•    
  Actuele planetaire posities
  19-sep-2017, 12:27 UT/GMT
  Zon2645'25"1n17
  Maan1755'50"6n43
  Mercurius1123'59"8n44
  Venus2920'56"12n33
  Mars857'40"9n18
  Jupiter2535'23"8s54
  Saturnus2141'11"22s05
  Uranus2740'45"r10n05
  Neptunus1227'47"r7s45
  Pluto1652'32"r21s44
  Ware Knoop2359'12"r13n31
  Cheiron2632'52"r2n18
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Arlette Donier [Adb], geboren op 12 maart 1925
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introductie
Boogschutter Ascendant *Zon in Vissen *Zon in het Derde Huis *Maan in Weegschaal *Maan in het Tiende Huis *Maan Conjunct Midhemel *Venus in Vissen *Venus in het Derde Huis *Mars in Stier *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 12 maart 1925 om 1:00 in Bourg en Bresse, France.

Je zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Boogschutter en je Maan staat in Weegschaal.

naar boven

Boogschutter Ascendant

Je bent een toegankelijk en extravert type dat heel eerlijk en oprecht overkomt. Je kunt zelfs soms lomp en indiscreet zijn. Als mensen gekwetst worden door jouw directe opmerkingen moeten ze beseffen dat je het in feite niet kwaad bedoelt.

Je barst van de energie en bent zeer op je vrijheid gesteld. Kun je je eigen leven niet inrichten zoals je wilt, dan voel je je gevangen.

De kans is groot dat je geïnteresseerd bent in sport en outdooractiviteiten.

naar boven

Zon in Vissen

Je bent een zeer gevoelig en emotioneel mens dat snel de stemmingen en emoties van anderen oppikt en zich ermee vereenzelvigt. Hierdoor kunnen anderen gemakkelijk jouw gevoelens kwetsen. Omdat je de kunst verstaat jezelf in een ander te verplaatsen heb je ongekend veel begrip voor andermans behoeften. Je helpt anderen wanneer het maar mogelijk is, want dat geeft je een goed gevoel over jezelf.

Je duikt vaak graag in je eigen persoonlijke fantasiewereld om na te denken over dingen die vooral voor jou iets betekenen. Maar blijf er niet te lang in hangen want dan weet je niet meer wat er buiten, in de echte wereld, aan de hand is.

Je bent misschien een beetje verlegen omdat je anderen moet kunnen vertrouwen voor je jezelf openstelt. Maar, al ben je verlegen, je hebt anderen toch nodig want zonder hen voel je jezelf eenzaam, zelfs in je eigen persoonlijke wereldje.

naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

naar boven

Maan in Weegschaal

Je wilt dat het leven wonderschoon is en denkt liever niet aan onaangename dingen. Je bent affectief, vriendelijk en lief, maar het kan zijn dat je de tekortkomingen van anderen, die je toch in de gaten moet houden, bij voorkeur over het hoofd ziet. Je bent vredelievend en gaat liever niet de strijd aan met anderen.

Je bent graag in gezelschap van een of meerdere vrienden, zodat je kunt babbelen en vriendelijk zijn tegen iedereen. Maar als er werk verzet moet worden, probeer je met zoete woorden eronderuit te komen of het door iemand anders op te laten knappen. Mensen houden toch wel van je, niet om de manier waarop je moeilijkheden weet te omzeilen, maar om je oprechte charmes. Je bent echt een aardig en liefdevol persoon. Probeer die kant van jezelf te ontwikkelen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Je moeder heeft een sterke invloed op je bestaan. Zij heeft de basis gevormd voor je reactiepatroon en idee over normen en waarden. Haar idee over wat de moeite waard is om in het leven te ondernemen stuurt jou onbewust. Zij beïnvloedt ook je emotionele voelsprieten. Een gevoeligheid die je wellicht later in je carrière goed kunt gebruiken. Omdat je begrijpt hoe anderen voelen en reageren, kun je succesvol zijn in elke carrière waarin je voor publiek komt te staan.

De kans dat je later veel reist voor je beroep en veel afwisseling ervaart in je carrière, is groot.

Kijk een beetje uit met je neiging om de gevoelens van anderen te weerspiegelen, want het weerhoudt je ervan om jezelf te zijn.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 9 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 10.

naar boven

Maan Conjunct Midhemel

Je emoties zijn heel krachtig en ook voor die van anderen ben je heel gevoelig. Alles wat je meemaakt in je jeugd zal van invloed zijn op en doorwerken in je toekomstige bestaan.

Is de relatie met je moeder niet goed, dan kan dat psychologische problemen veroorzaken die een ongunstige effect hebben op je werk, het beeld van jezelf en je levensdoel. Je hebt veel behoefte aan haar emotionele steun.

Waarschijnlijk krijg je later in je beroepsleven veel hulp van anderen, vooral van vrouwen, maar net als iedereen moet je hard werken om er iets van te maken.

Deze stand kan aangeven dat je in je carrière te maken krijgt met het grote publiek of grote groepen mensen.

naar boven

Venus in Vissen

Als dromerig en fantasierijk mens hou je van boeken die tot je romantische, avontuurlijke verbeelding spreken. Vaak zijn je persoonlijke fantasieën veel interessanter en mooier dan de werkelijkheid, maar je moet ook met de echte wereld leren omgaan.

De positieve kant hiervan is dat je een zeer creatieve verbeelding hebt en dat kan heel nuttig zijn artistiek werk zoals ontwerpen.

Je bent heel onbaatzuchtig tegenover de mensen die je graag mag. Je wilt het beste voor hen en zet jezelf helemaal in als een vriend hulp nodig heeft. Het enige probleem kan zijn dat je heel veel energie en aandacht besteedt aan mensen die het niet echt waard zijn. Het kan geen kwaad een beetje voorzichtiger te zijn in de keuze van je vrienden.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Je houdt van schoonheid in je directe omgeving en zelfs in je vroege jeugd heb je al veel interesse in kunst, theater of literatuur.

Je leert hoe je anderen kunt inpakken met charme en vleierij, maar leun niet al te vanzelfsprekend op dit talent. Mensen zullen vleien en meepraten uiteindelijk wantrouwen dus probeer oprecht te blijven, ook als je aardige dingen zegt.

Je hebt een goed gevoel voor vorm en kleur.

Heb je broers en zussen, dan ben je waarschijnlijk heel hecht met hen, net als met andere familieleden, want hun liefde is heel belangrijk voor je.

naar boven

Mars in Stier

Je werkt nauwgezet en vrij traag, maar de resultaten mogen er zijn. Je grondige aanpak compenseert je gebrek aan snelheid. Je bent ook vrij koppig en als iemand je probeert te haasten, ga je op de rem.

Je moet dingen in je eigen tempo kunnen doen. Bezittingen zijn heel belangrijk voor je. Heb je eenmaal je zinnen op iets gezet, dan zet je alles op alles om het te krijgen.

Jaloezie kan een probleem voor je zijn. Je bent bezitterig ten aanzien van de mensen van wie je houdt. Gun je vrienden en geliefden wat onafhankelijkheid, anders raak je ze kwijt.

Boosheid kan ook problemen geven. Die laat je namelijk niet snel zien, tot het punt waarop je helemaal door het lint gaat. Het is ook lastig dat anderen soms misbruik maken van jouw engelengeduld en zich niet realiseren dat je onderhuids echt kwaad bent. Het is aan jou om hen tijdig je gevoelens duidelijk te maken.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Je hebt sterk de behoefte jezelf te uiten, te laten zien wie je bent en jezelf te zijn. Een creatieve uitlaatklep of sport zijn belangrijk voor je. Je laat merken wat je bezighoudt en iedereen mag weten dat je voor jezelf opkomt. Je hebt daarom een naam wat directheid en eerlijkheid betreft, maar hoe zit het met tact?

Je stopt veel energie in persoonlijke ondernemingen, vooral in wat je echt leuk vindt. Je zit niet graag lang vast aan dingen want je wordt rusteloos als je jezelf niet echt amuseert. In wezen doe je liever leuke dingen dan dat je werkt. Als volwassene heb je wellicht succes in een carrière die ook echt vol 'pret' is en waarmee je anderen amuseert.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Arlette Donier [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 12 maart 1925 kloktijd: 1:00
in Bourg en Bresse, FR U.T: 01:00
5e13, 46n12 sterrentijd: 12:37:31

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 20°57'08 in huis 3 direct
Maan Weegschaal 8°22'51 eind van huis 9 direct
Mercurius Vissen 27°04'35 in huis 3 direct
Venus Vissen 9°59'49 in huis 3 direct
Mars Stier 22°17'04 in huis 5 direct
Jupiter Steenbok 17°25'00 in huis 1 direct
Saturnus Schorpioen 14°02'36 in huis 11 retrograde
Uranus Vissen 21°25'48 in huis 3 direct
Neptunus Leeuw 20°25'37 in huis 8 retrograde
Pluto Kreeft 11°26'40 in huis 7 retrograde
Maanskn.(t) Leeuw 13°14'30 in huis 8 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Boogschutter 14°56'35
2de huis Steenbok 21°15'11
3de huis Vissen 3°55'25
Imum Coeli Ram 10°12'25
5de huis Stier 6°46'35
6de huis Stier 27°11'17
Descendant Tweelingen 14°56'35
8ste huis Kreeft 21°15'11
9de huis Maagd 3°55'25
Medium Coeli Weegschaal 10°12'25
11de huis Schorpioen 6°46'35
12de huis Schorpioen 27°11'17

Majeure aspecten
Zon Conjunct Mercurius 6°07
Zon Sextiel Mars 1°20
Zon Sextiel Jupiter 3°32
Zon Driehoek Saturnus 6°55
Zon Conjunct Uranus 0°29
Zon Inconjunct Neptunus 0°32
Zon Vierkant Ascendant 6°01
Maan Inconjunct Venus 1°37
Maan Vierkant Pluto 3°04
Maan Sextiel Ascendant 6°34
Maan Conjunct Midhemel 1°50
Mercurius Sextiel Mars 4°48
Mercurius Conjunct Uranus 5°39
Venus Driehoek Saturnus 4°03
Venus Driehoek Pluto 1°27
Venus Vierkant Ascendant 4°57
Venus Inconjunct Midhemel 0°13
Mars Driehoek Jupiter 4°52
Mars Sextiel Uranus 0°51
Mars Vierkant Neptunus 1°51
Jupiter Sextiel Saturnus 3°22
Jupiter Sextiel Uranus 4°01
Jupiter Oppositie Pluto 5°58
Saturnus Driehoek Pluto 2°36
Uranus Inconjunct Neptunus 1°00
Neptunus Driehoek Ascendant 5°29
Pluto Vierkant Midhemel 1°14
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst