•    
  Actuele planetaire posities
  21-jul-2017, 00:12 UT/GMT
  Zon2826'45"20n28
  Maan253'10"18n51
  Mercurius2350'34"13n54
  Venus1751'34"20n48
  Mars019'10"21n08
  Jupiter1538'26"5s01
  Saturnus228'54"r21s55
  Uranus2827'17"10n23
  Neptunus1357'25"r7s10
  Pluto1751'47"r21s30
  Ware Knoop2424' 9"r13n23
  Cheiron2841'50"r3n07
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Mario Nardone [Adb], geboren op 8 mei 1915
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introductie
Ascendant Boogschutter *Zon in Stier *Zon in het Vijfde Huis *Maan in Vissen *Maan in het Derde Huis *Venus in Ram *Venus in het Vierde Huis *Mars in Ram *Mars in het Vierde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 8 mei 1915 om 21:30 in Avellino, Italy.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Boogschutter en uw Maan staat in Vissen.

Aanduidingen voor een partner zijn in de tekst gericht op een relatie met een vrouw. Uitleg

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Boogschutter

De liefde is voor u uitzicht op eindeloos plezier, sport en spel, waarvan u met volle teugen en vol passie geniet.

Het is niet de manier van liefhebben of de techniek die u opwindt, maar het delen van pure vreugde met uw partner en wederzijds ervaren.

Vergeet niet dat u veel meer uithoudingsvermogen hebt dan de meeste mensen. U kunt uw partner onopzettelijk uitputten met uw overdadige energie. Zoek uit wat uw geliefde al dan niet prettig vindt, zodat u niet onbedoeld op verboden terrein belandt.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

naar boven

Zon in het Vijfde Huis

Voor u is de liefde bedrijven een positieve, vrolijke vorm van ontspanning.

Uw liefdesleven is niet echt sterk gescheiden van de rest van uw activiteiten en vaak ontleent u evenveel plezier aan seks als aan andere vormen van recreatie en sociale contacten.

Wilt u het beste halen uit uw persoonlijke en seksuele creativiteit, dan zou uw geliefde net zo vrijgevochten moeten zijn als u. Zolang u uzelf veel bewegingsvrijheid gunt, zal seks een bron van geluk en plezier zijn.

naar boven

Maan in Vissen

Uw emoties zijn zeer gevoelig en subtiel afgesteld, dus ziet u vaak eerder de kern van een affaire dan uw partner. U hebt last van aanzienlijke stemmingswisselingen en veranderlijke gevoelens in een relatie, tot die vervolgens weer voor langere tijd tot rust komen. U zou daarom een partner moeten vinden die stabieler is dan u.

Het zou mooi zijn als u een partner hebt die zich bezighoudt met de dagelijkse, triviale zorgen van het bestaan, zodat u zich kunt buigen over de betekenisvolle thema's van het leven. Onder die omstandigheden kunt u liefde omzetten in een helder, puur instrument voor persoonlijk begrip en inzicht, voor zowel uzelf als uw geliefde.

naar boven

Maan in het Derde Huis

Meestal en bij voorkeur uit u uw emoties verbaal, dus aarzel niet om uw geliefde precies te laten weten hoe u zich voelt.

Het is ook niet verkeerd om persoonlijke problemen uitvoerig uit te praten met uw geliefde, dat is voor u de beste manier om ermee om te gaan.

Woorden zijn inderdaad uw allereerste medium om op alle fronten liefde en begrip over te brengen. In elke intieme situatie zullen uw lieve, bemoedigende woorden de seksuele ervaring verhogen, dus hou uzelf niet in.

De beste relatie met een geliefde heeft iets informeels en vriendschappelijks, met de intieme vertrouwelijkheid van een broer-zus relatie.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

naar boven

Venus in het Vierde Huis

Zoek een geliefde met wie u uitermate innig kunt samenzijn, iemand aan wie u uw meest intieme geheimen kunt toevertrouwen.

U hebt behoefte aan een ontspannen geliefde bij wie u zich thuis voelt, waar u ook bent. Hoe beter u uw partner leert kennen, hoe meer vertrouwen u voelt.

Zo effectief mogelijk warmte en genegenheid overbrengen is voor u het belangrijkste en seksueel vuurwerk is daarin niet altijd even bruikbaar.

naar boven

Mars in Ram

U bent sociaal gezien wellicht niet zo direct, maar als het op fysieke affectie aankomt bent u meestal de initiator.

U bent spontaan en gretig en u neemt graag actief deel aan het liefdesspel. Zorg ervoor dat u er niet te snel in opgaat met al uw gulzigheid en dat u uw geliefde niet emotioneel in de steek laat in een te vroege fase van het spel. De lessen die u moet leren zijn zelfbeheersing en bestendigheid.

Laat uw impulsiviteit u niet misleiden door voorbarige verbintenissen aan te gaan, of als een kip zonder kop van de ene liefde naar de andere te rennen.

naar boven

Mars in het Vierde Huis

Als geliefde bent u zorgzaam en attent en gunt u uw partner een allesomvattende seksuele ervaring. In het liefdesspel weet u een bepaalde intimiteit en geborgenheid over te brengen en dat is niet voor veel mensen weggelegd.

Om deze kwaliteiten te benadrukken moet u uw liefde in bepaalde vertrouwde, veilige omstandigheden uiten, dat past bij uw stijl.

Al is uw seksuele techniek vrij fundamenteel, uw manier van liefhebben is krachtig en uw partner hoeft maar te kikken om op u te kunnen terugvallen. U bent het meest in uw element met een partner die u als een soort ouderfiguur ziet, maar dat moet natuurlijk niet het enige zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Mario Nardone [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 8 mei 1915 kloktijd: 21:30
in Avellino, Italy U.T: 20:30
14e47, 40n54 sterrentijd: 12:31:28

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 17°09'18 in huis 5 direct
Maan Vissen 18°20'10 in huis 3 direct
Mercurius Stier 25°32'26 in huis 5 direct
Venus Ram 14°05'47 in huis 4 direct
Mars Ram 16°56'01 in huis 4 direct
Jupiter Vissen 21°12'03 in huis 3 direct
Saturnus Tweelingen 29°40'10 in huis 7 direct
Uranus Waterman 15°36'15 in huis 2 direct
Neptunus Kreeft 27°53'33 in huis 8 direct
Pluto Kreeft 0°41'05 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Waterman 22°44'16 in huis 2 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 17°31'19
2de huis Steenbok 22°43'30
3de huis Vissen 2°50'24
Imum Coeli Ram 8°33'47
5de huis Stier 6°09'32
6de huis Stier 28°03'08
Descendant Tweelingen 17°31'19
8ste huis Kreeft 22°43'30
9de huis Maagd 2°50'24
Medium Coeli Weegschaal 8°33'47
11de huis Schorpioen 6°09'32
12de huis Schorpioen 28°03'08

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 1°11
Zon Sextiel Jupiter 4°03
Zon Vierkant Uranus 1°33
Zon Inconjunct Ascendant 0°22
Maan Sextiel Mercurius 7°12
Maan Conjunct Jupiter 2°52
Maan Vierkant Ascendant 0°49
Mercurius Sextiel Jupiter 4°20
Mercurius Sextiel Neptunus 2°21
Venus Conjunct Mars 2°50
Venus Sextiel Uranus 1°30
Venus Driehoek Ascendant 3°26
Mars Sextiel Uranus 1°20
Mars Driehoek Ascendant 0°35
Jupiter Vierkant Ascendant 3°41
Saturnus Conjunct Pluto 1°01
Uranus Sextiel Ascendant 1°55
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst