•    
  Planetpositioner
  17-Okt-2017, 04:13 UT/GMT
  Sol2359' 0"9s18
  Måne2241'53"5n15
  Merkur2944'39"11s10
  Venus324'55"0n03
  Mars2627'52"2n28
  Jupiter125'51"11s01
  Saturn2320' 8"22s15
  Uranus2637'40"r9n43
  Neptun1149'24"r8s00
  Pluto1656'17"21s47
  Sand Månek.2230'53"r14n00
  Chiron2521'10"r1n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Reshad Feild [Adb], født 15 April 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2017
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Reshads fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Reshad med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

Reshad er en af denne verdens sande romantikere, skønt endnu kun i spirende form. Et af de stærkeste træk ved hans natur er en dyb kontakt med en indre fantasi- og forestillingsverden. Denne åbenhed for intuitionens og myternes indre billedverden indebærer en mulighed [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Reshads indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] En atmosfære i hjemmmet præget af uærlighed og vigen uden om problemerne vil uvægerligt bringe det værste frem i ham, for han har meget svært ved at forstå, hvorfor noget skal holdes skjult. Hans måde at løse problemer på er at konfrontere dem ligepå og hårdt. Mere indadvendte [...]

[..] Hvis familiebudgettet er stramt, betyder det dog ikke, at Reshad vil være dømt til at lide herunder. Men det er under alle omstændigheder vigtigt for ham at få tilstrækkeligt med frisk luft, sund kost og nogle ting, som han kan holde af og kalde sine egne. Sådanne ting behøver [...]

Skjulte træk

Skønt Reshad er en sund og praktisk natur, har han også mange begravede drømme og fantasier, der sommetider kan trænge ind i hans hverdagsliv og fremkalde en rastløshed og følelse af utilfredshed. Han er i det skjulte langt mere fintmærkende, modtagelig og fantasifuld, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Trang til følelsesmæssig besiddelse, surmuleri og omklamren afspejler i virkeligheden hans behov for, at hans nærmeste hele tiden er fysisk til stede ­ hvis blot de er der et eller andet sted i baggrunden, vil han føle sig tryg nok til at gå videre med sine egne aktiviteter. Idet han [...]

[..] Reshad længes først og fremmest efter følelsesmæssig vejledning fra en far, som han opfatter som dyb og uudgrundelig. Frem for en perfekt og ufejlbarlig heltetype har han behov for en far, der kan hjælpe ham til modigt og ærligt at se sine egne urolige følelser i øjnene. Idet forholdet [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt