•    
  Planetpositioner
  17-Aug-2017, 00:41 UT/GMT
  Sol2419' 1"13n25
  Måne2038'42"18n23
  Merkur1054'38"r3n20
  Venus198'27"21n21
  Mars1739'40"16n38
  Jupiter1923'38"6s32
  Saturn2114'25"r21s57
  Uranus2826'56"r10n22
  Neptun1322' 2"r7s24
  Pluto1716'33"r21s38
  Sand Månek.2413' 3"13n27
  Chiron2758' 1"r2n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for S.I.D.S. 14713 [Adb], født 25 Februar 1978
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Fiskene *Solen i 8. hus *Månen i Vægten *Månen i 3. hus *Venus i Fiskene *Venus i 8. hus *Mars i Krebsen *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 25 Februar 1978 kl. 16:00 i Canberra,.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Krebs, og din Måne står i Vægt.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Krebsen

For dig er de vigtigste sider af et forhold sandsynligvis oprigtighed og tryghed. Du vil udholde mange prøvelser for at få et forhold til at fungere, så længe du føler, at partneren er lige så opsat på det.

Er der nogen problemer med denne placering, vil det være overfølsomhed, en tendens til at tage bemærkninger fremsat i spøg alt for højtideligt.

Denne placering gør dig til at trofast kæreste, men i vore dages frisindede klima ville utroskab være meget traumatisk for dig. Du bør undgå at blive for besiddende rent fysisk; trofasthed hører mere hjemme i hjertet end i kroppen.

til top

Solen i Fiskene

Gør en særlig indsats for at klargøre grænserne mellem din partners og din egen personlighed, for med dine medfødte psykiske og indfølende evner kan du i den grad blive blandet sammen med din partner, så du mister taget i dig selv.

Du bør lede efter en partner, som virkelig har benene på jorden, og som kan give dig en fast base, hvorfra du kan udfolde din kærlighed.

I et velafbalanceret forhold kan du blive fuldkommen opslugt af kærligheden, og kærlighedsaktens totale karakter er en oplevelse, som forvandler og opløfter din personlighed.

til top

Solen i 8. hus

Denne placering giver seksualiteten en meget fysisk form og gør håndgribelig intimitet meget vigtig for dig.

På grund af dit talent for intuition kan du have en betydelig ubevidst magt over andre, således at du kan styre dem uden deres vidende. Du bør altid være forsigtig med din brug af denne "dyriske udstråling," som kan være mere eller mindre "overnaturlig," så du ikke uretmæssigt udnytter din partner eller kaster jer ud i en unødvendig magtkamp.

Du kan blive tiltrukket af en partner, som er betydeligt ældre eller yngre end dig, en situation, hvor den ene part er en hel del mere erfaren og underviser den anden. Men uanset hvem du involverer dig med, så er intensitet dit nøglebegreb.

til top

Månen i Vægten

Du har et særligt talent for at løse andres problemer, for du ser begge sider af en situation tydeligt.

I et forhold kan du befinde dig på en konstant oprydnings- og forbedringskampagne, som er gavnlig, men kun indtil et vist punkt. Koncentrer dig om de vanskeligheder, som aktivt plager jeres forhold.

Du forbedrer det generelle miljø ved at flytte om på tingene, både fysiske genstande og sociale situationer, og dermed skabe skønhed og en bedre balance.

Verden vil blive ved med at være en interessant udfordring for dig, især hvis du finder en partner, som er lige så villig til at konfrontere sandheden, som du er, og rede til at håndtere den direkte og klart.

til top

Månen i 3. hus

Du udtrykker sædvanligvis dine kærlige følelser verbalt, og du bør ikke tøve med at lade din kæreste vide, hvordan du føler.

Det vil også være en god idé at tale meget med din partner om personlige problemer, idet dette for dig vil være den bedste måde at klare dem på.

Ord kan faktisk være din primære metode til at videregive kærlighed og forståelse på alle niveauer. I alle intime situationer vil dine kærlige ord og opmuntringer højne den seksuelle oplevelse, så hold dig ikke tilbage.

Dit bedste forhold til en kæreste vil være et, som er kammeratligt og afslappet og delvist præget af et bror-søsterforholds intime uformalitet.

til top

Venus i Fiskene

Du nyder mest opmærksomheden fra en kæreste, som giver det ypperste i forbindelse med kærlighed og hengivenhed og ikke holder noget som helst tilbage for dig.

Du værdsætter en kæreste, som intuitivt kan lodde dine følelser og opfatte dine mest intime ønsker uden at skulle spørge. Men det er temmelig meget at forvente af et menneske hele tiden, så prøv at møde din partner på halvvejen og hjælp ham eller hende med at komme til at kende dig virkelig godt.

Din seksualitet kan blive iblandet religiøse følelser og kan i den situation helt unddrage sig fysisk manifestation i en periode. For at kunne gøre dette med succes kræves der en betydelig selvbevidsthed; der skal stor styrke og målrettethed til for at få de fysiske abstinenser til at give bonus spirituelt og ikke blot ende i frustrationer.

til top

Venus i 8. hus

Du tilstræber forhold, som er meget intense og derfor meget engagerende. Du føler dig muligvis tiltrukket af mennesker, som virker mystiske eller udfordrende på en eller anden måde, hvilket kan have både gode og dårlige følger.

Du oplever ikke nogen synderlig tilfredsstillelse ved kærlighedens intellektuelle fælder, og du kræver masser af fysisk opmærksomhed i et forhold. Derfor vil du være lykkeligst sammen med en meget demonstrativ elsker, som er opmærksom både på dine fysiske og dine følelsesmæssige behov.

Jo mere du kan fortabe dig i et kærlighedsforhold, især seksuelt, desto mere tilfredsstillende vil det blive. Pas blot på, at du ikke lader dit liv uden for forholdet komme ud af balance af den grund.

til top

Mars i Krebsen

Din seksualitet har muligvis en meget ujævn rytme, idet den kan blive bygget op gennem nogen tid uden at komme til udfoldelse og derefter bryde ud med betydelig intensitet. Du vil have langt større mulighed for at få en tilfredsstillende respons, hvis du på forhånd fortæller din kæreste om dine hensigter, så han eller hun er fuldkommen rede til dig.

Ligeledes bør du ikke forsøge at være overbeskyttende over for din kæreste. Du vil næsten ubevidst kunne spinde et net af beskyttelse rundt om din partner, og selvom det udelukkende bliver gjort af kærlighed, så kan det blive alt for begrænsende.

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for S.I.D.S. 14713 [Adb] (kvinde)
født den 25. februar 1978 lokaltid: 16:00
i Canberra, Australia U.T.: 05:00
149e08, 35s17 sid. tid: 01:15:22

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 6°14'06 i hus 8 direkte
Måne Vægt 1°35'51 i hus 3 direkte
Merkur Fisk 4°36'30 i hus 8 direkte
Venus Fisk 14°26'03 i hus 8 direkte
Mars Krebs 22°26'44 i hus 1 retrograd
Jupiter Tvilling 26°07'02 i hus 12 direkte
Saturn Løve 26°24'22 i hus 2 retrograd
Uranus Skorpion 16°23'35 slutningen af hus 4 stationær (R)
Neptun Skytte 18°09'54 i hus 6 direkte
Pluto Vægt 16°18'41 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Vægt 6°01'58 i hus 3 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 0°53'51
2.Hus Løve 7°20'29
3.Hus Jomfru 16°30'09
Imum Coeli Vægt 20°24'05
5.Hus Skorpion 17°09'13
6.Hus Skytte 9°30'29
Descendant Stenbuk 0°53'51
8.Hus Vandbærer 7°20'29
9.Hus Fisk 16°30'09
Medium Coeli Vædder 20°24'05
11.Hus Tyr 17°09'13
12.Hus Tvilling 9°30'29

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 1°38
Sol Trigon Ascendant 5°20
Måne Kvadrat Jupiter 5°29
Måne Kvadrat Ascendant 0°42
Merkur Trigon Ascendant 3°43
Venus Trigon Uranus 1°58
Venus Kvadrat Neptun 3°44
Venus Kvinkuns Pluto 1°53
Jupiter Sekstil Saturn 0°17
Jupiter Konjunktion Ascendant 4°47
Saturn Sekstil Ascendant 4°29
Neptun Sekstil Pluto 1°51
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt