•    
  Actuele planetaire posities
  23-jun-2017, 02:24 UT/GMT
  Zon149'46"23n25
  Maan1729'15"18n08
  Mercurius341'27"24n40
  Venus179'28"14n20
  Mars129'56"23n51
  Jupiter1329'11"4s05
  Saturnus2356'33"r21s57
  Uranus2751' 7"10n11
  Neptunus1415'10"r7s02
  Pluto1832'24"r21s22
  Ware Knoop2535' 6"r12n59
  Cheiron2850' 7"3n06
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Birth Defect: Heart 36394 [Adb], geboren op 22 april 1999
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Birth Defect: Heart 36394s geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Birth Defect: Heart 36394 al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Prinsen zijn edelmoedig en prinsessen zijn beminnelijk, en Birth Defect: Heart 36394 probeert steeds om beide eigenschappen tegelijkertijd in zich te verenigen. Dit sterke gevoel voor rechtschapenheid maakt dat hij altijd positief reageert als anderen hun best doen om eerlijk [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Birth Defect: Heart 36394s innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het meest eenvoudige speelgoed schenkt hem al voldoening, en als hij wat ouder wordt kan de pracht van de natuur, het plezier dat een huisdier geeft, of de verrukking van een zonnige zomerse dag maken dat hij onmiddellijk zijn zeldzame talent gebruikt om van het actuele [...]

[..] Zijn ouders doen er goed aan hem bewust aan te moedigen om ook eens een beetje om zichzelf te lachen, zonder dat ze de spot met hem drijven of zijn sterke emoties ontkennen. Maar Birth Defect: Heart 36394 kan ook uiterst loyaal zijn, en dat op een manier zoals weinig andere [...]

Verborgen trekjes

[..] Diep van binnen is hij een romanticus, iets wat hij ­ uit trots en uit zijn wens om altijd als eerste en als de beste uit de bus te komen ­ al heel vroeg kan proberen weg te stoppen. Hij heeft zijn eigen geheime droomwereld, waarin hij zich kan terugtrekken als hij het ergens [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Toch steken daar geen kwade bedoelingen achter. Als hij woedend of teleurgesteld is zal hij dat ongetwijfeld op een of andere manier laten blijken, en hij is ook een echte volhouder als het er om gaat de bestaande oppositie uit de weg te ruimen. Maar hij zal waarschijnlijk [...]

[..] Omdat Birth Defect: Heart 36394 zijn vader ziet als sterk en krachtig ­ daargelaten of deze feitelijk aan dat beeld voldoet ­ moet hij onvermijdelijk het vaderlijk gezag tarten, wil hij zijn eigen kracht kunnen ontdekken, die zich ontwikkelt. Birth Defect: Heart 36394 zoekt [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst