•    
  Planetpositioner
  11-Dec-2017, 08:44 UT/GMT
  Sol1929'39"23s01
  Måne20'16"2n32
  Merkur2334' 1"r22s06
  Venus1233' 5"21s57
  Mars114'58"10s58
  Jupiter139' 3"14s48
  Saturn2857'36"22s31
  Uranus2446'50"r9n03
  Neptun1134' 0"8s04
  Pluto186'27"21s44
  Sand Månek.1652'44"r15n46
  Chiron2419'59"1n10
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Peter Englund [Adb], født 4 April 1957
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Vædderen *Solen i 10. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 11. hus *Venus i Vædderen *Venus i 10. hus *Mars i Tvillingerne *Mars i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 4 April 1957 kl. 10:50 i Boden,.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Tvilling.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Løven

Med denne Ascendant har du en elskværdig, hengiven natur, som betoner det fysiske udtryk. Den fysiske kærlighed, du søger, er på en vis måde legende og barnlig, og andre kan opfatte dig som udadvendt og venlig.

Du synes at have en åben, ligefrem natur uden alt for mange komplikationer: selvsikker og charmerende, med en ægte, naturlig selskabelighed. Dette kan afspejle din indre natur, men som det ofte er tilfældet, kan din muntre, udadvendte fremtoning også skjule en langt mere kompliceret og indadvendt personlighed.

Ulempen ved denne dobbelthed kan være, at du kan føle dig presset til at opretholde et image, som du inderst inde ikke virkelig føler. For at kunne skabe en sand og varig udveksling må du imidlertid etablere en indre kontakt med din partner; det vil være afgørende for forholdets succes.

til top

Solen i Vædderen

Du er tilbøjelig til at have så meget fysisk og seksuel energi, at du kan vække alle mulige følelser hos din partner, selv følelser som har ligget i dvale gennem lang tid.

Det vil imidlertid være en god idé at dæmpe ilden en smule. Selvom du måske strømmer over af energi, bliver din partner måske hurtigere træt, både fysisk og følelsesmæssigt, og det bør du tage hensyn til.

Du vil opleve en rigdom af elskovsglæder, hvis du sagtner farten og dvæler ved hvert eneste skridt, selvom din store energi måske presser på for at øge tempoet. Denne indre, meget intense flamme kan højne din oplevelse af detaljerne i kærlighedskunsten, hvis du får styr på den.

til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Tvillingerne

Din kærlighedsstil er smidig og tilpasningsvillig; du deltager lykkeligt i alle former for kærlighed, som glæder din partner.

Lad ikke seksualitetens fysiske elementer hæmme eller overmande den følelsesmæssige side af kærligheden.

Du har formentlig ingen problemer med at diskutere sex fuldkommen åbent for at finde ud af, hvordan din partners smag er indrettet, og hvordan I bedst kan fornøje hinanden.

Du bør vælge en partner, som ikke er alt for besiddende, for du har brug for at vide, at du har din frihed, også selvom du måske vælger at undlade at udøve den. Vær forsigtig med at binde dig, for en kæreste kan tage det mere højtideligt, end det er ment, hvilket utilsigtet kan volde skade.

til top

Månen i 11. hus

Du vil føle dig mest tiltrukket af en kæreste, som har en god portion klasse og dannelse, og du vil gøre alt, hvad du kan, for at hjælpe den person, du elsker, med at blive mere succesrig i livet. Din egen tilstedeværelse og stil har faktisk i sig selv denne virkning.

Du har et vist talent for at skabe social harmoni blandt meget forskellige mennesker og kan omdanne et kedeligt selskab til en god fest. Det er helt fint, at du nyder den slags sociale situationer, men forsøm ikke de intime øjeblikke alene sammen med din partner.

Hele livet kan du blive ved med nu og da at forny dine forhold til gamle flammer.

til top

Venus i Vædderen

Din appetit efter kærlighed bliver hurtigt skærpet, og du ønsker at besidde genstanden for din hengivenhed uden udsættelse.

På den anden side bliver dit begær mættet usædvanlig hurtigt. Dette gør dig i stand til grundigt at nyde en kortvarig, men hed affære. Men i et længerevarende forhold vil du måske føle, at din partner mangler den intensive lidenskab, som du ønsker.

Du skal muligvis gøre en indsats for at styre tempoet i dit begær og få din smag til at passe mere vedholdende til din partners. Selvom det kan tage tid at udvikle sådan et forhold, vil du blive lykkeligst sammen med en tålmodig og forstående kæreste, som kan tilpasse sig din timing.

til top

Venus i 10. hus

Du føler dig muligvis særligt tiltrukket af personer, som er kendte, eller som er fremragende på deres professionelle felt.

Men du bør være omhyggelig med at skelne mellem din partners personlige behov og følelser og så hans eller hendes arbejdsresultater eller omdømme.

Du vil også selv gerne have, at andre tænker godt om dig, og du har måske succes med at opbygge et professionelt omdømme. Men her kan du løbe ind i det samme problem, med modsat fortegn - din partner vil måske forvente, at du lever op til dit ydre image, frem for at du blot er dig selv.

Hvis din kæreste også er involveret i din professionelle tilværelse, kan forholdet bliver et virkeligt sammensurium af krydsbindinger og ydre motiver. Det vil derfor være bedst at isolere dit privatliv fra dine egne og din partners officielle aktiviteter.

til top

Mars i Tvillingerne

Du er ganske følsom, og du lærer meget hurtigt den fintfølende elskovskunst. Du har nemt ved at omsætte tanker i handling, og derfor kan du blive noget af en ekspert med et minimum af fysiske erfaringer, blot de bakkes op af en maksimal viden.

Men du kan også blive for intellektuel og forsøge at proppe for mange forskellige teknikker ind i en enkelt nat. På den anden side vil du imidlertid komme til at kede dig, hvis den fysiske udfoldelse altid er ens. Din kæreste bør være villig til at eksperimentere eller i det mindste at gå med til, hvad du nu måtte finde på for variationens skyld.

til top

Mars i 11. hus

Du bruger ekstra meget energi på alle tætte, personlige relationer, også selvom de ikke er seksuelle, for du tillægger loyalitet og venskab stor værdi, både hos dig selv og hos andre.

Af den grund foretrækker du et langvarigt forhold, som har tid til at udvikle sig, frem for nye og mindre faste tilknytninger.

På grund af dit ønske om at nå det ypperste i forbindelse med et forhold hælder du rent verdsligt mod en partner, som har et godt omdømme i sådanne sager. Så længe du husker, at de indre egenskaber vejer tungere end alt andet, kan denne vej bestandig give bonus, men hvis du koncentrerer dig om de ydre kvaliteter, ender du måske udelukkende som en, der søger op ad den sociale rangliste eller bare følger moden.

I selve kærlighedsakten stræber du efter det ypperste og gør dig umage for at skabe en yndefuld, æstetisk oplevelse, som både har substans og form.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Peter Englund [Adb] (mand)
født den 4. april 1957 lokaltid: 10:50
i Boden, Sweden U.T.: 09:50
21e42, 65n50 sid. tid: 00:06:36

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 14°21'53 i hus 10 direkte
Måne Tvilling 1°16'01 i hus 11 direkte
Merkur Vædder 28°57'47 i hus 10 direkte
Venus Vædder 11°45'00 i hus 10 direkte
Mars Tvilling 11°00'19 i hus 11 direkte
Jupiter Jomfru 24°40'23 i hus 3 retrograd
Saturn Skytte 14°12'01 i hus 5 retrograd
Uranus Løve 2°52'46 i hus 12 stationær (D)
Neptun Skorpion 1°41'50 i hus 4 retrograd
Pluto Løve 28°13'02 i hus 2 retrograd
Sand Måneknude Skorpion 20°00'35 i hus 5 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 12°24'30
2.Hus Løve 22°04'39
3.Hus Jomfru 6°48'51
Imum Coeli Vægt 1°47'48
5.Hus Skorpion 18°56'08
6.Hus Stenbuk 15°27'46
Descendant Vandbærer 12°24'30
8.Hus Vandbærer 22°04'39
9.Hus Fisk 6°48'51
Medium Coeli Vædder 1°47'48
11.Hus Tyr 18°56'08
12.Hus Krebs 15°27'46

Større aspekter
Sol Konjunktion Venus 2°37
Sol Sekstil Mars 3°22
Sol Trigon Saturn 0°10
Sol Trigon Ascendant 1°57
Måne Trigon Jupiter 6°36
Måne Sekstil Uranus 1°37
Måne Kvinkuns Neptun 0°26
Måne Kvadrat Pluto 3°03
Merkur Kvadrat Uranus 3°55
Merkur Opposition Neptun 2°44
Merkur Trigon Pluto 0°45
Venus Sekstil Mars 0°45
Venus Trigon Saturn 2°27
Venus Trigon Ascendant 0°39
Mars Opposition Saturn 3°12
Mars Sekstil Ascendant 1°24
Saturn Trigon Ascendant 1°48
Uranus Kvadrat Neptun 1°11
Neptun Sekstil Pluto 3°29
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt