•    
  Actuele planetaire posities
  17-nov-2017, 17:45 UT/GMT
  Zon2534' 8"19s09
  Maan1712'17"12s10
  Mercurius1628'37"25s17
  Venus1251'24"14s35
  Mars1623'14"5s26
  Jupiter817' 6"13s18
  Saturnus2617'39"22s26
  Uranus2524'32"r9n16
  Neptunus1128'21"r8s07
  Pluto1727'41"21s46
  Ware Knoop192' 0"r15n07
  Cheiron2427'38"r1n19
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Julie Andrews [Adb], geboren op 1 oktober 1935
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Weegschaal *Zon in het Eerste Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Tweede Huis *Venus in Maagd *Venus in het Twaalfde Huis *Mars in Boogschutter *Mars in het Derde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 1 oktober 1935 om 6:00 in Walton On Thames,.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

Een goede fysieke gezondheid en comfortabel financieel welzijn zijn noodzakelijk voor uw emotionele gevoel van veiligheid. U wordt niet blij van een armoedige liefdesrelatie, hoe romantisch die ook mag zijn.

Om problemen tussen u beiden goed te maken verwacht u wellicht kostbare cadeaus of onbetaalbare blijken van liefde van uw partner. Het is natuurlijk geoorloofd om liefdesgeschenken te koesteren om hun emotionele waarde, maar het is ook gevaarlijk, omdat u zo problemen omzeilt die een bepaalde oorzaak hebben.

U verlangt in wezen naar eerlijkheid en integriteit in een relatie, waardoor u dit obstakel kunt vermijden, want u wordt geleid door fundamentele normen en waarden.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

naar boven

Venus in het Twaalfde Huis

Het is soms moeilijk voor u om precies te bepalen wat u in een relatie zoekt, of u ontdekt pas wat u echt fantastisch vond nadat de affaire voorbij is.

Het is dan ook een goed idee om de periode van versieren zo lang mogelijk te rekken zodat u kunt uitzoeken wat u van elke partner precies wilt en verwacht voor u zich bindt.

Een geliefde die uw privézaken niet met anderen bespreekt is belangrijk voor u. In feite trekt het idee om een relatie in het geheim voort te zetten u best aan.

naar boven

Mars in Boogschutter

U benadert elke relatie, seksueel of anders, met veel plezier want u duikt onbezorgd in alles wat er aan de hand is.

U verstaat door uw open en positieve houding de kunst om een overbezorgde of melancholieke geliefde uit de goot te trekken en mee te sleuren in een vrolijke liefdessessie.

Uw seksuele aanpak grenst aan atletiek en is dan ook een energieke en gezonde manier om uzelf fit te houden. Let wel op dat u de tedere vormen van communicatie in de liefde niet over het hoofd ziet.

Zorg ervoor dat uw partners fantasieën en die van uzelf niet onvervuld blijven. Een geliefde die de details weet in te vullen van uw seksuele expressie zou in feite ideaal zijn.

naar boven

Mars in het Derde Huis

U bent in verbaal opzicht waarschijnlijk een vrij speelse geliefde. Uw vleiende of stimulerende zinsneden voegen veel toe aan het liefdesspel.

Wellicht uit u dit talent door verheven liefdespoëzie te schrijven, wat op zich een waardevolle gave kan zijn, of gewoon door een geliefde assertief het bed in te praten. Ook bent u vrij inventief, u verzint steeds weer nieuwe kicks voor uw partner.

Mocht deze stand problemen geven dan is het omdat u de ontwikkeling van diepgaande persoonlijke communicatie in een relatie over het hoofd ziet.

U bent een heel kordaat mens. U bent zelden overemotioneel of buitensporig in een affaire, al bent u wel mededeelzaam. Uw stijl in de liefde is vriendelijk en subtiel en u bent het beste af met iemand die tederheid in de liefde weet te waarderen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Julie Andrews [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 1 oktober 1935 kloktijd: 6:00
in Walton On Thames, England U.T: 05:00
0w25, 51n24 sterrentijd: 05:34:21

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 7°05'26 in huis 1 direct
Maan Schorpioen 15°42'41 in huis 2 direct
Mercurius Schorpioen 1°30'45 in huis 2 direct
Venus Maagd 6°38'31 in huis 12 direct
Mars Boogschutter 10°05'24 in huis 3 direct
Jupiter Schorpioen 22°00'39 in huis 3 direct
Saturnus Vissen 4°40'01 in huis 6 retrograde
Uranus Stier 4°32'54 in huis 8 retrograde
Neptunus Maagd 15°10'05 in huis 12 direct
Pluto Kreeft 27°14'36 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Steenbok 18°12'52 in huis 4 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 25°28'19
2de huis Weegschaal 18°49'24
3de huis Schorpioen 18°23'25
Imum Coeli Boogschutter 24°06'50
5de huis Waterman 0°27'37
6de huis Vissen 1°02'17
Descendant Vissen 25°28'19
8ste huis Ram 18°49'24
9de huis Stier 18°23'25
Medium Coeli Tweelingen 24°06'50
11de huis Leeuw 0°27'37
12de huis Maagd 1°02'17

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 3°00
Zon Inconjunct Saturnus 2°25
Zon Inconjunct Uranus 2°33
Maan Conjunct Jupiter 6°18
Maan Sextiel Neptunus 0°33
Mercurius Sextiel Venus 5°08
Mercurius Driehoek Saturnus 3°09
Mercurius Oppositie Uranus 3°02
Mercurius Vierkant Pluto 4°16
Venus Vierkant Mars 3°27
Venus Oppositie Saturnus 1°59
Venus Driehoek Uranus 2°06
Mars Vierkant Saturnus 5°25
Mars Vierkant Neptunus 5°05
Jupiter Driehoek Pluto 5°14
Jupiter Sextiel Ascendant 3°28
Saturnus Sextiel Uranus 0°07
Pluto Sextiel Ascendant 1°46
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst