•    
  Planetpositioner
  11-Dec-2017, 14:31 UT/GMT
  Sol1944'21"23s02
  Måne56'28"1n28
  Merkur2314'51"r22s00
  Venus1251'17"22s00
  Mars124' 2"11s01
  Jupiter1311'53"14s49
  Saturn2859'17"22s31
  Uranus2446'34"r9n03
  Neptun1134' 9"8s04
  Pluto186'54"21s44
  Sand Månek.1652'14"r15n47
  Chiron2420' 3"1n10
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Dale Earnhardt [Adb], født 29 April 1951
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2017
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Tyren *Solen i 9. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Tvillingerne *Venus i 10. hus *Mars i Tyren *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 29 April 1951 kl. 13:07 i Concord (Cabarrus County), North Carolina.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står i Vandbærer.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Løven

Med denne Ascendant har du en elskværdig, hengiven natur, som betoner det fysiske udtryk. Den fysiske kærlighed, du søger, er på en vis måde legende og barnlig, og andre kan opfatte dig som udadvendt og venlig.

Du synes at have en åben, ligefrem natur uden alt for mange komplikationer: selvsikker og charmerende, med en ægte, naturlig selskabelighed. Dette kan afspejle din indre natur, men som det ofte er tilfældet, kan din muntre, udadvendte fremtoning også skjule en langt mere kompliceret og indadvendt personlighed.

Ulempen ved denne dobbelthed kan være, at du kan føle dig presset til at opretholde et image, som du inderst inde ikke virkelig føler. For at kunne skabe en sand og varig udveksling må du imidlertid etablere en indre kontakt med din partner; det vil være afgørende for forholdets succes.

til top

Solen i Tyren

Du er et sanseligt hverdagsmenneske, når det gælder kærlighed, og besidder både konsistens og vedholdenhed.

Du er meget hjertelig og generøs over for din kæreste og vil strække dig langt for at overstrømme partneren med gunstbevisninger. Til gengæld forventer du stor loyalitet og konsekvens frem for fysisk generøsitet, selvom du foretrækker en fysisk udtryksfuld partner.

Du gør klogt i at vælge en kæreste, som er følelsesmæssigt tilpasningsvillig, for du har ikke nemt ved at bøje af.

Den ideelle partner for dig vil være en, der nyder seksuel variation, en som kan præsentere dig for nye og spændende elskovsmåder.

Til forskel fra så mange andre går du sjældent i jalousiens fælde, for du værdsætter din kærestes følelser for dig højere end teknisk ærbarhed eller trofasthed. Af den grund er du en af de mest afslappede partnere, et menneske kan have.

til top

Solen i 9. hus

Din seksuelle energi er levende og entusiastisk, og i et kærlighedsforhold vil du sandsynligvis lægge den største vægt på livfuldhed.

Rammerne for kærlighedsakten påvirker dit humør, men du er ikke tilbøjelig til at være fordringsfuld.

Du vil muligvis være lykkeligst med en ung kæreste, en som vil reagere på ømhed i lige så høj grad som på lidenskab, og som også kan matche din overflod af energi.

Når du og din partner får problemer, er du som regel i stand til at trænge ind til problemets kerne og foreslå en løsning.

til top

Månen i Vandbæreren

Selvom dit temperament er ret balanceret, så indeholder det potentialet til en ubegrænset mangfoldighed af reaktioner i forholdet til en kæreste. I hver eneste situation er du ægte kreativ og lydhør, en jævnbyrdig partner med hensyn til den følelsesmæssige og seksuelle opfindsomhed i forholdet.

Du foretrækker en partner, som er en udfordring, frem for en der tilbyder nogle færdigsyede rammer for forholdet.

En kæreste, som er verbalt kvik, vil være ideel for dig. Du vil blive lykkeligst i et forhold, som har masser af tid til at udvikle sig. I hjertets anliggender er tiden på din side.

til top

Månen i 7. hus

Du har nemt ved at give af dig selv og er altid rede til at være ven med en, der deler dine interesser.

Du vil muligvis ofte komme til at opleve, at du har den vejledende rolle i et forhold, da din partner måske ikke er helt så sikker på benene og kan have brug for at støtte sig til din klogskab for at klare sig i forholdet. Du bør lede efter en kæreste, som er sensitiv nok til at vide, hvornår vedkommende skal søge dit råd og følge dine forslag.

Selv bør du også vide, både hvornår du ikke skal give råd, og hvornår du skal give dem. Det er din opgave at lære tålmodighed og vedholdenhed.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

For dig er det at have en kæreste eller en nær ven omkring dig hele tiden afgørende for din følelsesmæssige udfoldelse, og uden en sådan kan du føle dig emotionelt steril.

Din partner vil hjælpe dig med at formidle dine følelser til andre og med at få de budskaber igennem, som du har svært ved at give udtryk for.

Jo længere tid du dyrker et forhold, desto mere selvbevidst vil du blive. Din partner vil lære dig om sider af dig selv, som du ikke tidligere har forstået, og føre dig frem til en højere grad af følelsesmæssig selvindsigt.

til top

Venus i Tvillingerne

Du nyder finfølelse og finesse i forbindelse med kærlighed, og du skatter berøringen fra en erfaren og hensynsfuld elsker. Jo blidere og mere æterisk den fysiske side af kærligheden er, desto mere responderer du på den.

Men du værdsætter også at få fortalt, hvor meget du er elsket. Det er imidlertid ikke alle, der er i stand til at udtrykke deres kærlige følelser så flydende, så lad være med at føle dig afvist, hvis din kæreste ikke ytrer sin hengivenhed verbalt.

I sin bedste udgave er kærligheden en lykkelig, til tider kompliceret leg med konstant skiftende stimuli, men bag det hele ligger der et langt mere enkelt følelsesmæssigt fundament af gensidigt venskab og kammeratskab.

til top

Venus i 10. hus

Du føler dig muligvis særligt tiltrukket af personer, som er kendte, eller som er fremragende på deres professionelle felt.

Men du bør være omhyggelig med at skelne mellem din partners personlige behov og følelser og så hans eller hendes arbejdsresultater eller omdømme.

Du vil også selv gerne have, at andre tænker godt om dig, og du har måske succes med at opbygge et professionelt omdømme. Men her kan du løbe ind i det samme problem, med modsat fortegn - din partner vil måske forvente, at du lever op til dit ydre image, frem for at du blot er dig selv.

Hvis din kæreste også er involveret i din professionelle tilværelse, kan forholdet bliver et virkeligt sammensurium af krydsbindinger og ydre motiver. Det vil derfor være bedst at isolere dit privatliv fra dine egne og din partners officielle aktiviteter.

til top

Mars i Tyren

Det tager dig lidt tid at varme op til kærlighedsakten, men når du først er kommet op i gear, bevarer du et støt og sikkert tempo, som giver masser af tid til, at seksualiteten kan udfolde sig fuldkommen. Du bør tage omhyggeligt hensyn til din partners rytme og timing, så du hverken udmatter eller irriterer vedkommende.

Din daglige seksualdrift kræver et varig kanal for at kunne bevare balancen, så du har det bedst med en regelmæssig partner.

Du er fuldkommen ligefrem i dit kærlighedsudtryk, og du har brug for en partner, som ikke intellektualiserer kærligheden for meget, men opmuntrer dig til at udfolde den direkte på en måde, som I begge forstår uden ord.

til top

Mars i 9. hus

Du har muligvis udviklet en temmelig eksternaliseret tilgang til seksualiteten, hvor du beslutter dine bevægelser og forventninger på forhånd; derefter afhænger din fysiske tilfredsstillelse af, at parterne hver især spiller deres forudbestemte rolle på den rigtige måde.

Du kan udvikle dig til en kender af særegne, seksuelle roller og have nogle ret velafgrænsede forhold, hvor du kan udfolde en myriade af forskellige former for seksuel kommunikation.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Dale Earnhardt [Adb] (mand)
født den 29. april 1951 lokaltid: 13:07
i Concord (Cabarrus County), NC (US) U.T.: 18:07
80w35, 35n25 sid. tid: 03:12:13

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 8°36'43 i hus 9 direkte
Måne Vandbærer 24°21'47 slutningen af hus 6 direkte
Merkur Tyr 1°09'10 i hus 9 retrograd
Venus Tvilling 16°56'23 i hus 10 direkte
Mars Tyr 14°15'24 i hus 9 direkte
Jupiter Vædder 1°47'48 i hus 8 direkte
Saturn Jomfru 26°15'24 i hus 2 retrograd
Uranus Krebs 6°19'26 i hus 11 direkte
Neptun Vægt 17°36'39 slutningen af hus 2 retrograd
Pluto Løve 17°24'58 i hus 12 stationær (D)
Sand Måneknude Fisk 17°50'57 slutningen af hus 7 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 25°18'01
2.Hus Jomfru 19°12'44
3.Hus Vægt 17°46'35
Imum Coeli Skorpion 20°29'45
5.Hus Skytte 24°30'03
6.Hus Stenbuk 26°30'46
Descendant Vandbærer 25°18'01
8.Hus Fisk 19°12'44
9.Hus Vædder 17°46'35
Medium Coeli Tyr 20°29'45
11.Hus Tvilling 24°30'03
12.Hus Krebs 26°30'46

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 7°28
Sol Konjunktion Mars 5°39
Sol Sekstil Uranus 2°17
Måne Sekstil Merkur 6°47
Måne Trigon Venus 7°25
Måne Kvinkuns Saturn 1°54
Måne Trigon Neptun 6°45
Måne Opposition Pluto 6°57
Måne Opposition Ascendant 0°56
Merkur Sekstil Uranus 5°10
Merkur Trigon Ascendant 5°51
Venus Trigon Neptun 0°40
Venus Sekstil Pluto 0°29
Mars Kvadrat Pluto 3°10
Jupiter Opposition Saturn 5°32
Jupiter Kvadrat Uranus 4°32
Neptun Sekstil Pluto 0°12
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt