•    
  Actuele planetaire posities
  18-nov-2017, 04:58 UT/GMT
  Zon262'25"19s16
  Maan2254'42"13s40
  Mercurius174' 7"25s21
  Venus1326'36"14s47
  Mars1640'54"5s33
  Jupiter823' 6"13s20
  Saturnus2620'39"22s26
  Uranus2523'35"r9n16
  Neptunus1128'16"r8s07
  Pluto1728'21"21s46
  Ware Knoop1855' 8"r15n09
  Cheiron2427'11"r1n19
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Adrian Zmed [Adb], geboren op 14 maart 1954
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Adrian's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Adrian al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] En dit van levenslust stralende kind is het beslist waard dat er extra tijd en moeite besteed wordt om hem beter te leren begrijpen, en hem te leren zich een beetje te beheersen. Het is ook belangrijk, dat zijn ouders het zich niet al te erg aantrekken dat Adrian ogenschijnlijk [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Adrian's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Als er thuis een sfeer heerst die te aards en te nuchter is, is er grote kans dat hij crises gaat veroorzaken en scènes gaat maken, alleen maar om de dagelijkse dosis drama te krijgen die hij zo nodig heeft. Hij kan heel gekwetst en boos reageren als hij er van beschuldigd [...]

[..] Bij gebrek aan beter zou dat misschien een mystiek verlangen genoemd kunnen worden, want Adrian heeft regelmatig periodes dat hij zichzelf wil verliezen. Dan betreedt hij vol overgave zijn binnenwereld en sluit hij de deur naar de externe werkelijkheid buiten hem. Als hij [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar het is net zo goed waar dat hij er uiterst gevoelig voor is hoe de buitenwereld over hem denkt. Hij is stiekem heel afhankelijk van een in materieel opzicht ordelijke en stabiele omgeving, die zijn wispelturigheid wat in toom kan houden. Hij kan zich echter niet zo [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het ligt meer voor de hand dat hij juist zal proberen om aan te voelen wat anderen nodig hebben. Door op hun gevoelens te reageren hoopt hij dat er van beide kanten een proces van groeiende intimiteit op gang zal komen. Hij heeft ook behoefte aan loyaliteit en aan het gevoel [...]

[..] Adrian vindt ook dat zijn vader een heel edelmoedig man is, ook al hebben problemen thuis of op het werk conflicten of zelfs een echtscheiding veroorzaakt, en is lang niet iedereen in het gezin het eens met de manier waarop zijn vader de zaken aanpakt. Omdat een vader zo [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst