•    
  Actuele planetaire posities
  11-dec-2017, 10:08 UT/GMT
  Zon1933'13"23s01
  Maan245'26"2n16
  Mercurius2329'24"r22s04
  Venus1237'29"21s58
  Mars117'10"10s58
  Jupiter139'44"14s49
  Saturnus2858' 0"22s31
  Uranus2446'46"r9n03
  Neptunus1134' 2"8s04
  Pluto186'34"21s44
  Ware Knoop1652'37"r15n47
  Cheiron2420' 0"1n10
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Vivian Kellems [Adb], geboren op 7 juni 1896
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Vivians geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Vivian al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Woede jaagt haar in het bijzonder angst aan, en haar ouders moeten leren inzien dat hun kind geen stoer straatvechterstype is, en beslist niet tegen luidruchtig, agressief geruzie binnen het gezin kan. Haar emoties komen dan in een soort psychische hogedrukpan terecht, waardoor [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Vivians innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zij keert zich met haar vrolijkste glimlach en haar meest onderzoekende blik naar iedereen die nieuw haar wereldje binnenkomt, ook al betreft het iemand die in de ogen van het gezin niet zo "geschikt" is. Hoewel zij af en toe humeurig is, en niet altijd even gemakkelijk, [...]

[..] Maar dat geldt alleen als ze niet direct zijn, en hun boosheid uiten door een tijdlang niet tegen haar te praten, een broeierige sfeer te creëren, of met dingen aan te komen die bedoeld zijn om haar zich schuldig te laten voelen. Haar angst om gemanipuleerd te worden kan [...]

Verborgen trekjes

[..] Het kan helpen om haar karakter te vormen en sterker te maken, want zij past zich erg snel aan anderen aan, en heeft veel behoefte aan sociaal verkeer. Omdat zij zo graag in het gezelschap van anderen verkeert heeft zij de neiging om allerlei fundamentele zaken die met lichamelijk [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar bovenal heeft zij trouw en loyaliteit nodig van iedereen van wie zij houdt en die zij nodig heeft. Vriendschappen uit haar jeugd, die de toets van de tijd hebben doorstaan, zullen waarschijnlijk een leven lang standhouden. Zodra zij het punt bereikt heeft waarop zij [...]

[..] Vivian wil ruim de tijd hebben om samen met haar moeder de wereld te verkennen. Soms moeten huishoudelijke plichten en traditionele rolpatronen aan de kant gezet worden om moeder en dochter in staat te stellen zich samen in het grote avontuur te storten. Het belangrijkste [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst