•    
  Planetpositioner
  17-Nov-2017, 23:15 UT/GMT
  Sol2548' 0"19s12
  Måne200'25"12s55
  Merkur1646' 4"25s19
  Venus138'40"14s41
  Mars1631'54"5s29
  Jupiter820' 3"13s19
  Saturn2619' 8"22s26
  Uranus2524' 4"r9n16
  Neptun1128'18"r8s07
  Pluto1728' 0"21s46
  Sand Månek.1858'38"r15n08
  Chiron2427'25"r1n19
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Karin Smith [Adb], født 4 August 1955
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Tvillingerne *Solen i Løven *Solen i 3. hus *Solen i opposition til MC *Månen i Vandbæreren *Månen i 10. hus *Månen i konjunktion med MC *Venus i Løven *Venus i 3. hus *Mars i Løven *Mars i 4. hus *Mars i opposition til MC

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 4 August 1955 kl. 0:40 i Furstenfeldbruch,.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tvilling, og din Måne står i Vandbærer.

til top

Ascendanten i Tvillingerne

Du er et meget aktivt menneske, som kan lide at komme omkring, at møde andre mennesker og få så mange forskellige oplevelser som muligt.

Du kan lide at kommunikere med andre, og faktisk kan du måske have svært ved at tie stille, når du skal. Sommetider antager det form af et skrivetalent eller en glæde ved bøger, hvad som helst der holder tankerne beskæftigede.

Du vil altid virke yngre, end du er, og endnu vigtigere, du vil altid være åben over for nye ideer og oplevelser.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Solen i opposition til MC

Du er meget optaget af din egen indre verden og i mindre grad end andre påvirket af andres idealer og forventninger.

Du er i princippet ikke optaget af at skulle udrette noget, som andre vil anse for stort eller betydningsfuldt. For dig er det vigtigt, at din personlige verden - dit hjem, din forældre og din familie - fungerer gnidningsfrit.

Du har mere brug for et trygt og stabilt hjemmeliv end de fleste andre. Uden dette vil din selvtillid og din evne til selvstændighed blive væsentligt hæmmet.

Selvagtelse er vigtigere for dig end andres agtelse.

til top

Månen i Vandbæreren

Du sætter friheden meget højt og kræver retten til at gøre, hvad du har lyst til til hver en tid.

Du kan lide at befinde dig i en gruppe, især en gruppe af venner, fordi din egen måde at være på og dine egne ønsker giver større mening, hvis du kan dele dem med andre.

Når det lykkes dig at slappe af over for følelserne, vil du helt spontant udtrykke dem over for andre, og du kan endda blive utålmodig med mennesker, som forsøger at skjule deres følelser. Du må lære at blive tolerante over for disse og andre forskelle mellem dig og andre mennesker.

til top

Månen i 10. hus

Din mor vil have stor indflydelse på dit liv, forme dine grundlæggende holdninger og dine forestillinger om, hvilke værdier der betyder noget, og hvad der er værd at beskæftige sig med i livet. Hun vil også påvirke dig til at være meget sensitiv over for dine egne og andre menneskers følelser, og du vil kunne bruge denne følsomhed i din karriere senere i livet. Fordi du forstår, hvordan mennesker føler og reagerer, vil du kunne få succes i en karriere, som anbringer dig foran et publikum.

Muligvis vil du komme til at rejse en del i forbindelse med dit erhverv.

Du bør være på vagt over for en tendens til at gruble over andre menneskers følelser, for den afholder dig fra at være dig selv.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 9 og tolkes derfor i hus 10.

til top

Månen i konjunktion med MC

Dine følelser er meget stærke, og du er også ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. De ting, der hænder, mens du er ung, vil have en meget stor indvirkning på din fremtid.

Hvis dit forhold til din mor ikke er godt, kan dette hele livet skabe psykiske problemer, som vil påvirke dit arbejde og din målsætning i livet på en meget dårlig måde. Du har i høj grad brug for hendes følelsesmæssige støtte.

Du vil formentlig modtage en hel del hjælp fra andre, især kvinder, men ligesom alle andre må du arbejde for at få mest muligt ud af det.

Denne placering kan indikere, at du karrieremæssigt vil komme til at arbejde med offentligheden eller med store grupper af mennesker.

til top

Venus i Løven

Du holder af mennesker, og mennesker holder også af dig. Du er meget loyal over for dine venner. Du har en stærk sans for ret og rimelighed, som du insisterer på i alle forhold. For din kærlighed at blandet kraftigt sammen med stolthed.

En anden side af dette aspekt er, at du kan finde venner, som ser godt ud på en eller anden måde. Men pas på at du ikke overser dem, der er lige så meget værd, men ikke så kendte.

I forholdet til andre må du lære at indgå kompromis i forhold til andre menneskers følelser. Du kan ikke altid få din vilje, og når du bliver ældre, vil du forstå det positive aspekt ved at give og tage. Din grundlæggende varme og venlighed vil altid gøre dig vellidt.

til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 4. hus

Du har muligvis problemer med hensyn til at omgås den ene af dine forældre. Det er meget vigtigt, at I åbent drøfter alle de problemer, I måtte have med hinanden, så I kan nå frem til et ægte kompromis. Selvom du måske har svært ved at omgås dem, betyder de meget for dig, og du har i høj grad brug for deres billigelse.

Denne Mars-placering betyder, at du nærer et stærkt ønske om at være den styrende person i hjemmet, hvilket er vanskeligt på grund af din alder. Men du bør lære at omgås de mennesker, som du bor sammen med, for ellers kan det også blive et problem i dit hjem, når du bliver voksen. En måde at afhjælpe situationen på kunne bestå i at være mest muligt dig selv.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

til top

Mars i opposition til MC

Denne placering kan have to meget forskellige virkninger. På den ene side kan du være et offer for et tvangsbetonet begær og ønske om at foretage dig ting uden anden særlig grund end din egen stædighed. Dine forældre bør forsyne dig med et støttende hjem, hvor du kan føle, at du bliver accepteret som den, du er.

Hvis du har tillid til, at din familie elsker og accepterer dig, vil du opleve energien i dette aspekt helt anderledes. Du vil træffe beslutninger vedrørende din kurs i livet meget direkte og i ud fra dine egne indre behov og impulser.

Måske får du succes i din karriere, måske ikke, men det vil ikke betyde nær så meget for dig som din indre tilfredsstillelse. Mens du er barn og ung, bør dine forældre forstå dette og hjælpe dig til at erkende dine egne behov i stedet for at tvinge dig til at tilpasse dig andre menneskers forventninger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Karin Smith [Adb] (kvinde)
født den 4. august 1955 lokaltid: 0:40
i Furstenfeldbruch, Germany U.T.: 23-40
11e15, 48n10 sid. tid: 21:12:06

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 10°50'38 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 12°51'06 slutningen af hus 9 direkte
Merkur Løve 8°55'05 i hus 3 direkte
Venus Løve 3°04'27 i hus 3 direkte
Mars Løve 15°04'34 slutningen af hus 3 direkte
Jupiter Løve 11°01'23 i hus 3 direkte
Saturn Skorpion 14°42'03 i hus 6 direkte
Uranus Krebs 28°47'52 i hus 3 direkte
Neptun Vægt 25°39'43 i hus 5 direkte
Pluto Løve 25°57'04 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Skytte 25°38'38 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 17°10'54
2.Hus Krebs 6°35'20
3.Hus Krebs 24°39'26
Imum Coeli Løve 15°33'37
5.Hus Jomfru 14°30'51
6.Hus Vægt 28°17'28
Descendant Skytte 17°10'54
8.Hus Stenbuk 6°35'20
9.Hus Stenbuk 24°39'26
Medium Coeli Vandbærer 15°33'37
11.Hus Fisk 14°30'51
12.Hus Vædder 28°17'28

Større aspekter
Sol Opposition Måne 2°00
Sol Konjunktion Merkur 1°56
Sol Konjunktion Venus 7°46
Sol Konjunktion Mars 4°14
Sol Konjunktion Jupiter 0°11
Sol Kvadrat Saturn 3°51
Sol Sekstil Ascendant 6°20
Sol Opposition Medium Coeli 4°43
Måne Opposition Merkur 3°56
Måne Opposition Mars 2°13
Måne Opposition Jupiter 1°50
Måne Kvadrat Saturn 1°51
Måne Trigon Ascendant 4°20
Måne Konjunktion Medium Coeli 2°43
Merkur Konjunktion Venus 5°51
Merkur Konjunktion Jupiter 2°06
Merkur Kvadrat Saturn 5°47
Venus Konjunktion Uranus 4°17
Mars Konjunktion Jupiter 4°03
Mars Kvadrat Saturn 0°23
Mars Sekstil Ascendant 2°06
Mars Opposition Medium Coeli 0°29
Jupiter Kvadrat Saturn 3°41
Jupiter Opposition Medium Coeli 4°32
Saturn Kvinkuns Ascendant 2°29
Saturn Kvadrat Medium Coeli 0°52
Uranus Kvadrat Neptun 3°08
Neptun Sekstil Pluto 0°17
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt