•    
  Planetpositioner
  17-Okt-2017, 17:33 UT/GMT
  Sol2432' 6"9s30
  Måne2958'57"2n51
  Merkur039' 3"11s33
  Venus46'20"0n14
  Mars2648'56"2n20
  Jupiter133' 5"11s03
  Saturn2322'44"22s15
  Uranus2636'18"r9n42
  Neptun1148'47"r8s00
  Pluto1656'36"21s47
  Sand Månek.2227'38"r14n01
  Chiron2519'53"r1n46
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Eduard Zeller [Adb], født 22 Januar 1814
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Vandbæreren *Solen i 2. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 2. hus *Venus i Fiskene *Venus i 3. hus *Mars i Vædderen *Mars i 4. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 22 Januar 1814 kl. 4:00 i Kleinbottwar,.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Vandbærer.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Skytten

For dig udgør kærligheden en mulighed for uendelig morskab, munterhed og fornøjelse, som skal tages med gavmild hjælp og veloplagthed.

Det er ikke så meget kærlighedens metode eller teknik, der tænder dig, men mere den simple glæde ved den gensidige udveksling med partneren.

Husk, du har sikkert en langt større udholdenhed end de fleste andre, så du kan uden at vide det komme til at trætte din partner med din overflod af energi. Find ud af, præcist hvad din partner kan lide og ikke kan lide, således at du ikke utilsigtet forvilder dig ind på forbudt territorium.

til top

Solen i Vandbæreren

Du er en meget forstående kæreste med en særlig evne til at hjælpe, når din partner har følelsesmæssige vanskeligheder.

Du vil kunne nyde en rig mangfoldighed af seksuelle oplevelser, og hvis du begrænser dig til én partner, skal vedkommende kunne nyde elskovsakten som et bestandigt skiftende eventyr, uanset hvor dyb kærligheden mellem jer måtte være.

Du er ikke typen, som lader sig binde intellektuelt eller følelsesmæssigt, så du bør have en partner, som kan respektere din frihed.

For at opnå den form for udveksling, som du ønsker, skal du have kontakt med din partner på mange niveauer, så et nært forhold vil udvikle sig langsomt.

Selvom du finder sex naturligt tilfredsstillende i sig selv, er du fuldkommen i stand til at fortsætte et forhold uden seksuel kontakt overhovedet.

til top

Solen i 2. hus

Din kærlighedsstil er meget konkret, og du gør dit yderste for at give din kæreste håndgribelige beviser på din hengivenhed.

De egenskaber, som du værdsætter højest hos en kæreste, er trofasthed og loyalitet, egenskaber som du også selv er yderst villig til at demonstrere, når du har valgt den person, som du føler er den rette for dig.

Du er relativt længe om at falde til ro i et forhold. Men når først det er sket, er du et forbillede på standhaftighed.

Uanset skæbnens sving og drejninger kan din udholdenhed trække et forhold gennem de mest vanskelige perioder for at nå det mål, du værdsætter mest - en solid, varig forening af to sjæle.

til top

Månen i Vandbæreren

Selvom dit temperament er ret balanceret, så indeholder det potentialet til en ubegrænset mangfoldighed af reaktioner i forholdet til en kæreste. I hver eneste situation er du ægte kreativ og lydhør, en jævnbyrdig partner med hensyn til den følelsesmæssige og seksuelle opfindsomhed i forholdet.

Du foretrækker en partner, som er en udfordring, frem for en der tilbyder nogle færdigsyede rammer for forholdet.

En kæreste, som er verbalt kvik, vil være ideel for dig. Du vil blive lykkeligst i et forhold, som har masser af tid til at udvikle sig. I hjertets anliggender er tiden på din side.

til top

Månen i 2. hus

Et godt fysisk helbred og økonomisk velstand er nødvendigt for din følelsesmæssige tryghed, og du vil næppe kunne blive lykkelig i et forhold, der lider under mangel på penge, uanset hvor romantisk det ellers måtte være.

Du er muligvis meget krævende vedrørende gaver eller kærlighedstegn fra din partner som et middel til at mildne problemerne mellem jer. Selvom det er fuldkommen legitimt at skatte kærlighedens gaver for deres følelsesmæssige værdi, kan det også være farligt, fordi I vil kunne springe over nogle problemer, hvis årsag ligger et andet sted.

Dit grundlæggende ønske om ærlighed og integritet i et forhold bør dog kunne føre dig uden om denne forhindring, for du er styret af nogle stærke grundværdier.

til top

Venus i Fiskene

Du nyder mest opmærksomheden fra en kæreste, som giver det ypperste i forbindelse med kærlighed og hengivenhed og ikke holder noget som helst tilbage for dig.

Du værdsætter en kæreste, som intuitivt kan lodde dine følelser og opfatte dine mest intime ønsker uden at skulle spørge. Men det er temmelig meget at forvente af et menneske hele tiden, så prøv at møde din partner på halvvejen og hjælp ham eller hende med at komme til at kende dig virkelig godt.

Din seksualitet kan blive iblandet religiøse følelser og kan i den situation helt unddrage sig fysisk manifestation i en periode. For at kunne gøre dette med succes kræves der en betydelig selvbevidsthed; der skal stor styrke og målrettethed til for at få de fysiske abstinenser til at give bonus spirituelt og ikke blot ende i frustrationer.

til top

Venus i 3. hus

Kærlige ord og en verbalt hengiven kæreste kan være særlig vigtigt for dig. Komplimenter og søde ord hvisket i øret, samt samtale under samlejet udgør for dig et særligt område for seksuel nydelse.

Du bør finde en kæreste, som har et lige så stort kendskab til sex og er villig til at gøre god brug af sin viden. Din partner bør være ret kommunikerende og villig til at drøfte kærlighedsakten med dig.

til top

Mars i Vædderen

Selvom du muligvis ikke er specielt fremfusende i din sociale adfærd, er du sædvanligvis den, der tager initiativet, når det gælder fysisk kærlighed.

Du er spontan og ivrig, og du kan godt lide at deltage aktivt i elskovslegen. Men midt i al din iver skal du passe på, at du ikke lader dig rive med og efterlader din partner følelsesmæssigt på et tidligere stadium i kærlighedsakten. Det er din opgave at lære tilbageholdenhed og vedholdenhed.

Lad ikke din impulsivitet få dig til at binde dig for tidligt eller handle overilet ud fra enten kærlighed eller vrede.

til top

Mars i 4. hus

Du har tendens til at være en omsorgsfuld og hensynsfuld elsker, som skaber en altomfattende seksuel oplevelse for din partner. Du er i stand til at overføre en vis intimitet og tryghed i elskovsakten, som kun få andre kan præstere.

For at styrke denne evne bør du udfolde din kærlighed i nogle relativt beskyttede og velkendte omgivelser, som komplementerer din stil.

Selvom din seksuelle teknik måske er temmelig basal, så ejer din måde at elske på betydelig styrke, og din partner vil altid kunne stole på dig i en vanskelig situation. Du vil blive lykkeligst sammen med en kæreste, der opfatter dig som en slags forældrefigur, selvom det retfærdigvis bør siges, at det nok ville være uklogt.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Eduard Zeller [Adb] (mand)
født den 22. januar 1814 lokaltid: 4:00
i Kleinbottwar, Germany U.T.: 03:22:52
9e17, 48n59 sid. tid: 12:03:24

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 1°33'12 i hus 2 direkte
Måne Vandbærer 7°37'51 i hus 2 direkte
Merkur Stenbuk 14°16'43 i hus 2 direkte
Venus Fisk 16°32'13 i hus 3 direkte
Mars Vædder 14°41'39 i hus 4 direkte
Jupiter Jomfru 9°00'15 i hus 9 retrograd
Saturn Stenbuk 22°50'22 i hus 2 direkte
Uranus Skytte 1°34'15 i hus 12 direkte
Neptun Skytte 16°51'46 i hus 1 direkte
Pluto Fisk 19°01'34 i hus 3 direkte
Sand Måneknude Løve 1°15'07 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 6°02'59
2.Hus Stenbuk 10°24'21
3.Hus Vandbærer 23°00'40
Imum Coeli Vædder 0°55'34
5.Hus Vædder 28°34'51
6.Hus Tyr 19°07'17
Descendant Tvilling 6°02'59
8.Hus Krebs 10°24'21
9.Hus Løve 23°00'40
Medium Coeli Vægt 0°55'34
11.Hus Vægt 28°34'51
12.Hus Skorpion 19°07'17

Større aspekter
Sol Konjunktion Måne 6°05
Sol Sekstil Uranus 0°01
Sol Sekstil Ascendant 4°30
Måne Sekstil Mars 7°04
Måne Kvinkuns Jupiter 1°22
Måne Sekstil Uranus 6°04
Måne Sekstil Ascendant 1°35
Merkur Sekstil Venus 2°16
Merkur Kvadrat Mars 0°25
Merkur Trigon Jupiter 5°16
Merkur Sekstil Pluto 4°45
Venus Kvadrat Neptun 0°20
Venus Konjunktion Pluto 2°29
Mars Trigon Neptun 2°10
Jupiter Kvadrat Ascendant 2°57
Saturn Sekstil Pluto 3°49
Uranus Konjunktion Ascendant 4°29
Neptun Kvadrat Pluto 2°10
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt