•    
  Planetpositioner
  23-Sep-2017, 09:31 UT/GMT
  Sol033' 1"0n13
  Måne817'28"9s32
  Merkur1759'58"6n25
  Venus45'12"10n59
  Mars1125' 9"8n22
  Jupiter2622'54"9s12
  Saturn2151' 9"22s06
  Uranus2732'48"r10n02
  Neptun1221'41"r7s47
  Pluto1651'41"r21s45
  Sand Månek.2338'46"r13n38
  Chiron2622'15"r2n14
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Katherine Mansfield [Adb], født 14 Oktober 1888
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion

Solen i Vægten, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Skytten, Jupiter i 12. hus *Mars i konjunktion med Ascendanten *Månen i 3. hus *Saturn i 9. hus *Solen i 11. hus *Venus i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 14 Oktober 1888 kl. 8:00 i Wellington,.

Dit soltegn er Vægt. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skytte, og din Måne står i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Vægten, Månen i Vandbæreren

Disse astrologiske placeringer kan samlet gøre dig til en optimistisk og glad natur. Fordi du er opfyldt af så stor indre ro, retter du tankerne mod en forståelse af hele den menneskelige race.

Du er den fødte humanist - lighed, frihed og broderskab er dit motto, og det er ikke bare en frase for dig. Du bryder dig ikke om pomp og pragt, kunstighed og privilegier, men tiltrækkes af det beskedne, enkle og naturlige i livet. I sin helhed fremstår du som et yderst velintegreret menneske. Du havde sikkert en lykkelig barndom og ungdom og vil af den grund få mange sunde relationer til andre. I kærlighed spiller du rollen som gartner og drager omsorg for din kærestes behov.

til top

Ascendanten i Skytten, Jupiter i 12. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skytten op i horisonten. Dets hersker, Jupiter, er placeret i 12. hus.

Den opstigende Skytte kendetegner et liv, som er meget dualistisk; situationerne kommer og går, som om de er tvedelte - succes eller nederlag.

Hvis du kan hæve dine intellektuelle interesser op over almindelige og banale ting til mere dybsindige emner, vil dit intellekt blive meget filosofisk og tiltrukket af lov og fred, og det vil i højere grad fungere intuitivt end rationelt. Under alle omstændigheder vil dit liv være farvet af nogle impulsive og ret stædige tilbøjeligheder hos dig, hvorved der skabes en tendens til at gå til yderligheder.

I løbet af dit liv må du forsøge at udvikle intuition og menneskelig forståelse, så du bliver i stand til at hjælpe andre mennesker med dine råd.

Skytten giver dig stor kærlighed til naturen og gør dig ret udadvendt, demonstrativ og lidenskabelig, idet du vil forelske dig hyppigt og uforbeholdent. Du er et intellektuelt og intelligent menneske, som har været så heldig tillige at blive beriget med en god udvikling af dine følelsesmæssige funktioner.

Dit kærlighedsliv vil være intenst og varieret. Genstanden for din kærlighed kan have svært ved at forstå dig. På den ene side kan du virke lidenskabelig og energisk, men på grund af tegnets bevægelighed vil du også have den modsatte tilbøjelighed, som vil føre dig væk fra et engagement i kærlighedsforhold, og sidstnævnte impuls vil være fremkaldt af et dybere personligt karaktertræk, som handler om personlig frihed.

Generelt vil tegnet Skytten gøre dig egnet til at leve i et miljø, hvor dit fysiske legeme og dine følelser og tanker får total frihed til at udvikle sig. På et højere intellektuelt niveau vil du måske have tendens til at dvæle ved de dybe, komplekse sammenhænge inden for filosofi, metafysik, religion og lovgivning. Du er alsidig nok til at studere mere end ét fag på samme tid og ikke glemme at holde din krop i fysisk bevægelse, eftersom du kræver både intellektuel og fysisk motion.

Din hersker på dette sted tyder generelt på en tilværelse, der for størstepartens vedkommende udfoldes på skjulte og hemmelige steder og i dunkle handlinger. Jupiter i 12. hus vil grundlæggende give succes i esoteriske studier og en dyb beundring og respekt for alt, som er helligt og religiøst. Succes vil komme til dig på en skjult og mystisk måde, som selv dine nærmeste bekendte ikke vil være klar over.

Der er visse tegn på, at du vil få nogle hemmelige, men meget glødende og lidenskabelige kærlighedsaffærer.

Du har en medfødt trang til at hjælpe andre, og du kunne få succes i den forbindelse, hvis du engagerer dig i terapeutiske eller behandlingsmæssige aktiviteter.

til top

Mars i konjunktion med Ascendanten

Mars i konjunktion med Ascendanten giver dig en utrættelig forsyning af energi. Du er i konstant bevægelse, men sommetider er det bevægelse uden mening. Du savner selvdisciplin og tager vovede og unødvendige chancer, når du bliver udfordret. Du ønsker mest af alt, at andre mennesker skal anerkende din overlegenhed.

Det image, som du frembyder over for omverdenen, skjuler et vedholdende mindreværdskompleks. Du vinder sandsynligvis dine skænderier ved at lave mest larm og trætte dine modstandere med uophørlig chikane. Men du behøver ikke at spilde energien på denne måde, for du har nogle kolossale, kreative evner, som blot skal gives retning og mål. Gør du det, vil ingen andre kunne få succes så nemt, som du kan, og endda have energi til overs.

Positivt set er du uafhængig og fuld af selvtillid. Du ved, hvordan du kan mobilisere andre mennesker og deres resurser for at nå dine mål.

til top

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.

til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.

til top

Venus i 12. hus

Venus stod i dit 12. hus ved fødslen.

Kun de mennesker, som står dig meget nær, har nogen anelse om de lidet kendte sider af din personlighed. Uanset din måde at tale og udtrykke dig på kan du, når du er alene, afslappet og fri for bekymringer, udvise et omgængeligt og sympatisk temperament, som trives sammen med en gavmild, venlig og tiltalende karakter.

Denne astrologiske placering kan føre dig ud i hemmelige kærlighedsaffærer. Medmindre du anvender en stor portion takt og diplomati, kan disse hemmelige affærer skabe sociale komplikationer, som fremtvinger utidige afslutninger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Katherine Mansfield [Adb] (kvinde)
født den 14. oktober 1888 lokaltid: 8:00
i Wellington, New Zealan U.T.: 20-30
174e47, 41s18 sid. tid: 09:40:26

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vægt 20°56'00 i hus 11 direkte
Måne Vandbærer 11°08'25 i hus 3 direkte
Merkur Skorpion 15°15'57 i hus 12 direkte
Venus Skorpion 15°56'47 i hus 12 direkte
Mars Skytte 22°58'48 i hus 1 direkte
Jupiter Skytte 5°20'40 i hus 12 direkte
Saturn Løve 18°18'17 i hus 9 direkte
Uranus Vægt 17°50'31 i hus 11 direkte
Neptun Tvilling 1°55'22 i hus 6 retrograd
Pluto Tvilling 5°43'02 i hus 6 retrograd
Sand Måneknude Krebs 26°40'06 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 17°56'50
2.Hus Stenbuk 9°01'00
3.Hus Stenbuk 29°16'48
Imum Coeli Vandbærer 22°45'27
5.Hus Fisk 23°53'46
6.Hus Tyr 5°25'09
Descendant Tvilling 17°56'50
8.Hus Krebs 9°01'00
9.Hus Krebs 29°16'48
Medium Coeli Løve 22°45'27
11.Hus Jomfru 23°53'46
12.Hus Skorpion 5°25'09

Større aspekter
Sol Sekstil Mars 2°03
Sol Sekstil Saturn 2°38
Sol Konjunktion Uranus 3°05
Sol Sekstil Ascendant 2°59
Måne Kvadrat Merkur 4°08
Måne Kvadrat Venus 4°48
Måne Sekstil Jupiter 5°48
Måne Opposition Saturn 7°10
Måne Trigon Uranus 6°42
Måne Trigon Pluto 5°25
Måne Sekstil Ascendant 6°48
Merkur Konjunktion Venus 0°41
Merkur Kvadrat Saturn 3°02
Venus Kvadrat Saturn 2°22
Mars Trigon Saturn 4°41
Mars Sekstil Uranus 5°08
Mars Konjunktion Ascendant 5°02
Jupiter Opposition Neptun 3°25
Jupiter Opposition Pluto 0°22
Saturn Sekstil Uranus 0°28
Saturn Trigon Ascendant 0°21
Uranus Sekstil Ascendant 0°06
Neptun Konjunktion Pluto 3°48
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt