærligt menneske og mistænker dig ikke for at have latente ambitioner.

Din skæbne vil være tæt forbundet med din tilknytning til andre mennesker, som vil få indflydelse på din personlighed. Dit psykiske fundament er ikke desto mindre solidt og tyder ikke på, at du er nem at bringe til at vakle. Dine medfødte impulser betyder, at du kun vil være modtagelig for konkrete og veldefinerede ideer.

Du er sædvanligvis generøs og frisindet, men kan også have tendens til sparsommelighed og en vis optagethed af økonomiske emner.

Nøglen til en større personlig helstøbthed ligger i en afbalancering af din stærke, indre karakter i forhold til dine specifikke, personlige roller.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 1. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 1. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Du nærer en intens interesse for alle usædvanlige, okkulte og metafysiske emner. Du er altid humanistisk indstillet og besidder den rette genialitet og evne til at kunne se fremtiden klarere end andre. Uranus kan gøre dig tilbøjelig til at deltage i bevægelser, som er forbundet med sociale eller uddannelsesmæssige reformer. Dit liv vil være fuldt af op- og nedture i en søgen efter intellektuel frihed og frisættelse af de spontane og kreative impulser.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Neptun i opposition til Ascendanten

Neptuns opposition til Ascendanten viser, at du bliver kraftigt påvirket af de mennesker, du omgås.

Dine meninger om de mennesker, du har med at gøre, er alt for idealistiske, og du bliver såret, når de skuffer dig.

Når du frivilligt forsøger at hjælpe andre, bør du beskytte dig selv. Tilbyd kun din hjælp, hvis du positivt ved, at den anden har brug for din hjælp. Når du er alene, kan du føle dig hjælpeløs, så derfor søger du efter opgaver, som du kan udføre for andre.

Da du er fantasifuld og kreativt inspireret i dit selvudtryk, bør du rette dine evner mod skribentvirksomhed, musik eller kunst.

Du er afhængig af, at andre forsyner dig med de muligheder, som du behøver for at tjene til dagen og vejen. Fordi du føler, at du ikke fortjener at være lykkelig og tilfreds, kan du lægge alt for stor vægt på dine negative egenskaber. Men du er mere elsket, end du er klar over, og dine venner er dybt bekymrede for din velfærd. Søg deres råd, før du binder dig til noget eller nogen, så du ikke senere kommer til at fortryde det.

til top

Månen i 8. hus

Månen stod i dit 8. hus ved fødslen. Da Månen giver en evne til intens sanseoplevelse, vil du kunne opleve, at din interesse gradvist vækkes for seksuelle forhold, overnaturlig og spiritistisk forskning og mentale grublerier over forestillingen om, at der måske findes et liv efter døden.

På et tidspunkt i dit liv vil du få mulighed for at arve fra kvindeligt hold eller fra din mors side af familien.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Luiz Pacheco [Adb] (mand)
født den 7. maj 1925 lokaltid: 1:40
i Lisbon, Portugal U.T.: 01:40
9w08, 38n43 sid. tid: 16:01:01

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 15°58'56 i hus 3 direkte
Måne Vægt 26°05'44 i hus 8 direkte
Merkur Vædder 22°57'13 i hus 2 direkte
Venus Tyr 19°24'38 i hus 3 direkte
Mars Tvilling 28°10'17 i hus 5 direkte
Jupiter Stenbuk 22°29'56 i hus 12 stationær (R)
Saturn Skorpion 10°37'20 i hus 9 retrograd
Uranus Fisk 24°18'51 i hus 1 direkte
Neptun Løve 19°48'06 i hus 7 direkte
Pluto Krebs 11°44'55 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Løve 8°32'56 i hus 6 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 13°54'16
2.Hus Vædder 0°21'30
3.Hus Tyr 6°18'44
Imum Coeli Tvilling 2°19'56
5.Hus Tvilling 24°02'51
6.Hus Krebs 15°58'30
Descendant Løve 13°54'16
8.Hus Vægt 0°21'30
9.Hus Skorpion 6°18'44
Medium Coeli Skytte 2°19'56
11.Hus Skytte 24°02'51
12.Hus Stenbuk 15°58'30

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 3°26
Sol Trigon Jupiter 6°31
Sol Opposition Saturn 5°22
Sol Kvadrat Neptun 3°49
Sol Sekstil Pluto 4°14
Sol Kvadrat Ascendant 2°05
Måne Opposition Merkur 3°09
Måne Trigon Mars 2°05
Måne Kvadrat Jupiter 3°36
Måne Kvinkuns Uranus 1°47
Måne Sekstil Neptun 6°18
Merkur Sekstil Mars 5°13
Merkur Kvadrat Jupiter 0°27
Merkur Trigon Neptun 3°09
Venus Trigon Jupiter 3°05
Venus Sekstil Uranus 4°54
Venus Kvadrat Neptun 0°23
Venus Kvadrat Ascendant 5°30
Mars Kvadrat Uranus 3°51
Jupiter Sekstil Uranus 1°49
Jupiter Kvinkuns Neptun 2°42
Saturn Trigon Pluto 1°08
Saturn Kvadrat Ascendant 3°17
Neptun Opposition Ascendant 5°54
Pluto Kvinkuns Ascendant 2°09
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt